Chronoland Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Planujem nakup daneho modelu a rad by som pocul vase pripadne skusenosti a nazory. Povodne som chcel Chrono Avenger, ale dnes sa da Seawolf zohnat podstatne lacnejsie. Zial. Vdaka
Dali Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Planujem nakup daneho modelu a rad by som pocul vase pripadne skusenosti a nazory. Povodne som chcel Chrono Avenger, ale dnes sa da Seawolf zohnat podstatne lacnejsie. Zial. Vdaka Tenhle nákup ti schvaluju moc pěkné hodinky. Koupil jsem je tátovi k narozeninám. Hezké přehledné dobře se nosí, něco vydrží, žádný problém. Má je v titanu s titanovým tahem.
Chronoland Odesláno 18. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Tenhle nákup ti schvaluju moc pěkné hodinky. Koupil jsem je tátovi k narozeninám. Hezké přehledné dobře se nosí, něco vydrží, žádný problém. Má je v titanu s titanovým tahem. Ako je to s odchylkou pri Caliber 17? Nema s tym problem?
Dali Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 To bohužel vůbec netuším táta je flegmatik a nějaká minuta ho nezajímá. Leda, že bych mu je někdy sebral a změřil to. Předpokládám max do 5 sec.
Chronoland Odesláno 18. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2008 To bohužel vůbec netuším táta je flegmatik a nějaká minuta ho nezajímá. Leda, že bych mu je někdy sebral a změřil to. Předpokládám max do 5 sec. OK. Dik za info
OldaA Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 (upraveno) Mel jsem SuperOcean, myslim ze maji stejny kalibr a jsou to, ma je kamarad, nejpresnejsi mechanicke hodinky co jsem mel. Upraveno 18. července 2008 uživatelem OldaA
Chronoland Odesláno 19. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2008 Mel jsem SuperOcean, myslim ze maji stejny kalibr a jsou to, ma je kamarad, nejpresnejsi mechanicke hodinky co jsem mel. to rad pocujem
Jeremy Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 to rad pocujem Nejpřesnější, co já jsem kdy měl, jsou Omega bondovky s Co-axem. Ale Tvoje volba je rozumná - jsou relativně decentní a přitom to je kus železa.
Chronoland Odesláno 30. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2008 takze nakoniec zavazila kombinacia viacerych faktorov a predsa len som sa rozhodol pre Chrono Avenger. S titanovym naramkom a ciernym cifernikom. Uz by mali cestovat z Nemecka. Snad tu uz v piatok budu...
romanm Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 takze nakoniec zavazila kombinacia viacerych faktorov a predsa len som sa rozhodol pre Chrono Avenger. S titanovym naramkom a ciernym cifernikom. Uz by mali cestovat z Nemecka. Snad tu uz v piatok budu... Zdravím,je to dobrá volba,loni jsem o Chrono Avenger vážně uvažoval,nakonec jsem vzal B Colt..chtěl jsem ocel a za druhe, nějak mě z nějakeho důvodu přestali lákat chrono ciferníčky,líbí se mi když stále pracuje dlouha středová vteřinovka...ale jinak jsou opravdu super..
Chronoland Odesláno 30. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2008 Zdravím,je to dobrá volba,loni jsem o Chrono Avenger vážně uvažoval,nakonec jsem vzal B Colt..chtěl jsem ocel a za druhe, nějak mě z nějakeho důvodu přestali lákat chrono ciferníčky,líbí se mi když stále pracuje dlouha středová vteřinovka...ale jinak jsou opravdu super.. Mne sa Chrono Avenger paci naozaj dlhodobo, nie je to ziaden momentalny popud. Aj strojcek je lepsi ako v Seawolf a dostal som zaujimavu cenovu ponuku na celotitanovy model, takze napriek tomu, ze som ich chcel povodne s kaucukom hlavne kvoli cene - isiel som do toho a uz sa ich neviem dockat
cali Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 (upraveno) Chvalim vyber... jedny z mala B ktore by som mohol mat doma. Inakk tej presnosti..... B cal. 17 je A-ckova ETA 2824-2 cize najlepsia dostupna 2824 s COSC preto presnost bude tak 3-5s+/den nic menej technicky to nie je ziadne "ót orlož" a na tuto presnost sa da poladit skoro kazda eta ak ma clovek srobovak a trochu trpezlivosti (trpezlivost sa da nahradit vibrografom ) Kazdopadne prehnane sustredenie sa na presnost u mechanickych hodiniek (nezavisle na tom jak su kvalitne a drahe) moze viest skor ku zklamaniu ..... ak si fanda do sekund tak quartz je urcite lepsia volba..... u mechaniky ta nejaka ta sekunda hore dolu mesmie rozhodit a musis mat radost v prvom rade z toho ze to tika edit a este obrazok http://people.timezone.com/breitling/bfaq/...mages/B17_1.jpg Upraveno 30. července 2008 uživatelem cali
Chronoland Odesláno 30. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2008 Chvalim vyber... jedny z mala B ktore by som mohol mat doma. Inakk tej presnosti..... B cal. 17 je A-ckova ETA 2824-2 cize najlepsia dostupna 2824 s COSC preto presnost bude tak 3-5s+/den nic menej technicky to nie je ziadne "ót orlož" a na tuto presnost sa da poladit skoro kazda eta ak ma clovek srobovak a trochu trpezlivosti (trpezlivost sa da nahradit vibrografom ) Kazdopadne prehnane sustredenie sa na presnost u mechanickych hodiniek (nezavisle na tom jak su kvalitne a drahe) moze viest skor ku zklamaniu ..... ak si fanda do sekund tak quartz je urcite lepsia volba..... u mechaniky ta nejaka ta sekunda hore dolu mesmie rozhodit a musis mat radost v prvom rade z toho ze to tika edit a este obrazok http://people.timezone.com/breitling/bfaq/...mages/B17_1.jpg nie,nie..o tych par sekund denne mi naozaj nejde mam Seiko Sumo a nastavujem ich viac-menej "od oka" ako podla internetu. Skor je to o pocite - s tou 7750 ho budem mat o nieco lepsi ale rozhodlo hlavne to, ze tento model sa mi paci proste viac. A to ide. Aby som pri pohlade na ruku bol spokojny...
cali Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 nie,nie..o tych par sekund denne mi naozaj nejde mam Seiko Sumo a nastavujem ich viac-menej "od oka" ako podla internetu. Skor je to o pocite - s tou 7750 ho budem mat o nieco lepsi ale rozhodlo hlavne to, ze tento model sa mi paci proste viac. A to ide. Aby som pri pohlade na ruku bol spokojny... Jedine co mne osobne vadi na V7750 je syndrom "divokeho rotora" inak je to samozrejme "klasika nejklasikovatejsi"
Chronoland Odesláno 30. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2008 Jedine co mne osobne vadi na V7750 je syndrom "divokeho rotora" inak je to samozrejme "klasika nejklasikovatejsi" viem, co myslis, ale mal som ho v inom modeli a zvykol som si na to bez problemov a samozrejme dakujem za gratulacie
Chronoland Odesláno 1. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 pred chvilou prisli - su skvele
lib Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Jedine co mne osobne vadi na V7750 je syndrom "divokeho rotora" inak je to samozrejme "klasika nejklasikovatejsi" Mám 7750 ve Fortis B42 Flieger Chrono Day/Date. Sydromem divokého rotoru myslíš to, že zabírá jen na jednu stranu (clock-wise, myslím) a na "volnoběh" se při +/- vodorovné poloze při pohybu ruky umí rychle roztočit a tím trošku hýbat hodinkami? Toto mi vůbec navadí. Aspoň cítím, co děje uvnitř.
Chronoland Odesláno 3. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 (upraveno) uz som s nimi stihol aj spadnut a pekne ich poznacit no co uz... Upraveno 3. srpna 2008 uživatelem Chronoland
stando Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Ako je to s odchylkou pri Caliber 17? Nema s tym problem? Nakup tohoto modelu schvalujem.Mam ich s modrym cifernikom a titaniovym tahom.Neskor som dokupil modry kaucuk(1400skk)a mozem povedat,ze od vtedy titan nenosim. Takze...DO TOHO!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se