Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Kyle Case napsal:
Poletím ted v neděli na Rhodos a plánuji jednodenní výlet do Turecka, nevyplatí se tam alespoň nakoupit kožené řemínky? Vše z kúže tam vždy bývalo za pakatel, tak jestli to platí stále a i o řemínkách. Popřípadě kam se podívat, abych něco objevil. Děkuji za rady.

Řemínků se v obchodech válela hromada. Přebíral jsem, ale všechno to byly také padělky renomovaných značek. Kvalita neměla s kůží nic společného. Cena byla nepřijatelná. Dobré jsou tak řemeny do kalhot v Turecku jedině :). Třeba, ale narazíš na lepší :notworthy:

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  B.F.G. napsal:
Nevidím jediný důvod, proč byl smazán můj post zde?

Nápodobně

Upraveno uživatelem rur
Návštěvník Kamil
Odesláno
  B.F.G. napsal:
Nevidím jediný důvod, proč byl smazán můj post zde?

O čem to bylo? Tak to sem šoupni znovu.:)

Odesláno
  Kamil napsal:
O čem to bylo? Tak to sem šoupni znovu.:)

Bylo bez zdůvodnění smazáno více příspěvků. Z důvodu cenzury z libovůle administrátorů s přispíváním na Chronomag končím.

Odesláno

Tak jsem včera zjistil, že je do Turecka potřeba pas a ten mám propadlý, takže žádný výlet tam nebude :mad:

Nějak jsem po svých cestách po Evropě pas nikdy nepotřeboval, tak mne to ani nenapadlo a teď mám smolíka.

Návštěvník YPO
Odesláno
  dubraro napsal:
Bylo bez zdůvodnění smazáno více příspěvků. Z důvodu cenzury z libovůle administrátorů s přispíváním na Chronomag končím.

....příspěvky jsem smazal já,byly to tlachy o fejcích a ne o hodinkách jako takových - pokud vím tak ani jeden smazaný příspěvek nebyl Tvůj ....

Odesláno (upraveno)
  dubraro napsal:

Myslím, že není třeba řešit to až tak dramaticky. Na druhou stranu tě chápu, protože takové věci se prostě dít numůžou. Koukal jsem do tohohle vlákna před smazáním a žádný z příspěvků nebyl v rozporu s pravidly a pokud to tak je tak je to opravdu smutný. Přístup typu "...téma mi nevoní tak ho smáznu..." do slušné společnosti nepatří. Tam totiž bývá zvykem poslouchat i věci, tkeré mi třeba až zas tak úplně nevoní. Stalo se mi totéž v jiném tématu s přibližně stejným odůvodněním. Prospěje-li to někomu tak lze cokoliv přidat do pravidel a pak pro mě za mě dávat ban každému kdo napíše "fake", ale dokud taková pravidla nejsou tak by se to dít nemělo. Myslím, že za tohle by si měl dát Ypo ban aspoň na 7 dní...

Upraveno uživatelem koblih69
Návštěvník YPO
Odesláno
  koblih69 napsal:
Myslím, že za tohle by si měl dát Ypo ban aspoň na 7 dní...

.........děkuji za "otevření očí".... Tvůj názor beru na vědomí .....

Návštěvník Kamil
Odesláno

Diskuzi bych nezakazoval, propagaci ano.

Nebavili jsme se kdysi o tom, že se pro faky založí zvláštní sekce?

Kdyby měl někdo zájem, za 40 dolarů jsou vaše: productimg1216147797467.jpg

Odesláno

Já jsem nic nepropagoval, Dubraro pokud vím taky nejednal jako propagátor. Pokud tady někdo napíše, koupil jsem na studijní účely, tak v tom nevidím propagaci. Jestli je to takové, nebo makové, si musí říct každý za sebe.

Můj post se týkal tržních a výrobních mechanizmů, bez kontextu ho ani nebudu opakovat.

Tu omáčku okolo, tzn. "důvody" bychom mohli pro jednou vynechat. Často tady vidím dvojí metr. Tím pádem je jakékoliv zdůvodňování zbytečné. Viz. pravidelně např. prodejně - diskuzní vlákna. Někdy se holt pravidla někým mohou opakovaně porušit, někdy se o něčem nesmí mluvit vůbec. Takže, proč se vlastně ptám....

Návštěvník Kamil
Odesláno
  spiderer napsal:
Kamile ty jsou dost drsny! ;) Ale tohle uz je skoro propagace jestli je nabizis :snorkle: ;)

Nenabízím, jen jsem je viděl na čínském exportním webu.:)

Odesláno

čemu to prospěje? výtah z pravidel wus:

No discussions or pictures of replica watches, or links to replica watch sites unless previously approved by a moderator or the site owner. In general, any posts that involves the discussion, encouragement, or solicitation of any kind of crime or criminal activity are prohibited.

to by se mi líbilo i v pravidlech chronomagu, nicméně v nich je následující věta:

Názor moderátora diskusního fóra je rozhodující. V případě, že pravidla nepamatují na spáchaný prohřešek, je rozhodnutí na moderátorovi. Moderátor se řídí obecným prospěchem fóra.

...

Odesláno
  kubson napsal:
čemu to prospěje? výtah z pravidel wus:

No discussions or pictures of replica watches, or links to replica watch sites unless previously approved by a moderator or the site owner. In general, any posts that involves the discussion, encouragement, or solicitation of any kind of crime or criminal activity are prohibited.

to by se mi líbilo i v pravidlech chronomagu, nicméně v nich je následující věta:

Názor moderátora diskusního fóra je rozhodující. V případě, že pravidla nepamatují na spáchaný prohřešek, je rozhodnutí na moderátorovi. Moderátor se řídí obecným prospěchem fóra.

...

OK a čemu to prospěje? Budeme prostě dělat, že nejsou? A co potom vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=13312

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...