Macela Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Dobrý den, prosím o identifikaci těchto ruských hodinek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Steev Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Kirovskie z přelomu 50. a 60. let. Kalibr 2408 s 16 kameny. První moskevský časový zavod. https://mroatman.wixsite.com/watches-of-the-ussr/kirovskie Pěkné.
Panchart Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Krásný pavouky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lucky Lucaso Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 Zdravim. Nevim kam to presne umistit a nechci zakladat nove vlakno. Vedel byste nekdo o jake hodinky se jedna? Nejak se mi nedari ta azbuka rozlustit. Vim jen ze maj 18 kamen. Diky za jakekoli info. L. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 Dial je Leningrad. Výrobce je Petrodvórskyj časovyj zavód a dál už hledej sám :-)
Lucky Lucaso Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 Dial je Leningrad. Výrobce je Petrodvórskyj časovyj zavód a dál už hledej sám :-)Super,diky moc!
honza.hasic Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Přistály mi na stole funkční automaty RODINA na ciferníku s paragrafy --- co to znamená nevíte někdo ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Odesláno 5. února 2020 K těm zeleným Kirovským - tak oni v Rusku a zejména na Watch.ru užívají pro tento typ pouzdra název zásadně jen - KRAB. Totéž poláci, což mám za to, že je příhodnější než "pavouk". Takže ty Kirovskie jsou krab jak to nazývají rusové, pavouk max. pro primky.
Mimo Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 Zdravím všechny Mohl by někdo pomoci s identifikací? Azbuka mě moc nejde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mimo Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 Děkuji za informaci Takže Vostok se dá taky použít? Nebo spíše LUCH. NEBO ROZHODNE STROJEK?
JaroslavRusina Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Dobrý deň, tiež Vás prosím o podrobnejšie info o tomto kúsku hodiniek. Našiel som ich, vyčisti elastomer, vložil 2x batériu 392, remienok a idú presne skoro na sekundu:-) Veľmi pekne ďakujem za odpoveď, či link, nech viem čo sú zač. Vrelá vďaka a strávil som hľadaním cca 2 hod a nič o nich neviem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Rychle na mobilu...Rek bych, ze jsou to tyhle:http://electronika-5.ru/chasy/index.php?page=base_item&mid=47Elektronika 30351 (204), vyrocni k moskevske Olympiade 1980. Sent from my iPhone using Tapatalk
JaroslavRusina Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Odesláno 9. června 2020 Ďakujem veľmi pekne za rychlé nájdenie. Ostávam s pozdravom. Ste perfektný!
jamizo Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2020 Zdravim Vás pánové, jakožto naprostý nováček a začátečník v tomto oboru si troufnu na svuj prvni dotaz zde na fóru. Mám po své babičce pro mě opravdu velmi cenné hodinky. Podařilo se mi zjistit, že se jedná pravděpobně o sovětskou značku Pobeda. Muj dotaz/y: nevíte někdo, kde bych se mohl dozvědět více informací o konkretnim kusu/modelu, co je to za kalibr a jestli se můžu nejake zajimave info dozvědět z čísla vyraženého na strojku (2061512)? Z ražby na strojku rozumim jen údaji 15 kameňú. Moc diky za odpověď, Jakub Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2020 Ahoj, jsou to zvezdy: pár zajímavostí zde: https://www.safonagastrocrono.club/zvezda-watches/ Vyrobeny ve třetím čtvrtletí roku 1951, Petrodvorcovyj časovyj zavod. Dělaly se i ve stříbrném pouzdře.
jamizo Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2020 tak to byl neskutecny fofr. Velice dekuju a smekám... Jen pro zajimavost, ty hodinky byly ztraceny, celou zimu zaorány v zemi, na jaře náhodně nalezeny, bez rozebrání očištěny a bez problémů dalších xy let sloužily.. Díky
kachnička Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2022 Prosím o pomoc s identifikací. Nepovedlo se mi o nich nic vygůglit. Předem děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2022 Hodinky značky VOLNA z sovětského ČISTOPOLU ze šedesátých let. Pozlacené. Strojek VOSTOK 2809, blíže zde: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&0&2uswk&Wostok_2809 Cena: skoro nic.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se