Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po renovaci u Eltonu - PRIM Sport II ( podle výrobce). Vyčištěný, tedy původní ciferníček a ručky, nová korunka, kroužek, osičky a ošetřený strojek , nové sklo. + nový řemen a pouzdro.

Díky pane PRIM. Čekám netrpělivě na letecké PRIM SPORT - letecké .:thumbsup_anim: ,

post-3557-1216139268.jpg

post-3557-1216139532.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

....... to pouzdro je po renovaci (nové) ? ....... (druhá fotografie) .... to je snad vtip a nebo mám vadu zraku

Odesláno
  navi napsal:
Po renovaci u Eltonu - PRIM Sport II ( podle výrobce). Vyčištěný, tedy původní ciferníček a ručky, nová korunka, kroužek, osičky a ošetřený strojek , nové sklo. + nový řemen a pouzdro.

Díky pane PRIM. Čekám netrpělivě na letecké PRIM SPORT - letecké .:thumbsup_anim: ,

Prepac, ale puzdra v takomto stave hadzem do kosa. To myslis naozaj vazne, ze toto su hodinky po renovacii????

Odesláno

Vypada to, ze pouzdro neni nove, ale jen vycistene. Ale takove vycisteni pouzdra je prvni, co u kazdych svych "novych" primek udelam. Korunka vypada nova. Jsou to pekne hodinky, ale kvuli takovehle renovaci (pokud bych nechtel nove pouzdro) bych hodinky do Eltonu neposilal (myslim, ze je to zbytecny luxus). Ale nenech si zkazit radost. A az budou ty letecke, tak taky ukaz fotky.

Odesláno

Zdravím opět všechny příznivce PRIMek a děkuji za ohlasy.

Čekal jsem jenom na reakce "odborníků". :giljotiini: a nezklamali jste mne!

Někteří z Vás asi vadu zraku opravdu mají, protože jsem o renovovaném pouzdru nic nepsal. :mellow: Ale to nevadí.

Koupil jsem je totiž za kilo v hodinářství (nevyzvednutá oprava) a chtěl je zachovat pokud možno v původním stavu a zkusit nabízenou "renovaci"za přijatelnou cenu.

Mimochodem-nejdražší ze všeho byl opravdu asi ten řemínek.

Takže zdar všem, kterým se česká značka PRIM líbí !

post-3557-1216145860.jpg

Odesláno

Díky!!!

Už jsem si myslel, že si z toho, že jsem je poslal do odborného servisu k výrobci cca za 3 k i s dobírkou, asi půjdu hodit mašli. Nebo se začnu učit hodinářem!!! :thumbsup_anim:

quote name='skalis' date='15.7.2008 - 20:07' post='178471']

Vypada to, ze pouzdro neni nove, ale jen vycistene. Ale takove vycisteni pouzdra je prvni, co u kazdych svych "novych" primek udelam. Korunka vypada nova. Jsou to pekne hodinky, ale kvuli takovehle renovaci (pokud bych nechtel nove pouzdro) bych hodinky do Eltonu neposilal (myslim, ze je to zbytecny luxus). Ale nenech si zkazit radost. A az budou ty letecke, tak taky ukaz fotky.

Návštěvník YPO
Odesláno
  navi napsal:
Zdravím opět všechny příznivce PRIMek a děkuji za ohlasy.

Čekal jsem jenom na reakce "odborníků". :giljotiini: a nezklamali jste mne!

Někteří z Vás asi vadu zraku opravdu mají, protože jsem o renovovaném pouzdru nic nepsal. :mellow: Ale to nevadí.

Koupil jsem je totiž za kilo v hodinářství (nevyzvednutá oprava) a chtěl je zachovat pokud možno v původním stavu a zkusit nabízenou "renovaci"za přijatelnou cenu.

Mimochodem-nejdražší ze všeho byl opravdu asi ten řemínek.

Takže zdar všem, kterým se česká značka PRIM líbí !

ano ...... o renovovaném pouzdře není ani zmínka .... píše se o novém ..... ale za kilo jsou dobrý ;)

Odesláno

Promiň neodborníkovi, ale jen pouze uživateli časomíry.

V tomto případě pouzdro = obal( krabička) na hodinky. Posílal jsem to na "renovaci" před 2 měsíci a na tomto fóru se vyskytuji asi 3 týdny! :angel:

YPO napsal:
ano ...... o renovovaném pouzdře není ani zmínka .... píše se o novém ..... ale za kilo jsou dobrý ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
  navi napsal:
Promiň neodborníkovi, ale jen pouze uživateli časomíry.

V tomto případě pouzdro = obal( krabička) na hodinky. Posílal jsem to na "renovaci" před 2 měsíci a na tomto fóru se vyskytuji asi 3 týdny! :angel:

...... nejsem odborník, pouze spotřebitel = pokud cokoli pošlu na renovaci tak očekávám perfektní vzhled a funkčnost x obzvlášť vzhled, protože to chci nosit ..... to co jsi předvedl je buď odfláknutá práce a nebo je chyba někde jinde

Odesláno

To Navi: nenech si kazit radost, jestli jseš spokojený, tak to je to důležité a hlavní. To víš, místní borci jsou někdy pěkně ostří hoši, ale pěkné hodinky oni umí ocenit. Jsou však taky zvyklý na vynikající výsledky renovací. Renovace je tady téměř kouzelné slovo. Třeba se jednou rozhodneš pro nové pouzdro, ale k tomu už by to chtělo jiné hodinky. Prim Sport je ve více variantách, tak nechej zrenovovat zase nějaký jiný model Prim. Pěkně si to tady pomalu pročti a potom třeba po čase se rozhodneš pro další renovaci. Nikam nespěchej, máš čas.

To folks: nebuďte na něj prosím jako na cizího a nekažte mu radost. Dejte si na to skleničku ... 3k rát :wine:

Odesláno

To KIRN:

Jasně, já vím, chce to klid :speak_cool:. Pro nové pouzdro se nerozhodnu, protože by to již nebylo ono. A kdybych narazil na nějakou další variantu, PRIM ek, kterou jsem kdysi vlastnil a nosil (bylo jich dost) , pak se uvidí:cheers:

Kirn napsal:
To Navi: nenech si kazit radost, jestli jseš spokojený, tak to je to důležité a hlavní. To víš, místní borci jsou někdy pěkně ostří hoši, ale pěkné hodinky oni umí ocenit. Jsou však taky zvyklý na vynikající výsledky renovací. Renovace je tady téměř kouzelné slovo. Třeba se jednou rozhodneš pro nové pouzdro, ale k tomu už by to chtělo jiné hodinky. Prim Sport je ve více variantách, tak nechej zrenovovat zase nějaký jiný model Prim. Pěkně si to tady pomalu pročti a potom třeba po čase se rozhodneš pro další renovaci. Nikam nespěchej, máš čas.

To folks: nebuďte na něj prosím jako na cizího a nekažte mu radost. Dejte si na to skleničku ... 3k rát :wine:

Odesláno

Renovace neznamena hned kompletni vymena vseho, krome strojku. Ja si taky nechal zrenovovat PSII - jsou po otci - nechal jsem vymenit pouze to nejnutnejsi. Tzn. plastove sklicko, korunku a rucky, protoze byly uplne zkorodovane. Pouzdro jsem nechal original, i kdyz je osoupane a zespodu trochu narusene potem. Na ciferniku je taky videt ze ma neco za sebou. Ale to je jasny - hodinky jsou pres 20 let stare a byly nosene. Kdybych nechal vse vymenit byly by to uplne jine hodinky - sice kompletne a krasne zrenovovane, ale pro me bezcenne.

Odesláno

To quote:

dnes jsem se dozvěděl, že na leteckých se ještě pracuje a bohužel teď budou mí celozávodku, takře až v srpnu :thumbsdown_anim:

navi napsal:
Díky!!!

Už jsem si myslel, že si z toho, že jsem je poslal do odborného servisu k výrobci cca za 3 k i s dobírkou, asi půjdu hodit mašli. Nebo se začnu učit hodinářem!!! :thumbsup_anim:

quote name='skalis' date='15.7.2008 - 20:07' post='178471']

• po měsících...
Odesláno
  popshop2007 napsal:
Prepac, ale puzdra v takomto stave hadzem do kosa. To myslis naozaj vazne, ze toto su hodinky po renovacii????

Tak je příště nevyhazuj a pošli mi je dám ti kontakt :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...