Lukyn77 Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Squale e mare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 (upraveno) Dnes dorazily nové řemeny i verze k vodě ale to později. Upraveno 16. června 2023 uživatelem Radis09 Zapomenutá příloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 krásná kombinace modrý, vůbec bych se jim nebránil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 (upraveno) Konečně kombinace brusu s leštěnými plochami.. Už to je samozřejmě nejakou chvíli venku, i tak to sem ale hodím, za mě super + nový odstín modré /Ocean/ Brus vypadá na foto vcelku hrubý, přechody mohly být, myslím, určitě ostřejší.. Chce to zkrátka vidět naživo I tak se mi celkově moc líbí, málokteré hodinky v téhle cenové relaci nabizí takový ikonický design Upraveno 18. června 2023 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Vypadají fakt dobře a ty aplikované indexy je posouvají zase o level výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 (upraveno) Ještě přidám jeden detail.. Luneta zároveň s lumi.. Celkově mi přijde, že ten doplatek je vcelku odůvodnitelný (COSC, lumi, indexy, kufr, kožený řemen + tropic) Upraveno 18. června 2023 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Dost už, než je začnu chtít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 před 7 hodinami, Pepino777 napsal: Vypadají fakt dobře a ty aplikované indexy je posouvají zase o level výš. Přesně to sem si taky říkal, sto a jedna. Kdyby ještě na té lunetě zapracovali tak by to bylo fakt super. Ale už teď bych je za ty svoje vyměnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Mě ta luneta neuráží, možná mě ten hliník baví víc než keramika, která se leskne jak psí gule. Ale mohli tam nechat ten nalisovaný lume pip. Bez něj je luneta taková nijaká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 (upraveno) Podařilo se mi ještě najít i video, kde je navíc srovnání s černou verzi 1521 COSC i klasikou s tištěnými indexy.. 1521 Green Ray, Blue Ray, COSC Ocean nebo Black...?!? Musím asi nakouknout do Chronoshopu... Upraveno 18. června 2023 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 (upraveno) před 16 hodinami, Pepino777 napsal: Mě ta luneta neuráží, možná mě ten hliník baví víc než keramika, která se leskne jak psí gule. Ale mohli tam nechat ten nalisovaný lume pip. Bez něj je luneta taková nijaká... To určitě mohli! Mám rád když jsou tam plastický věci. Ale i tak si myslím, že na to jak je pouzdro fajn, tak luneta je trochu pozadu. I tak jsou to super hodinky za dobrý peníze a jde vidět, že jdou nahoru Navíc se vrací zpátky k ETA strojkům, je to tak? Upraveno 19. června 2023 uživatelem Radis09 Chyba v textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 (upraveno) Jestli jo, tak urcite ne u modelu 1521, teda alespon clanek viz nize uvadi, ze v nich tika stale Sellita SW200-1 https://www.fratellowatches.com/squale-updates-1521-five-new-models/ To pouzdro je opravdu super, jen me vzdycky trosku stvalo, ze k nim nedelaji poradny tah. Upraveno 19. června 2023 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 (upraveno) před 12 hodinami, Pepino777 napsal: To pouzdro je opravdu super, jen me vzdycky trosku stvalo, ze k nim nedelaji poradny tah. A ten mesh Ti nestačí? Sedí k nim jak prdel na hrnec, zrovna k 1521 bych žádný tah nevymýšlel.. Soudím jen z videa, ale ten jejich mesh vypadá opravdu kvalitně, robustně.. Upraveno 20. června 2023 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Mě mesh nějak nesedí, mám raději tahy s koncovkama tvarovanýma až k pouzdru... Nějak se na ty hodinky nemůžu vynadívat. Dříve jsem si říka, že to jsou jen další tuctové divery a korunkou na 4, ale mají něco do sebe. Kor když se člověk trochu seznámí s historií značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 23 minutami, Pepino777 napsal: Mě mesh nějak nesedí, mám raději tahy s koncovkama tvarovanýma až k pouzdru... Nějak se na ty hodinky nemůžu vynadívat. Dříve jsem si říka, že to jsou jen další tuctové divery a korunkou na 4, ale mají něco do sebe. Kor když se člověk trochu seznámí s historií značky. Mám to stejně, do vody oranžovej tropic a jinak kůže. Myslím, že dělají i origo hnědej racing a ten k modré variantě jde suprově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Origo tuším dělají takovou světlounce hnědou kůži. Tropic je na léto naprosto jasná volba a ta oranžová k nim padne skvěle. Jen doufám že časem nebude ta oranžová minutová ručka blednout jako u citizenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 (upraveno) před 17 minutami, Pepino777 napsal: Origo tuším dělají takovou světlounce hnědou kůži. Tropic je na léto naprosto jasná volba a ta oranžová k nim padne skvěle. Jen doufám že časem nebude ta oranžová minutová ručka blednout jako u citizenu. Já mám starší referenci 1521, ca z r.2012, ještě s ETou, a oranžová ručka je i po letech jako nová, byť tady hodinová, ne minutová. Navíc skvěle svítí. Upraveno 20. června 2023 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 2 hodinami, Radis09 napsal: Mám to stejně, do vody oranžovej tropic a jinak kůže. Myslím, že dělají i origo hnědej racing a ten k modré variantě jde suprově. Moc pěkný kombinace, taky bych střídal k vodě Tropic, případně mesh/NATO, mimo vodu hodit na kůži ve vintage stylu, jak to máš Ty. Řekl bych, že se u nich dá podobně blbnout jak u Speedů.. Tedy snesou všechno možný, což je velký plus Jen tak pro zajímavost, jaký máš obvod zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Před hodinou, Axel napsal: Moc pěkný kombinace, taky bych střídal k vodě Tropic, případně mesh/NATO, mimo vodu hodit na kůži ve vintage stylu, jak to máš Ty. Řekl bych, že se u nich dá podobně blbnout jak u Speedů.. Tedy snesou všechno možný, což je velký plus Jen tak pro zajímavost, jaký máš obvod zápěstí? Tohle jsou největší hodinky co mám, většinou snesu menší ale tyhle dobře sedí. Obvod plusmínus 18cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Ten mesh je ozaj veľmi fajn, sedí perfektne ale aj Tropic mu sadne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se