Pivas Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Pěknej příběh,tak ať dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Skvělá záležitost, musel jsem si během čtení nasadit také titanovky, aby mi to souznělo, jako na srazu titanovek. Tak paráda, a aby ti vydržely, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidak Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 cool, velmi pěkná recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Jako majitel plnotučné ocelové verze ti ten titan asi i závidím. Jak je to ale se šrámy? Já je mám jako echt tooly, jsou skvělé, ale povrch mám jak měsíční krajinu po dopadu meteorů....Jinak super čtení a super Hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Pekne citanie, o pochopeni a prajati. Krasne foto!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Super čtení a krásné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luban23 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Skvělá recenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futura Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Trosku to zase ozivim, potapky na kuzi, proc ne, sekne jim to, ale ac jsem patral, jak se dalo, nikde jsem nenarazil na kovovy tah.Vzhledem k tomu, ze moznost zmeny obuti je taky jeden z duvodu porizeni nejakeho casostroje, teda aspon u mne, uvital bych vase zkusenosti.A pokud by je nekdo chtel posunout dal, tak dejte vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se