jendazhor Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Pěknej "robotickej" design. A hodinky v krásným stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 (upraveno) Přátelé, máte zkušenosti s digi Prim / Mechanika? Mohl by někdo, prosím, sdílet zkušenosti, můj původní dotaz je zde: "Optám se raději tady přímo v digi sekci.... vyměnil jsem baterii a protože displej vynechával jeden segment, rozhodil jsem strojek a očistil gumičky. Po složení OK. Den jsem je nosil a segment zase mizí... je možné, že by pomohlo přiohnout packy, které přitlačují displej? Máte někdo zkušenost? Nerad bych skončil s křupnutým LCD. " Předem moc děkuji! Upraveno 21. listopadu 2021 uživatelem Komar1981 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 To může dělat leccos a chce to jen zkoušet. Může být chycený už samotný okraj displeje nebo cesta k segmentu, nebo otlačený konektor (gumička), nebo špinavý a tím zkratovaný konektor atd. Zkus konektor různě otáčet, jestli nebude blbnout jiný segment, nebo ho nahradit jiným. Prostě rozebírat, skládat a zkoušet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 OK. Děkuju za tipy! Snad je přemluvim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 No já si zrovna dneska hrál s Casio modulem 694 (AE-54), nešlo několik segmentů ručiček vpravo dole. Tak jsem to rozebral, vyčistil a znovu složil a bylo to ještě horší. Tak jsem to ještě několikrát rozhodil a konektory různě zkoušel otáčet. Výsledek je, že už nejdou skoro žádné segmenty nejen na ručkách, ale i na číslech..... Tak asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Jsem na tom, bohužel, podobně. Segment horní čárka u 9 v hodinové části začala fungovat, aby dolní desítkový segment v hodinové části vypověděl službu Zkusím se podívat, jestli by nešly gumičky zaměnit z nějakých jiných digi ( Kessel, Montana nebo moderni F-91W, co tu mám s vážným displejem.....)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Tak to zase ukazuje spíš na to, že displej bude dobrý a bude to opravdu konektorem. To zní nadějně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Noo Jirko těch AE-54 je velká škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Už jsem to večer nezkoušel opravovat, hodinky jsem zapomněl i na ruce, zatímco jsem usnul u televize. Ráno jsem se probudil a hodinky "se opravily". Asi pomohlo lidské teplo až bude 20:00 uvidím, zda to nevzdaly jiné segmenty. Snad ne..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Poradi nekdo s timto modulem elektronika?pokazde sviti na displeji neco jineho,nekdy vsechny segmenty,jindy 101 ale nejdou.obcas se podari ze chvilku jdou,pak zase zamrznou,prepinani hodin mesicu,taky jde jen nekdy. S jinou deskou to dela to stejny,krystal menenej,propajeno co se dalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Tychto modulov s tymito symptomami mam tiez doma niekolko a neviem si s nimi rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Asi bude chyba primo nekde v cipu.Svetylko nekdy prehodi mesic a vteriny.Vteriny se nekdy rozbehnou kdyz s nima tresu,jdou ale bud pomalu,nebo zase rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Co ja som s nimi natrapil a nulovy vysledok. Tiez myslim, ze to bude cipom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Nemaju vlastne vlakno, tak ich supnem sem. Posledny zachvev spoluprace v ramci RVHP, alebo Совет Экономической Взаимопомощи z roku 1989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 sekol som sa aj tak a uz to nejde zmazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Tak jsem zjistil, že na mých prvních digi, co mi přivezl taťka v roce 1981 z Libye, se najednou po 40 letech začal dělat bleeding na displeji (to jsem si myslel). Tak jsem je rozdělal, vytáhl displej a náhle jsem zjistil, že se začala jen loupat (nebo nějak degradovat) ta fólie, co je pod LCD. Tak jsem rozebral jedny nepotřebné digi, odlepil z nich fólii a dal ji pod LCD do mých oblíbených Timexů. No a oprava byla na světě. Už jsou zase jako dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Z takových věcí mám vždycky radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Já taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 4 hodinami, Hantronix napsal: Tak jsem zjistil, že na mých prvních digi, ... Pěkná práce. Čirá radost pohledět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Super..dobrá práce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se