Maxmillian Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Ta tecka na 12 a 42 je co? Pocet zraneni na leve a prave ruce v prubehu vyroby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 to jsou naznaceny body, kam prijdou naletovat nozicky, ktere se vsouvaj do strojku a fixuji, aby cifr na strojku pevne drzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Aha! Cekal jsem nejakou zkrytou zpravu lidstvu! Takhle mi to prijde dobry. Ale hlavne se to musi libit tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 to je ale prave muj problem, se mi libi to i tamto a hento taky, tak jsem rad, ze to posoudi i jine oci, jinak bych se musel nejak rozhodnout a nejspis blbe no a treba to vubec takto prtavy vyrezat nepujde a budu mit po starostech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 jo a to vyrobni cislo na cifru chci i proto, ze az se s nima bude za 50 let kseftovat jako s vintazkama za tezky love, tak bude hned jasny, nebudeli odpovidat cislo na cifru a na dynku, ze je to sprosta skladacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Za 50 let to bude vypadat asi takto: "Hele šéfíku, kolik stojí kilo bronzu na výkupu? 8,- Kč, máte to na ceduli na vratech do sběrného dvora... Díky pánko velkomožný, mám tu nějaký šrot, co už jeho majitel nechtěl..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 opet jsem mel neklidne spani a vzeslo z toho totok pokud najdu gravirovaci frezu, ktera mi vcera upadla na zem a v tom bordelu mezi sponama ji nemohu najit i kdyz jsem si malem prosoupal kolena, tak to dnes vyrobim vite co to je, ze jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 já vím, já vím, Hujer se hlásí... to je nová luneta, kde čísla vypadají jako symboly zvěrokruhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 neni to uplne presne, ale uznam to jsou to znaky z Orloje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 snažím se gůglit "FUNDRAISING BEEMAN" a nic se nenašlo. Asi tam mám chybu ve vyhlodávači.... A k předchozímu - z tvých origo dílů nejde udělat "sprostá skládačka", ne? Navíc máš 365 verzí do roka, pokud není přestupný, to bude jednou katalog. A to jsi na začátku, akorát ten začátek vypadá každým dnem líp a líp Odkud ty bereš tu sílu ;o) - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 kurevsky me to bavi, to je ten pohon ale prachy pomalu dochazeji, ty jeste po domacku vyrabet neumim skladacka byl forek, jakoze za 50 let jich budou miliony, ale jenom par zachovalejch ackoliv tedy vlastne, jelikoz jsou to vsechno prirodni materialy, tak budou uchazet akorat patinou, coz se da dycky uvest do puvodniho stavu, tedy az na lumi, ale vlastne subcifr je taky ze stribra a neni k cifru prilepen, takze obnovit lumi neni zadny problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Z těch tvých pokusů už bys pár kusů (možná i desítek) kompletních hotových hodinek poskládal, tak bys je mohl jako výrobní prototypy nabídnout k prodeji a trochu doplnit domácí kasičku. Ale rozumím i tomu, že si je chceš nechat do budoucího Beemanova muzea pražské hodinařiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 zatim bude stacit zajit s tim vsim bronzem do sbernejch freza nalezena, jede to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 tak jeste jednou a lepe, jsem prvne myslel, ze to udrzim ocime, ale hlo se to, tak rychla vyroba drzaku a uz to fici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Ještě k těm vyvažovacím nápisům na spodní polovině cifru, přijde mi, že stejně jak u subů jsou dva řádky nejlepší..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 cim vic radku... uvidi se, jeste nemam hotovy cifr, pravda se ukaze dobojoval jsem Orlojbezel, chce to ale gravirovat alepson o 15 setin hloubeji, vypada to zajimave, snad zitra jeste lip, nevim, jestli se k tomu dostanu, pac jdem pro vizo a do cukrosky, jsou vubec cukrosky otevreny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Máš pravdu ,je to úplně něco jiného a vůbec to nevypadá špatně.Mě se to líbí,až to doladíš bude to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Ještě by to chtělo limitku s lunetou Stargate - klidně i enamel ciferník s motivem (když jako u Seika teď frčí ti pokémoni a jiné animáky,...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 drzme se malinko pri zemi, me vyrobi prostredky i zrucnost jsou velice omezen mam spatnou zpravu, vyrezat napisy, ktere maji tloustku 0.2mm nejde, proste ne, resp. nejak se to vyreze, ale neni a nebude to hezke neda se svitit, jeste zkusim dat vyrezat toto, ale jeste pockam, jestli se k tomu nekdo nevyjadri ve smyslu, ze je to hnusacke, sam nevim, jaky mam na to nazor podotykam, ze na malem cifru 32mm to nebude takova pest na voko, no nejspis dokud nevyskousim, vedet nebudu tloustka pisma je tam totizto 0.35mm a to by uz nejspis mohlo jit, snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se