Přejít na obsah

XIIVI

beeman

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty poslední záběry jsou magické, úplně jako předchůdce steampunku z doby kamenné.

Ten tvar začíná být ikonický a používáš ho jako efektní podklad pro hru barev a struktur

Takovou výstavní kolekci s různými motivy vidím v živých barvách.

Lesní zátiší, Horská bystřina, Kamenná sluj, Pekelná brána, Ledová jeskyně, Mořský příboj, Západ Slunce, Zatmění Měsíce, Úsvit a poušti, Apokalypsa.

Sada Čtvero ročních období...

Vyložená škoda to otloukat na zápěstí ;o)

Upraveno uživatelem Datel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty poslední záběry jsou magické, úplně jako předchůdce steampunku z doby kamenné.

Ten tvar začíná být ikonický a používáš ho jako efektní podklad pro hru barev a struktur

Takovou výstavní kolekci s různými motivy vidím v živých barvách.

Lesní zátiší, Horská bystřina, Kamenná sluj, Pekelná brána, Ledová jeskyně, Mořský příboj, Západ Slunce, Zatmění Měsíce, Úsvit a poušti, Apokalypsa.

Sada Čtvero ročních období...

Vyložená škoda to otloukat na zápěstí ;o)

Nejdriv jsem si rikal, co to ten Datel kua mele, pak jsem si to precetl jeste dvakrat a chlape, mas recht, paradne jsi me nakopl s temi moznymi motivy, diky :-)

Je to fakt zajímavý...a jedeš pěknou rychlostí...s tím posledním renderem by mě to taky zajímalo...tenhle design super..dát té lunetě trochu patinu lodních kotvících hřibů ideální..

akorat ten posledni (tedy nejenom) render obnasi bronzovou lunetu, nozky a cifr ze stribra, vsechno s patinou. s tou si zacnu teprve hrat, postupu je spousta, vysledky ruzne, tak uvidim, co se urodi :-)

Odkaz ke komentáři

sam jsem zvedav :-D

nicmene prrvni vlastovka je na svete, musim s radosti konstatovt, ze sedi na ruce paradne (mam 18,5), az budou z poradneho matrose, tak se to ale teprve pozna, ted jsou lehounky

ale rozmerove a proporcne jsou tiptop

na ty barvy nekoukejtte, jinaksi jsem doma nenasel

1a749962e3a45359c25f0ce77859b901.jpg9bd162c1d559e5fc667389576f895e4b.jpg166dd80f95ff0cbe1c4e6c2ea7de95e5.jpge6e941c3d4bb8c1e92273beaeba3ef4c.jpg7c1e2464cb41726871c76496394afdad.jpg9eab9d1057ab48e868a6b1bad4da11ac.jpg

Upraveno uživatelem beeman
Odkaz ke komentáři

bude tam 2mm safir, cifr ma na vejsku 1,5mm a potreba jeste prostor na rucky, takze hluboky to malinko bude, ale vnitrni AR tomu snad malinko pomuze

nazivo to neni tak hrozny :-)

Odkaz ke komentáři

doladuji posledni detaily modelu a ze jich je pozehnane, zaroven vymejslim, jak to co nejlevneji vyrobit, beham po firmach a taham rozumy, no hlava mi jde kolem :-)

ale rysuje se to hezky, vyrobitelne to je :-D

dnes mi vytiskli cast na nejaky supr dupt 3D tiskarne, abych si mohl jeste hrat, vytisk paradni ale drahy jak sfine

Odkaz ke komentáři

po predani pouzdra do vyroby bylo samozrejme zjisteno, ze takto tedy NE! :-D

neni se co divit, ackoliv jsem co to nastudoval a spoustu detailu si vyjasnil vcetne technologickych postupu, spousta veci mi jeste unikla

tak tedy pustil jsem se do modelu opet od nuly, hezky od zacatku, plny elanu a naivity :-D

pevne doufam, ze je to uz posledni a kdyz to uz premalovavam od piky, vzal jsem si k srdci i nejake zdejsi pripominky a zkratil jsem jeste nozky

nahore novy, dole puvodni model

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...