autoEKOmotion Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 Prosím o informaci, jaký je rozdíl mezi modely CITIZENU BJ7010-59E a BJ7000-52E : http://www.hodinky-citizen.cz/7-citizen/de...dzbozi=25188365 a http://www.watchzworld.com/citizen_eco_dri...bj7000_52e.html Je možné, že by to bylo jen v designu ciferníku ?
luboš72 Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 Je verzia pre Aziu, kde nie je na ciferníku nápis Nighthawk, číslice 12 a 6 nie sú tak vypuklé, proste nevyčnievajú nad ciferník, a potom je verzia U.S.
autoEKOmotion Odesláno 21. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2008 Díky, někdo další nějaký postřeh ?
Cyber Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 autoEKOmotion napsal: Díky, někdo další nějaký postřeh ? :gun_bandana:
luboš72 Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 autoEKOmotion napsal: 3 To tak len sledujem, že Cyber ide po tebe, ťa má asi dosť, asi by strieľal
romanm Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 autoEKOmotion napsal: 3 člověče tvuj žaludek bych chtěl mít,to co mě asi bude trvat tak 2 roky,máš za 4 dny..
autoEKOmotion Odesláno 31. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2008 Mohl by mi ještě někdo poradit pokud má o tomto přehled ? Prosím opravdu o fundovanou odpověď. Ty co jenom komentují počty příspěvků si prosím nechte zase na jinou okurkovou sezonu
autoEKOmotion Odesláno 31. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2008 kibi napsal: me odpoved Lubose plne uspokojila... tebe ne? KIBIKU ty hlavo šikovná, to víš že částečně ano. Pokud je to opravdu jediný rozdíl, byla jeho odpověď vyčerpávající. Jestliže se ty nebo některý z tvých kamarádů, jako hodinkoznalec zaručuješ, že jiný typ nemá vychtání nějakých problémů, rád toto téma prohlásím za ABSOLUTNĚ uzavřené.
autoEKOmotion Odesláno 1. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 kibi napsal: dej tomu cas... je leto... trochu jsem se rozhledl, ale rozdily jsem nenasel... ovsem na letecke hodinky v kvarcu urcite nejsem znalec... Ještě takový dotaz: Co to přesně znamenají letecké hodinky ? Co si pod tím představit ? Vím, že Nighthawky mají možnost nějakých výpočtů. Která značka je na letecké hodinky zaměřená a má je vymakané ? Dík Kibi
Snow Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 (upraveno) autoEKOmotion napsal: Ještě takový dotaz: Co to přesně znamenají letecké hodinky ? Co si pod tím představit ? Vím, že Nighthawky mají možnost nějakých výpočtů. Která značka je na letecké hodinky zaměřená a má je vymakané ? Dík Kibi Podle mého názoru je etalonem mezi leteckými hodinkami Glycine Airman. Hodinky na fotce jsou originály amerických pilotů z Vietnamu, Glycine Airman se vyrábí dodnes v různých verzích, viz. Upraveno 1. srpna 2008 uživatelem thesis
cody Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 autoEKOmotion napsal: Co to přesně znamenají letecké hodinky ? Co si pod tím představit ? Vím, že Nighthawky mají možnost nějakých výpočtů. Která značka je na letecké hodinky zaměřená a má je vymakané ? Kibi Dobra otazka, take si nejsem jist. Zil jsem v domeni, ze spravne letecke hodinky jsou vlastne hodinky typu B-Uhr se vsemi jejich aspekty. Nedavno v jinem vlakne s podobnym tematem kdosi psal, ze letecke hodinky jsou hodinky se stupnici ktera umoznuje rychle zjistovani udaju ktere pilot potrebuje. Takze je zrejme treba kvuli tomu ze hodne clenu fora ma pilotky ala B-Uhr, nepodlehnout dojmu ze letecke hodinky dela kozeny cvokovany remem, temer dokonale cisty cifernik a velka korunka. Nechce se mi hledat ono vlakno, ale nekdo zkuseny by nam to mohl upresnit.
autoEKOmotion Odesláno 1. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 thesis napsal: Podle mého názoru je etalonem mezi leteckými hodinkami Glycine Airman. Hodinky na fotce jsou originály amerických pilotů z Vietnamu, Glycine Airman se vyrábí dodnes v různých verzích, viz. Máš třeba konkrétně nějakou fotku US pilota, na které by tyto hodinky byly zřetelně vidět ?
Gilius Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 autoEKOmotion napsal: Máš třeba konkrétně nějakou fotku US pilota, na které by tyto hodinky byly zřetelně vidět ? Tady je hned první...... http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=10318
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se