AdaMoss Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Vážení znalci produkce Zenith, obracím se na Vás s prosbou o radu. Už zase nevím roupama co by a říkám si, že nic od Zenithu jsem ještě neměl a jako správný chronomagor bych měl něco vyzkoušet. Láká mě El Primero, páč maj příběh - kdo mě zná, ví, že to je pro mě zásadní kritérium výběru :-). Stránky Zenith jsou pro mě lehce zmatečný. Například model El Primero Original 1969 tam nemůžu vůbec najít. Je to tím, že už se nevyrábí nebo blbě hledám? Mé požadavky jsou:- Nové- Ocel- 38mm max 40mm Rád bych něco, co je z dnešní produkce nejblíže tomu původnímu modelu. Líbí se mi i ta verze s modrým-čerým-stříbrným subcifrem. Vůbec bych ocenil jakékoliv rady ohledně výběru a nákupu Zenithek. Jsem v začátku a tahle značka šla dlouho mimo mě. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 model chronomasterhttps://www.zenith-watches.com/en_en/el-primero-original-1969-46.html nebo anniversaryhttps://www.zenith-watches.com/en_en/50th-el-primero-anniversary-el-primero-a386-revival-50th-el-primero-anniversary-2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 18. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Aha - tak jsem fakt blbě koukal. Jak jsem scrolloval přes ty modely, nevšiml jsem si, že se mění velikost pouzdra. Ty anniversary jsou pěkný...akorát že bíle zlato. Zas takovej fanda Zenithu nejsem :-). Chronomaster zdá se býti jako ideální volba. Dokonce s tahem...to zní jako deal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Ja mam 1969 original v 38mm pouzdře na kuzi, perfektni hodinky. Koukam ale, ze uz je asi nedelaji a misto toho maji ten chronomaster + tu sberatelskou ann. edici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Pre mňa sú jediné charakteristické jedine el primero trikolory, ktoré majú akutaku kontinuitu v dizajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Všechny požadavky včetně příběhu splňujou vintage Rolex Daytona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 18. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Nenééé ty neseženu nové :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky