ross Posted January 3, 2020 Report Share Posted January 3, 2020 Poradíte mi kam v Praze na velký servis s Breitling Navitimer World a přibližná cena. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted January 3, 2020 Report Share Posted January 3, 2020 K Dusakovi asi. A podle kalibru to je myslím 600 - 800 Eur dle ceníku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted January 4, 2020 Report Share Posted January 4, 2020 (edited) Záleží, jestli chceš / potřebuješ autorizovanej servis... Pokud ne, tak bych se nebál Pražského hodinářství ...a cena bude tak zhruba třetinová, čtvrtinová... Edited January 4, 2020 by Lookyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted January 4, 2020 Report Share Posted January 4, 2020 A časove možná taky :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ross Posted January 9, 2020 Author Report Share Posted January 9, 2020 Děkuji za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkiz Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 Mozna se budu ptat jak lama, ale taky bych mel dotaz k servisu. Co vsechno zahrnuje velky servis u AD? Chapu ze vymenu opotrebovanych dilu a tesneni, ale co treba prelesteni? Pripadne naneseni noveho AR? Nebo je to za priplatek zvlast? A Pokud bych dal becka na servis do Prazskeho hodinarstvi, zajisti i origo dily a tesneni, nebo je spis jen vycisti a promazou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 Leštění je v ceně, pokud výslovně neřeknes, ze nechceš. AR v ceně nebude. Pražské hodinářství ti to bez problému zařídí (alespoň myslím) pokud to je ETA verze strojku. Inhouse kalibr asi ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted January 10, 2020 Report Share Posted January 10, 2020 Mozna se budu ptat jak lama, ale taky bych mel dotaz k servisu. Co vsechno zahrnuje velky servis u AD? Chapu ze vymenu opotrebovanych dilu a tesneni, ale co treba prelesteni? Pripadne naneseni noveho AR? Nebo je to za priplatek zvlast? A Pokud bych dal becka na servis do Prazskeho hodinarstvi, zajisti i origo dily a tesneni, nebo je spis jen vycisti a promazou? Nejpřesněji ti to řeknou přímo v servisu, až je tam poneseš a všechno s nima dohodneš (přeleštění, obnova AR, ...) podle tvých představ Stejně tak kluci v Pražském hodinářství ti předem odhadnou, jestli na dané hodinky vše mají nebo dokážou sehnat, zkušenosti tam nepochybně mají Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4B Posted May 31, 2020 Report Share Posted May 31, 2020 Moje "kompletka" modelu Breitling Bentley Motors, model: A25363 stále přes Dušáka ve Vídni 26.5K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted September 4, 2020 Report Share Posted September 4, 2020 V 3. 1. 2020 v 17:08, ross napsal: Poradíte mi kam v Praze na velký servis s Breitling Navitimer World a přibližná cena. Díky Kam jsi to nakonec dal? Resim ted take, jestli se mi chce nekam do servisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
orite Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Dovolím si obnovit vlákno. Neporadíte (pokud nějakej je) servis v Plzni? U Altmana mi posledně ( tak dva roky zpět) řekli, že Breitling nedělají. Že přeposílaj tuším do Vídně, jestli si dobře pamatuju. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Na záruční servisy máš AD v Praze a v Brně, na pozáruční jsem zrovna využil služeb Jihlavského @ONYX servis hodinek Link to comment Share on other sites More sharing options...
orite Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 Právě někoho jako ONYX hledám. Bohužel z časových důvodů bych potřeboval někoho kolem Plzně. Tak jestli má někdo zkušenost s místníma Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 Kolem Plzne nikoho neznam. Jake mas Brajtle? Trirucky, nebo nejake chrono? Jak to myslis - casove duvody? Jako ze to potrebujes rychle, nebo ze nemas cas zajet do Jihlavy? Pokud to chces rychle, tak to nebude nikde Pokud nemas cas zajet do Jihlavy, tak s tim bych umel pomoct. Zitra, tj. v sobotu budu v Plzni a pristi ctvrtek v Jihlave... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orite Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 Mam klasický Superoceany (tříručky). Zbytek jsem napsal do SZ, ať tu neplevelim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts