dawe009 Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Ahojte, prosím, tušíte někdo běžnou retail cenu tahu / gumy na nové bondovky? Ty nejnovější, velký vlnky, héliák od kanagonu.. Dali mi teď na můj dotaz vědět od Dušáka cenu tahu 22 870 Kč. Čekal jsem tak něco kolem 15 tis. Je to standard cena, nebo mají u Dušáka hustou marži a je lepší podívat se jinde? Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Já myslím, že tohle bude standard cena. Ale tím nechci říct, že to neseženeš jinde levněji. Nechci kecat, ale kožený řemen s překlápěcí sponou od Omegy - cca 15k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Ok. Teď koukám, ze v US za to chtějí cca 800-900 dolaru. Když pripoctu DPH, tak jsem na stejné ceně. No nic, tak přikupíme..ale fakt už neví, co by za to chtěli. I když samozřejmě jsou daleko dražší tahy. Jen jsem myslel, že na takový obyč model to bude o něco míň.Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Vo WDL v BA mi bolo povedane ze guma stoji 350 EUR bez spony? trnova spona udajane dalsich 200-250 (tou si predavac si z hlavy nebol 100% isty). Origos NATO je 160 EUR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Nevím, jestli je 22 870,- MO cena, jestli ano, tak když si s tím dáš trochu práce, tak si myslím, že se to dá v ČR sehnat levněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Nevím, jestli je 22 870,- MO cena, jestli ano, tak když si s tím dáš trochu práce, tak si myslím, že se to dá v ČR sehnat levněji.Můžeš prosím specifikovat ?trochu práce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Asi myslel vykecat slevu, ale to se mi na dílech zatím ještě nepovedlo. Ale kdo ví, jsem líná huba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Já na tohle asi taky nemám.. Tak holt moje chyba, vytopím to celý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Cena gumoveho pasku na moje stare GMT, byla pres 8 tisic. Vcetne trnovky. Taky mi to prislo dost... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Gumu na nove bondovky jsem vcetne trnovky kupoval cca pred dvema mesici u Dusaka a cena byla: cerna guma 7500 Kc, trnovka 1500 Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se