JoyStick Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Ty až za deset let ) A k padesátinám konečně ty calatravy Přiznám se, že ty se mi (alespoň co si vybavuju ty novější, s lunetou s římskými číslicemi) krutně nelíbí. A měla jsem pocit, že jsou to jen quartzy, ale možná se pletu. Máš na mysli konkrétní model? Ale já se ráda podělím, o to žádná! ) Nenapsalas budget, tak nevim, kopu za to co mam rad a dava mi to smysl i pro Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 7. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Já vím že Santosy a Tanky jsou ikona, ale nemůžu si pomoct, nic mi to neříká Ty marky XVIII nejsou vůbec zlý, ale bojím se, že budou velký. Nicméně zahrnu je do výběru, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 7. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Nenapsalas budget, tak nevim, kopu za to co mam rad a dava mi to smysl i pro Tebe Jojo, moje chyba. 5k eur plus minus. Ale to víš, že pošilhávám tím směrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 7. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) A abych případě předešla logickým návrhům - ML Aikon je na mě trochu moc kopírka a abych pravdu řekla, ani zpracování mě příliš neuchvátilo. Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem A_J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) Ja Ti nevim, me ty bico na zenskych sedi a todle je pecka. Kdybych nemel takovou tlapu, mam doma od 34 do 39 vsechny barevny kombinacehttps://chrono24.app/audemarspiguet/thin-36mm-royal-oak-automatik-cal-2123-b-serial--id13314465.htm?SETLANG=en_CZ&SETCURR=EUR A nebo pak Perpetualy 34 nebo 36 z rady Quantieme. Nejsou uz sportovni a jsou lehce pres budget, ale dual timy nebo day date classic (dokonce jedny v pze) jsou uz niz. Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Mimochodem, ty zminene PAM755, 38mm.....Nevite, nema je nahodou nekdo na foru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Já vím že Santosy a Tanky jsou ikona, ale nemůžu si pomoct, nic mi to neříká Ty marky XVIII nejsou vůbec zlý, ale bojím se, že budou velký. Nicméně zahrnu je do výběru, díky!Marky delaji v ?ladies? 36mm s brousenym cifrem třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Z Vámi uvedených Omega PO 600M 232.30.38.20.04.001 nebo Pamerai.Přítelkyně dostala k promoci Longines Elegant L4.310.5.88.7 a předtím dost nosila Ball Trainmaster Moon Phase NL3082D-SJ-WH.Její spolužačka a kamarádka nosí Rado True Star Sign Leo R27243922 dle mě vypadají moc zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se