tombas Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 To je paráda, hodinky, řemeny, spony, krabice, fotky...ty fotky jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Oproti původní verzi je to posun mílovými kroky vpřed. Jsem zvědavý, jak bude vypadat produkce za rok Jen tak dál! Třeba začneš dělat i svoje strojky jak Seryn Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 diky vsem do vod strojku se nechystam, nemam na to, nic, vubec nic to driv poletim na Mars dnes se nedari, lamu frezy jak na bezicim pasu, asi blbej tlak, ale dnes to dam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 tak nic no, pred finale jsem natáhl do cnc kod, ktery jako dobrej, ale na jiny tip nozicek, takze mi to zajelo do matrosu tam, kde nemelo, to kdyz jsem linej udelat alespon zakladni pohledovou kontrolu kam se zveda z-osa pri prechodu nad materialem pak jsem to tedy prepsal a dokoncil, ale ze mam za sebou dalsi zpola nicotny den je fakt tak zitra jeste jednou a lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Nic co by nešlo rozleštit! to je smůla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 stejne se mi to nelibi, musim promyslet/vymyslet/vykrasnit tu ochranu korunky, je divna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 No je to smůla, ale z chyb se člověk musí poučit a ne nad nimi truchlit. Ochranu korunky bych vyřešil asi takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 to nych zruchlil uz vic nez rok dnes jsem se k tomu nedostal, vlastne ani do dilny, od rana jsem se chystal, ze si doma uklidim dilnicku a vrhnu se na skladani hodinek, dodelani korunky a zavitovani, ale to jaxi vubec neslo, cely den prokrastinace u televize, jidla, sladkosti, dcerky, notasu, i peknych odpolednich dvacet probehlo, no peklo, to uz jsem davno nezazil kdyz uz jsem se zvedl a zacal uklizet, narazil jsem na toto a musel nasadit, hezkou patinu to chytlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 před 1 hodinou, beeman napsal: to nych zruchlil uz vic nez rok dnes jsem se k tomu nedostal, vlastne ani do dilny, od rana jsem se chystal, ze si doma uklidim dilnicku a vrhnu se na skladani hodinek, dodelani korunky a zavitovani, ale to jaxi vubec neslo, cely den prokrastinace u televize, jidla, sladkosti, dcerky, notasu, i peknych odpolednich dvacet probehlo, no peklo, to uz jsem davno nezazil kdyz uz jsem se zvedl a zacal uklizet, narazil jsem na toto a musel nasadit, hezkou patinu to chytlo Jo tak takhle maj vypadat bronzovky! Skvělá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Jako z Titaniku, ale místy mi to přijde už moc sežrané. Skoro bych se bál, že mi to sežere i ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 je to nakazlivy, uz to zere i sperky P.S. ty naramky neni moje vyroba, to mistrovo polovicka tak kterou ochranu korunky? jdu se do toho opet pustit a nemuzu se rozhodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 nemoze byt ta ochrana trochu vacsia a menej skosenejsia? nech plynule vybieha napr. po tangente z puzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 myslis takto? (ten spodni) to je tak maximum, kam se chci odchylit od 44mm prumeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 vyska korunky je asi nemenna, ze? k nej napasovat tu ochranu bude tazke, vzdy to bude taky vysoky cicik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 hmm, diky za inspiraci, cestou domu me ted neco k tomu napadlo, namaluju ted testuji fotostan, spis fotostanik, foceno jabkem, ale je to rekl bych o dost lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Pravdou je, že to holé pouzdro s chrániči korunky mi připomnělo pečené selátko, kterému z rypáčku právě vypadl citrón ;o) při běžném nošení snad ani není potřeba korunku tak ochraňovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 v dilne docela bodne porad jsem to nerozlousknul, zitra chci vyrobit, tak dnes musim vymyslet a pripravit, co tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 To druhy se mi docela libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Asymetrické ochrany vypadají divně. Ta první ta je fakt jako prasečí rypák Druhý pokus by šel, ale asi se v tom bude dost chytat bordel. Nehledě na to, že když do toho člověk jebne, tak se mu ta ochrana ještě ohne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 jsem se blbe vyjadril, je tam dohromady 6 navrhu, na kazdem obrazku dva, ochrana bude symetricka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se