sibirnaya Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 cestou na kanary sem si vzal do letadla nejakej magazin, kde byla na obalce zezadu tahle reklama. Fakt sem premyslel, jestli to je nejaka limitka, nebo co, fakt sem to absolutne nepochopil. Az za chvili nekde v jinym casopise byla reklama na blackberryho a me to doslo tzn. hodinky presne pro me. BTW: cena Big Ing na Gran Canarii u autorizovanyho dealera - 10.500? na krame, po chvilce 8.500?, pri platbe cash nebo kartou nakonec vykouzlil 7.575? to sem fakt absolutne nepobral, sou nadherny, vrtaj mi v hlave cim dal vic. jediny, co me na nich trapi, ze kovovej tah prijde na pul sta
Snow Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 (upraveno) Na US ebay IWC Big Ingenieur 8 Days Steel Bracelet drahé jako prase IWC Big Ingenieur 8 Day kožený řemen, cena by ušla Totální off topic, mám slabost pro ty nejstarší z roku 1976, nejsou špatné, že. Upraveno 30. července 2008 uživatelem thesis
sibirnaya Odesláno 30. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2008 spousta hodinek je krasnych, mam rad skoro vsechny rolexy, atd, ale proste s prumerem pod 43 44mm se nesmirim...
Snow Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 sibirnaya napsal: spousta hodinek je krasnych, mam rad skoro vsechny rolexy, atd, ale proste s prumerem pod 43 44mm se nesmirim... Tak je zkus , velikostně by odpovídaly, čtu krásných 45,50mm.
Filipes Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 (upraveno) a co je blackberry? edit: tak už vim Upraveno 30. července 2008 uživatelem Filipes
PhoeniX Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 sibirnaya napsal: spousta hodinek je krasnych, mam rad skoro vsechny rolexy, atd, ale proste s prumerem pod 43 44mm se nesmirim... Jestli na to máš ruku, tak OK.
sibirnaya Odesláno 30. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2008 nemam na to ruku, ale sem na to tak zvyklej... 46mm 47mm 47mm
PhoeniX Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 sibirnaya napsal: nemam na to ruku, ale sem na to tak zvyklej... To je druhá možnost. Pěkná sbírka.
Pafelik Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2008 Já jsem tuhle reklamu ani do teďka nepochopil. Už jsem jí viděl kdysi dávno a dumal jsem nad tim, co to jako může bejt. Co je to teda Blackberry??
martin1 Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2008 Napada mne jen http://www.blackberry.com/ ... ?
redd Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2008 martin1 napsal: Napada mne jen http://www.blackberry.com/ ... ?
Kokes1 Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 tyto hodinky jsou nadherne, ale pro me bohuzel cenove nedostupne. Nevite o nejake podobne kolekci u jineho vyrobce? Samozrekme za zcela jine penize
Onisan Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 tomu vztahu k velikosti samozřejmě rozumím
Kokes1 Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 kibi napsal: neco takoveho...? Steinhart ano nejsou spatne, jeste nejake dalsi od jineho vyrobce?
sibirnaya Odesláno 8. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Citovat ano nejsou spatne, jeste nejake dalsi od jineho vyrobce? ahoj, zkus treba www.archimede-uhren.de www.stowa de www.gnomonwatches.com jinak moc nevim, no iwc je prvni liga a pak uz to de je dolu. ale jen tak pro informaci, taky zadna hitparada, big piloty se po pul roce zastavily, neco v nich chrasti, budu s tim muset skocit do servisu...
Kokes1 Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 sibirnaya napsal: ahoj, zkus treba www.archimede-uhren.de www.stowa de www.gnomonwatches.com jinak moc nevim, no iwc je prvni liga a pak uz to de je dolu. ale jen tak pro informaci, taky zadna hitparada, big piloty se po pul roce zastavily, neco v nich chrasti, budu s tim muset skocit do servisu... mockrat dekuju, moc pekny odkazy
Quasar007 Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 narazil jsem náhodou na tato videa a nedá mi to se nepodělit: hledal jsem hledal, ale zde na foru nenašel. Pokud to tu již je, tak se omlouvám.
lib Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 sibirnaya napsal: .................... iwc je prvni liga a pak uz to de je dolu. ale jen tak pro informaci, taky zadna hitparada, big piloty se po pul roce zastavily, ................................... Po půl roce? To bych si na Tvém místě nestěžoval. Na ciferníku je jen 7 days. Takto překročit deklarovanou dobu nátahu se jen tak nevidí.
Alessio Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Quasar007 napsal: narazil jsem náhodou na tato videa a nedá mi to se nepodělit: hledal jsem hledal, ale zde na foru nenašel. Pokud to tu již je, tak se omlouvám. Nejlepší je ta věta na konci Perpetual...Until 2499
911 Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 sibirnaya, no nejak sem po dlouhem dni vystavenej, ale tu reklamu nechapu. a to jsem z oboru znam a pouzivam Blackberry sice, ale nejak nevidim rodil mezi chlapem co to nezna a co to zna.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se