Snow Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2008 (upraveno) Až jsem se styděl postovat, vypadají hrozně, úplně jako ocucané bonbony . Upraveno 18. října 2008 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2008 Ne, ne, ne. Tohle mi prostě nevnutí. Ani se nad tím nebudu zamýšlet, jestli se mi líbí. Ti návrháři to na mě prostě zkoušejí ze všech stran. Takto vulgárně vypadající hodinky bych domů prostě nepřinesl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2008 Ty pruhledny indexy jsou docela divny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
only Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2008 Ha ha, tak to já se jich tedy musím hodně zastat. Mám přesně opačný názor. Líbí se mi a to tak, že hodně. Působí krásně technicky a mají podle mě dost dobrý zbarvení. Zvláště pak ty chronografy s ocelovým tahem bych si na ruce dokázal představit. Pěkný sportovní hodinky do závodního depa DTM. Only. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valachus Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2008 Nevíte kdy mají přijít na trh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacobs Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 Tak tahle kolekce je spatna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 tyhle jsou asi nejpovedenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2008 tyhle jsou asi nejpovedenější Dovoluji si nikoli nezaujatě souhlasit. Jsou moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sved002 Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 nadherny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Nebejt ty priblbly tachymetricky stupnice, jsou dobry. Tuhle stupnici ja proste nemusim na zadnejch hodinkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sved002 Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 Nedavno jsem si je zkousel v jednom obchode se silikonovym tahem a jsou nadherny a sedi perfektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mip Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Já jsem se na ně dneska díval Na poříčí a moc se mi líbily Ta verze 2008. Měli je za cca 47000 To je tak na prodání všeho ostatního a pak bejt deset let hodnej Hlavně mají day date, což já prostě potřebuju. Někdy vůbec nevim, jestli je pondělí nebo čtvrtek. Takže máte je někdo? Potřeboval bych slyšet nějaké praktické zkušenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jops Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2008 mne se tyhle hodinky moc libej... ale 47000 eee, to fakt neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
getvar Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 su nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Jakože nemám Oris v oblibě - nebo spíš spojení Oris - Williams, tak tyhle hodinky bych si na ruce nechal líbit - moc povedenej vercajk. A tachymetrická stupnice tam je správně, i když ji využije max. 3% majitelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 Jestli jim svítí čísílka jako těmto, pak se mi líbí. A jestli ne, tak taky. Cena je trošku vyšší, v této relaci už je na zvážení Chronoris, i když pro zastánce rychlých kol a exhalací CO2 nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se