Mike. Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 Je to na francouzském fóru, tak moc si tam toho nepočtu, tak aspoň obrázky. http://forumamontres.forumactif.com/forum-...ires-t28493.htm Glycine Airman jsou nádherné. Více na zmíněném odkazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 (upraveno) Ještě tady přidám fotky a popis z mého blogu, když už máme vojenskou sekci. (Stejně ty blogy moc lidí nesleduje, co? ) V sobotu 15. září 2007 se (v areálu letiště Leoše Janáčka Ostrava v Mošnově) konal již sedmý ročník Dne NATO. Přijelo se předvést sedm armád. Byla to opravdu skvělá akce. Více na www.dennato.cz . Na několika fotografiích můžete vidět, jaké používají vojenští piloti hodinky. (Fotografie jsou ořezány a zmenšeny + výřez hodinek ) Na první fotografii je pilot stíhačky Tornado F3 britského královského letectva RAF (Royal Air Force). Dále je zde pilot stíhačky F-16CJ - U.S. Air Forces in Europe. Piloti španělského letectva. (F-18) Pilot německého letectva. Upraveno 9. ledna 2008 uživatelem Mike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 Ještě výřezy. (Nevešlo se to do předchozího příspěvku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 Jen Technická: Nejsem si zcela jist, ale ten chlapík na barevné fotce v prvním příspěvku je myslím Jeff Feinstein, jedno z pěti amerických es ve válce ve Vietnamu (ten nejméně známý). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 Jen Technická: Nejsem si zcela jist, ale ten chlapík na barevné fotce v prvním příspěvku je myslím Jeff Feinstein, jedno z pěti amerických es ve válce ve Vietnamu (ten nejméně známý). Díky za doplnění. Je to i tady: http://en.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Feinstein Ještě výřez hodnek, měly by to být Heuer Autavia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Ten Nemec ma asi Hanharty ne?!?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Ten Nemec ma asi Hanharty ne?!?!? Nedá sa mi to rozoznať, mohlo bo to byť všeličo, korunka vyzerá byť dosť veĺká. Ten španiel dole napravo sa mi tiež nedá zväčšiť aby som rozoznal detail, ale púzdro a ťah mi pripadajú známe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Ten Nemec ma asi Hanharty ne?!?!? ...taky bych si tipnul Hanhart,protože spodní tlačítko resetu je nesymetrické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 10. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Něco málo je o těch mých fotkách i zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...amp;hl=pilot%F9 (Když máme konečně sekci vojenské hodinky a našel jsem fotky vojenských pilotů, tak jsem tady dal rovnou i ty moje. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 (upraveno) Konecne jsem mel cas na fotky. Elgin A-11 - vyrobeny asi v roce 1943 jako vyzbroj pilotu US Army behem 2. svetove valky. Upraveno 12. února 2008 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Waltham A-17 - typ vyrabeny pro piloty US Army po 2. svetove valce. V 50. letech je napriklad nosili na zapesti piloti behem valky v Koreji. Tyhle se pry vyrabely v roce 1957. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 Je to originál? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...A:IT&ih=020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 (upraveno) Je to originál? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...A:IT&ih=020 Nie Upraveno 21. února 2008 uživatelem maxs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 Nelíbí se mi ručky a korunka. Nemáte někdo obrázek, jak vypadaly originální hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 Nelíbí se mi ručky a korunka. Nemáte někdo obrázek, jak vypadaly originální hodinky? Ručičky aj korunka sú v poriadku.Číselník je prekreslený.Má zlý font. Daj si do googlu "www omega+vertex+record" a nájde ti určite kopec odkazov na w.w.w. hodinky.Niekde mám aj porovnania tých číselníkov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 No jasné: ODKAZ (klikni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 Tady je taky pěkná fotka originálu: http://www.chronomaster.co.uk/B141_Omega_www_2.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek39 Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 Pár obrázků hodinek, jaké používají piloti letounů JAS-39 Gripen našeho vojenského letectva. Jedná se o hodinky Askania Tempelhof TEM 645-1. Do pouzdra je vyglavírovaný nápis CZECH AIR FORCE a do natahovacího mechanismu číslo hodinek z dané serie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 Pár obrázků hodinek, jaké používají piloti letounů JAS-39 Gripen našeho vojenského letectva. Jedná se o hodinky Askania Tempelhof TEM 645-1. Do pouzdra je vyglavírovaný nápis CZECH AIR FORCE a do natahovacího mechanismu číslo hodinek z dané serie. Tušil jsem to.....Longínky vraťte se....Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 A to je piloti skutecne fasuji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se