actionman1 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Bude nove Mako. Namiesto SW200 bude Myiota 9-kova rada, mali by byt laccnejsie a tensie a ak na tom zalezi aj mensia wr Foto cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Ten cifr vypadá moc pěkně. Původní byl na mě přeplácaný, ale koupil jsem je přítelkyní, když chtěla taky nějaký divery, co by se jí vešli na ruku, a ta je zbožňuje. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 tak ten cifr je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 tak ten cifr je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Uz se tesim. Verzi 2 jsem prosvihl,tak nezbyva nez cekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Verze 3 už je na prodej za zaváděcí ceny, které potrvají do konce ledna 2020. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Moc pěkná ďurka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 (upraveno) nestihol som, je to všetko vypredané :-/za uvádzacie ceny to nebolo zlé ;-) Upraveno 18. ledna 2020 uživatelem City Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 (upraveno) Mám přemodřeno, ty zelený jsou super. Líbí se mi pouzdro v místě napojení na řemen nebo náramek. Hodí se tam cokoli a nedelá to ty nehezký fuky. Dobrá práce. Upraveno 18. ledna 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Já jsem neodolal verzi frost a dneska mi dorazila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Všechny moc krásný. Nemít už jedny starší zelosy doma, tak se asi neudržím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se