beeman Odesláno 29. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 rucky budu nejako zvyraznene? dost sa mi tam stracaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 rucky budou nejspis bud stribrne, nebo medene, mozna i bronzove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 ja by som ich dal v tednom tone, ako je luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 bronzove, ako bude patinovat luneta, tak sa bude pekne menit ako kontrast k ruckam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 (upraveno) Ty poslední záběry jsou magické, úplně jako předchůdce steampunku z doby kamenné.Ten tvar začíná být ikonický a používáš ho jako efektní podklad pro hru barev a struktur Takovou výstavní kolekci s různými motivy vidím v živých barvách.Lesní zátiší, Horská bystřina, Kamenná sluj, Pekelná brána, Ledová jeskyně, Mořský příboj, Západ Slunce, Zatmění Měsíce, Úsvit a poušti, Apokalypsa.Sada Čtvero ročních období... Vyložená škoda to otloukat na zápěstí ;o) Upraveno 29. listopadu 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Je to fakt zajímavý...a jedeš pěknou rychlostí...s tím posledním renderem by mě to taky zajímalo...tenhle design super..dát té lunetě trochu patinu lodních kotvících hřibů ideální.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Ty poslední záběry jsou magické, úplně jako předchůdce steampunku z doby kamenné.Ten tvar začíná být ikonický a používáš ho jako efektní podklad pro hru barev a struktur Takovou výstavní kolekci s různými motivy vidím v živých barvách.Lesní zátiší, Horská bystřina, Kamenná sluj, Pekelná brána, Ledová jeskyně, Mořský příboj, Západ Slunce, Zatmění Měsíce, Úsvit a poušti, Apokalypsa.Sada Čtvero ročních období... Vyložená škoda to otloukat na zápěstí ;o) Nejdriv jsem si rikal, co to ten Datel kua mele, pak jsem si to precetl jeste dvakrat a chlape, mas recht, paradne jsi me nakopl s temi moznymi motivy, diky :-) Je to fakt zajímavý...a jedeš pěknou rychlostí...s tím posledním renderem by mě to taky zajímalo...tenhle design super..dát té lunetě trochu patinu lodních kotvících hřibů ideální.. akorat ten posledni (tedy nejenom) render obnasi bronzovou lunetu, nozky a cifr ze stribra, vsechno s patinou. s tou si zacnu teprve hrat, postupu je spousta, vysledky ruzne, tak uvidim, co se urodi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 No som zvedavy ako to dopadne... Tah na branu mas dobry, tak dufam to dotiahnes;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 (upraveno) sam jsem zvedav :-D nicmene prrvni vlastovka je na svete, musim s radosti konstatovt, ze sedi na ruce paradne (mam 18,5), az budou z poradneho matrose, tak se to ale teprve pozna, ted jsou lehounkyale rozmerove a proporcne jsou tiptopna ty barvy nekoukejtte, jinaksi jsem doma nenasel Upraveno 29. listopadu 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Přijdou mi dost hluboký ale se sklem to bude asi OK. Jinak zatím super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 (upraveno) bude tam 2mm safir, cifr ma na vejsku 1,5mm a potreba jeste prostor na rucky, takze hluboky to malinko bude, ale vnitrni AR tomu snad malinko pomuzenazivo to neni tak hrozny :-) Upraveno 30. listopadu 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Nesli by este o kusok bud zahnut alebo skratit nozky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 krásná práce, proporčně se mi to líbí. Jen bych si možná vyhrál s logem na 12. možná by stačil naaplikovat kroužek doprostřed ? aby to ladilo s dokonalou korunkou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Harwey: Nesli by este o kusok bud zahnut alebo skratit nozky? dobrá připomínka, ale nepoužíval bych je při hodnocení žádné ženy ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 doladuji posledni detaily modelu a ze jich je pozehnane, zaroven vymejslim, jak to co nejlevneji vyrobit, beham po firmach a taham rozumy, no hlava mi jde kolem :-)ale rysuje se to hezky, vyrobitelne to je :-D dnes mi vytiskli cast na nejaky supr dupt 3D tiskarne, abych si mohl jeste hrat, vytisk paradni ale drahy jak sfine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 (upraveno) po predani pouzdra do vyroby bylo samozrejme zjisteno, ze takto tedy NE! :-Dneni se co divit, ackoliv jsem co to nastudoval a spoustu detailu si vyjasnil vcetne technologickych postupu, spousta veci mi jeste uniklatak tedy pustil jsem se do modelu opet od nuly, hezky od zacatku, plny elanu a naivity :-D pevne doufam, ze je to uz posledni a kdyz to uz premalovavam od piky, vzal jsem si k srdci i nejake zdejsi pripominky a zkratil jsem jeste nozky nahore novy, dole puvodni model Upraveno 7. prosince 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 zmeny se dotkly i pouzdra a dynka, ktere nakonec precejenom bude s pruhledem s 2mm safirem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se