fijo Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 ...po pár tejdnech zase spolu, bláznivej tandem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Ludva ... zmožen podvečerním lovem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Konečně jsem něco ucítil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Po 30-ti minutách mám dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Tož něco zakousneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 A ten Arťa se ani nehne,jen čumí jak makám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Co se mi to asi zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Za co, pane soudce, za co???? Milujeme výlety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Ludvíček trénuje šipky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 @horal super vodouch! Ta naše vodu taky miluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 (upraveno) Dneska výlet na chatu, koupání, návštěva u babičky, plno zážitků, musí to v klidu vstřebat na svém oblíbeném místě Přeze mě žádný agent neprojde! Furt ve střehu! Upraveno 9. září 2023 uživatelem Fester Doplnění fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 V 8. 9. 2023 v 19:11, horal napsal: Ludva ... zmožen podvečerním lovem před 4 hodinami, horal napsal: Ludvíček trénuje šipky.. Je božskej a jak jde vidět,vodu miluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 (upraveno) U nás není nikdy nic poslintané, od chlupů ani rozkousané. Jestli jste od chlupů, po návštěvě u nás, přinesli jste si je sami Upraveno 10. září 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Kamarád má bernardýna a zásadně k němu chodím v monterkách.On nic jiného nenosí,takže nám to sluší. Ale to Vaše štěňátko je čím dál hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 To je krásně unavené štěňátko.Před hodinou má na kontě sousedovu slepici.Arťa bišonek jich má na kontě 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 před 34 minutami, mlsoun1 napsal: To je krásně unavené štěňátko.Před hodinou má na kontě sousedovu slepici.Arťa bišonek jich má na kontě 12 Já nic, já muzikant! To bude chtít kvočnu na doplňování sousedovic ztrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Tak naštěstí u Arťu když byl mladej,dnes má všechno na salámu No Beník pokračuje.Bylo to rychlý,jedinej co pouští stádo slepic ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Pašáci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Už je vzhůru a natahovač hodinek není třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se