Přejít na obsah

nemohu se rozhodnout

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 194
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík

Čistě z hlediska machindexu a snobismu: Hamiltony vypadaj vo hodně levnějc než za kolik sou a Mido vypadaj vo hodně dráž, než za kolik sou. Tímto vodsuzuju chudáka Quida k Hamiltonům, protože kdo z nás by chtěl vypadat jak blbeček, kterej si na tydle věci potrpí.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čistě z hlediska machindexu a snobismu: Hamiltony vypadaj vo hodně levnějc než za kolik sou a Mido vypadaj vo hodně dráž, než za kolik sou. Tímto vodsuzuju chudáka Quida k Hamiltonům, protože kdo z nás by chtěl vypadat jak blbeček, kterej si na tydle věci potrpí.

:lol2:

Diky, Zmizíku, prodloužils'  mi život o několik dní - tohle by mělo jít do sekce Humor 

:thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

paneboze to je vul  :lol2:

Odkaz ke komentáři

estli je porad jeste zadani, ze ty hodinky prijdou na ruku na par dni v roce, tak vem urcite ty nudne hamiltony. mido si zaslouzi nosit mnohem vic, jsou skvele :)

Ano - zadání je stále totéž... jak to pak bude v reálu, až vyberu a dám na ruku, to nedokážu říct, jestli třeba nezačnu nosit oblek daleko častěji  

:whistling:

Odkaz ke komentáři

Od příspěvku, kdy jsi vyvěsil Mido vedle Hamiltonů, to je včetně Romanovy manželky zatím Mido:Hamilton v poměru 8:5, Zmizíkův hlas jsem nepočítala.

Takže fórum hlasuje spíš pro Mido, pokud to pro tebe není směrodatný a vyžaduješ další pomoc, tak to znamená, že opravdu chceš Hamilton :) 

Odkaz ke komentáři

Od příspěvku, kdy jsi vyvěsil Mido vedle Hamiltonů, to je včetně Romanovy manželky zatím Mido:Hamilton v poměru 8:5, Zmizíkův hlas jsem nepočítala.

Takže fórum hlasuje spíš pro Mido, pokud to pro tebe není směrodatný a vyžaduješ další pomoc, tak to znamená, že opravdu chceš Hamilton :)

Někdo z nás tu neumí počítat ;)

Vždyť to říkám od začátku. Kdyby sis byl koupil Hamilton hned, jak jsem ti to radil, tak už mohly být teď v prodejní sekci, aby sis mohl vyzkoušet ty Mido :D

jo, to jsem si taky říkal... ale pak bych se tady nic nedověděl :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...