Jone Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Odesláno 28. října 2024 ...zas mě pobavila x-tá debata ve vlákně RED WINGS, jestli je to tam diskuse o solidních botách nebo jen masírka Nechci jim to tam plevelit, tak si cancnu tady: Jsem fanoušek klasických kožených bot a RW se mi líbí (IMHO třeba černý Iron Ranger). Přeto mě RW minou, bo speciálně v kategorii "heavy" už dva páry super bot mám. Jedny se mnou běhají přes třicet let, takže festovní zjevně jsou a i podrážka kupodivu drží a je bezúdržbová. O svršek pečuju, s botama chodím jak po lese, tak do kanclu a ač se to nezdá, jdou z nich udělat i leštěnky (a není k tomu zapotřebí norkový olej, stačí obyč vojenské leštidlo). A co se pohodlí týče - bačkůrky! Ale taky je asi bylo potřeba rozběhat, akorát že si to už nepamatuju Výrobce Svit Gottwaldov, pracovní obuv s ocelovou špičkou. Já je kdysi nafasoval ve fabrice, ale pořídit jdou za pár stovek i dnes... Druhé mám po dědovi, kterej si je přitáhl těsně po válce z vojny. Ty jsou pravda trochu tužší, ale kvůli parádě se trochy pohodlí vzdám. A je to malá daň za to, že ty boty přežijou nejen mě, ale i moje vnuky Údržba rejžák a nějaká výživa/impregnace na broušenou kůži - beru co mi přijde pod ruku. Výrobce neznám, ale tipuju taky na nějakou bývalou Baťovu fabriku. Btw boty podobnýho looku dělá Belstaff a bouchá je za 300 € Jedny jako druhý slouží, do svý smrti je pravděpodobně neuchodím. Prostě tolik vzývané "boty na celý život"; ty po dědovi i na životů několik. Takže z mé perspektivy jsou RW krásná a světová značka, ale desítka za křidýlka jsou pro mě zbytná investice - spíš ten ranec proleju v rumu, bo mám (za hubičku) svý "raw redneck boots" A co si budeme povídat, RW jsou vedle nich botky pro hipstery a lumberjaky P.s. Peace všem kolegům z vlákna RW; máte moc hezký boty Berte to třeba tak, že jsem závistivej kolenovrt... 3
Jone Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Odesláno 28. října 2024 Děkuji @Jeronimo od Rw & raw denim frajera potěší dvojnásob
Jeronimo Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Odesláno 28. října 2024 Hele, nech si toho frajera, není to tak dávno co jsem chodil jako zlínský buran v Gantu a Blaueru
bohus76 Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Odesláno 28. října 2024 Nemyslím si, že je důležité v čem kdo chodí,ale jak se chová,to je pro mě frajer ( a v tom poznávám i Tebe).
Jeronimo Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Odesláno 28. října 2024 před 7 minutami, bohus76 napsal: Nemyslím si, že je důležité v čem kdo chodí,ale jak se chová,to je pro mě frajer ( a v tom poznávám i Tebe). Jsem se k tomu tak nějak chtěl dostat. Mně je jedno co má kdo na ruce nebo zrovna na sobě.
Jone Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Odesláno 28. října 2024 před 57 minutami, Jeronimo napsal: Hele, nech si toho frajera, není to tak dávno co jsem chodil jako zlínský buran v Gantu a Blaueru …to beru jako vysoce funkční oblečení; v čem jiným taky chodit do Áčka, že? Nicméně platí to, co psal @bohus76
Jeronimo Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Odesláno 29. října 2024 před 9 hodinami, Jone napsal: …to beru jako vysoce funkční oblečení; v čem jiným taky chodit do Áčka, že? Nicméně platí to, co psal @bohus76 V Áčku jsem byl jednou v životě a to jsem ještě bydlel jinde. Já chodil spíš na big beaty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se