Přejít na obsah

Anketa Prim vs. Omega

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 702
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
koukam, ze vetsina z vas je zna a videli jste je. jdou koupit u nas nekde v kamenem obchode? pres net se mi kupovat nechce a rad bych je videl. diky

Jdeš na sraz? Že bych si je vzal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

koukam, ze vetsina z vas je zna a videli jste je. jdou koupit u nas nekde v kamenem obchode? pres net se mi kupovat nechce a rad bych je videl. diky

Najblizsie su asi v Salzburgu: http://www.archides.at

cez ebay vychadza velmi dobre uhrenhandel - cez 6000 predajov a 100% feedback sa len tak nevidi...

Odkaz ke komentáři

Pánové, klesli jste na jiný level. U Armand Nicolet už prostě končí tahle diskuze, vystoupili jste z jejího rámce. Jestli chcete srovnávat prim s tímhle, tak přejděte do vlákna MPM. Tady je to OT. Nic proti pouťový subkultuře, (ani vídeňským čističům kalnálů) nemám, vím, že je strukturovaná a tak, jak se to patří, ale to prostě nejde srovnávat, myslím.

Srovnání je možné asi ekonomickya technicky, ale pro mě jsou hodinky spíš kulturní věc a tohle je mimo moji výseč. Jenom upozorňuju, že se nejedná o nějakou omáčku, ale podstatu. Klidně si kupujte ten předraženej jakobyluxus v internetovým frcu, ale ve vlákně prim vs. omega je to OT.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Pánové, klesli jste na jiný level. Tady už prostě končí normální diskuze, vystoupili jste z jejího rámce. Jestli chcete srovnávat prim s tímhle, tak přejděte do vlákna MPM. Tady je to OT. Nic proti pouťový subkultuře, (ani vídeňským čističům kalnálů) nemám, vím, že je strukturovaná a tak, jak se to patří, ale to prostě nejde srovnávat, myslím.

Srovnání je možné asi ekonomickya technicky, ale pro mě jsou hodinky spíš kulturní věc a tohle je mimo moji výseč. Jenom upozorňuju, že se nejedná o nějakou omáčku, ale podstatu.

Cigi, já se vzdávám a dávám se všanc případnému výpadu, že jsem úplně blbej. Z tohoto příspěvku jsem ale neporozuměl ani jediné větě, nicméně všiml jsem si, že podobné myšlenkové výmyky jsou způsobem tvé argumentace.

Odkaz ke komentáři

Pánové, klesli jste na jiný level. U Armand Nicolet už prostě končí tahle diskuze, vystoupili jste z jejího rámce. Jestli chcete srovnávat prim s tímhle, tak přejděte do vlákna MPM. Tady je to OT. Nic proti pouťový subkultuře, (ani vídeňským čističům kalnálů) nemám, vím, že je strukturovaná a tak, jak se to patří, ale to prostě nejde srovnávat, myslím.

Srovnání je možné asi ekonomickya technicky, ale pro mě jsou hodinky spíš kulturní věc a tohle je mimo moji výseč. Jenom upozorňuju, že se nejedná o nějakou omáčku, ale podstatu. Klidně si kupujte ten předraženej jakobyluxus v internetovým frcu, ale ve vlákně prim vs. omega je to OT.

Správně když docházejí měřitelné argumenty je třeba obrátiti se k víře.

1. chrám by mohl vzniknout třeba v Novém Městě. Velekněze už bychom měli :pope:

Odkaz ke komentáři

Správně když docházejí měřitelné argumenty je třeba obrátiti se k víře.

1. chrám by mohl vzniknout třeba v Novém Městě. Velekněze už bychom měli :pope:

New Milis: Nicolety se ti líbí, v podstatě nic nic proti tomu, ale jenom řekni - opravdu alespoň jedny z jejich kolekce připadají vkusné?

Koblihu, jaké jsou ty "měřitelné argumenty" ?

Odkaz ke komentáři

milis, neříkej prosím, žes nepochopil, že vlastně píšu, že ty AN jsou (podle mě) tak kulturně odlišný (to mi radí korektní rozum, srdce by napsalo hnusný :D), že se s primem (a omegou) dají srovnávat jenom technicky a ekonomicky, jenže takový srovnání vždycky vyhraje grün, nebo mobil, jak víš, a je to tedy OT. Tedy abych řekl pravdu, ty tvoje, nebo ty kamilovy eště jakež takež, ale i tak - ten rozdíl přeci musíte VIDĚT. Je klidně možný, že se někomu AN líbí víc, než prim, nebo omega, to ale pak nejde diskutovat, je to OT, jinej level, mimoběžky. Stejně jako kupovat hodinky na ebay a u Wempeho, stowy nebo prima. To neznamená, že si ebay nekoupím hodinky, ale vím, s čím to můžu srovnat a s čím už ne. Koblih to ví taky, ale jak je podpásovej, tak si nevodpustí přidat ten zbytečnej blábol.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

milis, neříkej prosím, žes nepochopil, že vlastně píšu, že ty AN jsou (podle mě) tak kulturně odlišný (to mi radí korektní rozum, srdce by napsalo hnusný :D), že se s primem (a omegou) dají srovnávat jenom technicky a ekonomicky, jenže takový srovnání vždycky vyhraje grün, nebo mobil, jak víš, a je to tedy OT. Tedy abych řekl pravdu, ty tvoje, nebo ty kamilovy eště jakež takež, ale i tak - ten rozdíl přeci musíte VIDĚT. Je klidně možný, že se někomu AN líbí víc, než prim, nebo omega, to ale pak nejde diskutovat, je to OT, jinej level, mimoběžky. Stejně jako kupovat hodinky na ebay a u Wempeho, stowy nebo prima. To neznamená, že si ebay nekoupím hodinky, ale vím, s čím to můžu srovnat a s čím už ne. Koblih to ví taky, ale jak je podpásovej, tak si nevodpustí přidat ten zbytečnej blábol.

Cigi to pak jsou ale všechny hodinky kulturně odlišný - a to přece není eufemismus k "hnusný". Ty Armandy jsem použil ke srovnání s konkrétním modelem - s hnusnejma :) Tycho de Brahe, tam to srovnání podle mě (jinak bych to nepoužil) sedí a co se komu líbí je v tomhle případě vedlejší. Kdyby Elton uměl giloš ciferníku jako Longines nebo Armand, tak ho už s patřičnou vomáčkou a cenovkou dělá. Se strojkem to je to samý.

Upraveno uživatelem New Milis
Odkaz ke komentáři

Cigi, vážím si tvého nadšení. Nemá pro mě logiku, ale každý děláme věci, které někdy nedávají smysl a líbí se nám věci, které jsou pro ostatní nehezké a utrácíme za ně peníze, které by jiní nikdy nedali. Co mi na tvém počínání vadí je to, že se o svém názoru snažíš přesvědčit ostatní a pokud někdo nesouhlasí je nepřítel dokud nepřistoupí na tvoji pravdu. Možná by stálo za to si uvědomit, že na světě i přes tvoje usilovné snažení zbudou lidi, pro které bude Prim předražená nafouknutá bublina. Na tom bohužel ( nebo bohudík ) ani plamenná obhajoba nic nezmění. U mě jsi například dosáhnul jen toho, že se mi Prim přesunul z uvažovaných značek do zatracených....

Tak jaký výpad bude následovat teď ?

Odkaz ke komentáři

New Milis: Nicolety se ti líbí, v podstatě nic nic proti tomu, ale jenom řekni - opravdu alespoň jedny z jejich kolekce připadají vkusné?

Koblihu, jaké jsou ty "měřitelné argumenty" ?

Promiň, pokud máš chuť si o tom smysluplně povídat pošli mi SZ - velmi rád to rozvedu. Pokud hledáš dalšího B.F:G. do kterého se budeš strefovat pak mám bobříka mlčení a doporučuju samostudium - dobře zpracovaná je třeba tahhle kniha http://www.shopnet.cz/knihy-media-2/market...hilip-kotler-3/

Odkaz ke komentáři

Milis - no, právě, že celou dobu se snažím , aby byl zjevný rozdíl mezi kulturně odlišný a hnusný. Asi to špatně formuluju. A to technický srovnání s těmi tvými AN (jak píšu i kulturně ještě srovnatelnými) je jasně v pořádku, mají myslím stejný kalibr. Jenom to gološování tímhle způsobem jako AN třeba už prim asi v týhle etapě neudělá a ví proč - kultura, halt. Taky jasně přiznávám, že longines daly TdB za uši, ale AN už podle mě ne, naopak. Jinak pavouky mají třeba srdíčkovanej ciferník a vem to tak, že to je ten způsob, co dělá v současnosti prima primem.

Koblihu, koho se snažím přesvědčit ? Kdo je tady můj nepřítel ? Ti, pro které je prim nafouknutá bublina určitě ne. :D :D.

Odkaz ke komentáři

Milis - no, právě, že celou dobu se snažím , aby byl zjevný rozdíl mezi kulturně odlišný a hnusný. Asi to špatně formuluju. A to technický srovnání s těmi tvými AN (jak píšu i kulturně ještě srovnatelnými) je jasně v pořádku, mají myslím stejný kalibr. Jenom to gološování tímhle způsobem jako AN třeba už prim asi v týhle etapě neudělá a ví proč - kultura, halt. Taky jasně přiznávám, že longines daly TdB za uši, ale AN už podle mě ne, naopak. Jinak pavouky mají třeba srdíčkovanej ciferník a vem to tak, že to je ten způsob, co dělá v současnosti prima primem.

Koblihu, koho se snažím přesvědčit ? Kdo je tady můj nepřítel ? Ti, pro které je prim nafouknutá bublina určitě ne. :D :D.

Cigi, nojo, asi se někde míjíme. Nicméně pro mě je produkce Eltonu, co se týká technických možností, definována jediným heslem: Z nouze ctnost.

To Bobr: Hranice vkusu či nevkusu může být u každého soudruha silně individuální, nemá cenu ji demonstrovat na produkci jednoho výrobce.

Odkaz ke komentáři

Kdybychom žili v jiné kultuře, dokážu si představit, že by Prim místo dnešního primárního prodeje radosti i příběhů, pohádek či polopravd prodával magické, mystické a jiné schopnosti svých výrobků.

Co se týká té radosti, tak ale nevím, zda jde o radost prodejce z vysokého zisku či o případnou radost zákazníka ne-li snad o duoradost. To je ale pak už úplná nirvána.

Nemám rád cokoliv, o čem se mě neustále někdo snaží přesvědčovat jak je to úžasné, výjimečné atd. a ne a ne na to přijít sám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...