Jump to content

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Recommended Posts

S potěšením a úlevou oznamuji, že jsem si přivezl domů asi před hodinou jezevčíka Kubíčka/ 14.04.1995/ který uspěšně podstoupil odnětí sleziny pro nádor.Váhal jsem, protože je vzhledem k věku kardiak, a tak operace byla dost risiko ,ale zvládl to brilantně Ted ještě ta histologie a snad bude vše zase v pohodě.Takže mám důvod mu říkat, udělal bych si tě na česneku ale jsem chudý,na tak drahou večeři nemám / 1x operace vyhřezlé ploténky, 2x operace kýly a ted tohle, drobná šití se psích rozmíšek nepočítám // To i odkoupení Ypových zásob by snad přišlo levněji.Ale o to samozřejmě nejde,ted bude mít rekonvalescenci a tak za 14 dní zase se mnou vyrazí do lesa. :thumbsup_anim:

Tak to je super, ze to takhle dopadlo!

Ja mam maltezacka Vikinu :) Precijen ctyricetimetrove 1+kk neni pro dva lidi a psa uplne idealni, takze jsem chtel co nejmensiho, aby nepelichal a nechtel jsem yorksheera...

6 mesicu a 1.30Kg :) Holka nebude zadnej obr, oba rodice byli poctive papirovi (i kdyz ona neni), tzn. max. 3Kg - ale v realu meli tak 2.1 a 2.5...

Mam ji asi 3 a pul mesice a musim rict, ze je to narez, jak si clovek muze vypestovat vztah k "jenom zvireti" :)

U nohou mi leží 9-tiletý černý labrador. Naštěstí patří mé paní, čehož jsem nedávno využil, když mi hrozila kvůli výdajům za "nesmyslné" hodinky ("Na co potřebuješ víc než jedny!!!" - vždyť to znáte). Vypočítal jsem jí, že průměrný dobře živený zdravý labrador vyjde za deset let života zhruba na čtvrt milionu korun. A mám klid. A můžu si koupit další hodinky.

Takže - sláva psům, kupujte je manželkám, budete mít doma ráj :thumbsup_anim:

Ačkoli se papírově jmenuje honosně, slyší na jméno Robin,je 38x otcem, jedno z jeho dětí má už 74 potomků a plození na něm nechalo takové následky, že feny obchází obloukem, dostal se darem do rodiny a nakonec jsem ho zdědil po babičce. Nejraději leží na gauči, ale to sev 10 letech toleruje.

Jo kurňa je to čivava... kdyby někdo nevěděl..

Le_ek_z_Hel_t_na.bmp

Edited by tombed

Tak u nás je pořádně veselo... Ložnici spíš okupuje než hlídá čivava. Je to PAN Sendy z Kmochova zátiší. No a na dvoře čistí dlažbu a znečišťují trávník dvě boxeří slečny (spíš staré panny). Hlavně že Tě v baráku po návratu domů aspoň někdo vítá ... :clap:

Já mám taky jezevčíka. 11let a kolik mě už stál peněz to radši nepočítám. A čím je starší tím je větší paličák.

Je ti doufám jasné,že to na česneku byla nadsázka nevyměnil bych ho ani za Phillipe Patek

post-227-1217366107.jpg

Edited by Conrad

Lab Mats (též Máca, Matýsek či prostě lab, 6 let) a fenka Čika (též Fenek, tak 2 roky, je z útulku).

Stýská se mi po nich, nemohu je teď vídat tak často, jak bych chtěl, protože lidi jsou narozdíl od psů d......é.

post-1932-1217367711.jpg

Já mám osmiletého, bílého Stafordšírského bullteriéra, tedy omlouvám se, on má mě :smile_anim:

Slyší na jméno Drak a dělá čest svému jménu :sweatdrop:

Jo a abych nezapoměl u partnerky je na žebříčku oblíbenosti o dost výš než já :suicide_anim:

Lady z Křižanova - téměř 9 let

Omluvte kvalitu fotky, Libuška i Lady jsou velmi neposedné i nornálně, natožpak v žertovných kostýmech.

Macek sice není pes, ale je daleko fotogeničtější.

post-1538-1217393902.jpg

post-1538-1217394196.jpg

Edited by Vit