paya01 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Dobrý den, prosím o posouzení, zda se jedná o fake (a nejlépe také proč). Značným vodítkem je nízká cena a také se mi nezdá minimálně dýnko a spona řemínku, dále poškozená tlačátka chronografu. Délka a provedení ručiček mi přijde OK, ale takovýto číselník na 6. hodině jsem na žádných jiných T-H neviděl. Ještě něco je viditelné z fotografií? Pojměme to prosím jako studijní vlákno, abychom někde koncentrovali znalosti o tom, na co koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Je to fakeProc? Jsou hnusny, nekvalitni, nebo si fakt myslis, ze by takhle nejak měly vypadat hodinky za desitky tisic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PELDOLINO Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Podle mě je ten materiál ze kterého je vyrobené tělo i luneta velmi nekvalitní, o řemenu se nubudu ani bavit.Navíc to gravírování na dýnku jsem na žádných jiných TH neviděl.A označení WJ a SQ mi také nic neříká. TG vždy uvádí označení calibru uvnitř stroje, navíc do roku tuším že 2016 byli všechny nequartzové carerry s průhledným víčkem.Takže zcela jasně fejčíček, předpokládám dle řemenu z Turecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PELDOLINO Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Je to fakeProc? Jsou hnusny, nekvalitni, nebo si fakt myslis, ze by takhle nejak měly vypadat hodinky za desitky tisic?Třeba cena odpovídá tomu jak vypadaj Dejve ne ? Jestli jsou za litr :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 27. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Jen k tomu doplním, že hodinky jsem v ruce neměl, jen tyhle fotky. Věci, které mě praštily do očí (dýnko, tlačítka, ciferník na 6. hodině) jsem napsal. Díky tomu a ceně jsem si byl 99,99 % jist, že to je fake, spíš jsem to chtěl jako studijní materiál, na co koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Zahoď to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 No a je po studijmím vláknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Vše již bylo řečeno. Je to fake, a je to hnusný. Ať se v těch sračkách dále nepatláme, LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky