shewcza Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2019 Skvělá domluva, okamžitá platba co chtít víc? Já děkuji a kdykoliv znovu!
Kauly_ci5 Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 Emiliano jako prodavajici - vse bez problemů, skvělá komunikace a domluva, rychlý a hladký průběh. Moc děkuji, hodinky dělají radost a Emiliana mohu jen doporučit!Sent from my iPhone using Tapatalk
Diablo1st Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Odesláno 16. února 2022 Pridávam kladné hodnotenie, všetko tak ako má byť
Lacifer Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Odesláno 13. května 2024 Všechno v pořádku, rychlá akce, děkuji a kolegu rozhodně vřele doporučuji
shewcza Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2024 Od prvního obchodu jsme v kontaktu a troufnu si říct, že se z nás za tu dobu stali přátelé. Teď téměř po pěti letech se kruh uzavřel a já ty stejné hodinky ,co jsem Emilianovi tenkrát prodal, koupil zpět. Vše jak se domluvilo, díky moc! 1
Zdenek1307 Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 Emiliano jako prodejce: malý obchod hodinkového příslušenství proběhl rychle a bez problémů, navíc děkuji za přepravu i krátkou osobní schůzku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se