Berbatow Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 (upraveno) Objevil jsem nedávno toto: http://www.zasilkovasluzba.com/main.php Možná to není pro vás nic nového, ale vypadalo to celkem zajímavě. Upraveno 3. srpna 2008 uživatelem Berbatow
Patrik Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 Objevil jsem nedávno toto: http://www.zasilkovasluzba.com/main.php Možná to není pro vás nic nového, ale vypadalo to celkem zajímavě. Ještě existuje www.shipito.com, mělo by vyjít výhodněji
afrikab Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 Zasilkovasluzba.com vyuzivam uz kolem dvou let. Naprosta spokojenost.
Goe1 Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Taky mě to zajímá stejně jako Berbatowa, mohl by to někdo trochu rozvést? Jak to fungije a tak.
afrikab Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2008 Pronajmes si adresu v USA, na kterou si nechavas posilat veci. Nekteri prodejci nechteji posilat mimo Spojené státy. V systemu vidis jak ti do schranky prichazeji veci, ktere si pak nechas poslat do CR. Staci si jen zvolit zpusob (letecka posta, express), pojisteni a pak uz jen cekas, az ti domu prijde balik.
JohnDoeX Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 Dalsi sluzby: http://www.balikprome.cz/ http://www.dovozusa.cz/cenik-nakupovani-usa.htm
miris Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Minulý měsíc jsem si nechal poslat z amazon.com Hamilton Jazzmastery přes www.usaservis.cz a byl jsem jak se službou jako takovou tak i s výší provize za ni velice spokojen .
diddi Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Minulý měsíc jsem si nechal poslat z amazon.com Hamilton Jazzmastery přes www.usaservis.cz a byl jsem jak se službou jako takovou tak i s výší provize za ni velice spokojen . Ahoj ,chci si taky nechat poslat hodinky z Amazon.com.Je tam jistota,ze to nebudou nejake repliky?Jestli neotravuju ,jeste by me zajimalo ,jak to tam chodi.Dodaci lhuty,jestli posilaji do Evropy,kolik uctujou dopravu,jestli staci bezna kreditka nebo to nebere vsechny,jestli se to posila jen nekam do statu a z tam odtud z nejake virtualni adresy apod.Ale nejvic me zajima jestli je to seriozni obchod a nedostanu nejake fake.Takze mi bude stacit -JO-NE.Jeste jednou se omlouvam za otravovani.David davidparma@seznam.cz
rorda Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 JO-NE-JO-NE-NE-JO ... Myslel jsi to tahle?!? Hochu, na většinu těch věcí se musíš zeptat toho, odkud ty hodinky chceš koupit ... O tý virtuální schránce si zase můžeš spousty přečíst jinde ... No a jistotu, zda jde o originál můžeš získat, pokud sem hodíš odkaz ...
diddi Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 JO-NE-JO-NE-NE-JO ... Myslel jsi to tahle?!? Hochu, na většinu těch věcí se musíš zeptat toho, odkud ty hodinky chceš koupit ... O tý virtuální schránce si zase můžeš spousty přečíst jinde ... No a jistotu, zda jde o originál můžeš získat, pokud sem hodíš odkaz ... Jo ,tak tady je http://www.amazon.com/Movado-Womens-Kara-W...7/dp/B0007RTC50 ??
rorda Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Kup je za ty samý prachy na Jomashop.com, je odzkoušenej a bere PayPal ... Tyhle hodinky jsou samozřejmě originál, ničeho se bát nemusíš ...
diddi Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Kup je za ty samý prachy na Jomashop.com, je odzkoušenej a bere PayPal ... Tyhle hodinky jsou samozřejmě originál, ničeho se bát nemusíš ... .Ale zadani bylo napsat ne nebo jo-)).Dik moci za tu rychlost
miris Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 Ahoj ,chci si taky nechat poslat hodinky z Amazon.com.Je tam jistota,ze to nebudou nejake repliky?Jestli neotravuju ,jeste by me zajimalo ,jak to tam chodi.Dodaci lhuty,jestli posilaji do Evropy,kolik uctujou dopravu,jestli staci bezna kreditka nebo to nebere vsechny,jestli se to posila jen nekam do statu a z tam odtud z nejake virtualni adresy apod.Ale nejvic me zajima jestli je to seriozni obchod a nedostanu nejake fake.Takze mi bude stacit -JO-NE.Jeste jednou se omlouvam za otravovani.David davidparma@seznam.cz Amazon.com využívají jako zprostředkovatele prodeje i jiní prodejci, já jsem nakupoval na Amazon.com ale přímým opravdovým prodejcem byl http://www.jtvwatches.com/catalog/departme...=4117&Ntk=1, . Prodejce je možné vyčíst na nabídkovém listě zboží a pak si případně nahlédnou na jejich stránky a ověřit si další podrobnosti. V mém případě se hodinky zobrazené v nabídce amazon.com lišily v maličkosti od zobrazení hodinek na stránkách prodejce (na amazon.com bez swiss made oproti skutečnosti). Ale obrazové zpracování zde nabízených hodinek bylo velmi výmluvné a v porovnání s originály dost věrohodné, tak jsem do toho teda šel. Je fakt, že jsem možná trochu zariskoval, jelikož o tomto prodejci jsem nikde na zdejších vláknech nečetl, ale asi jsem měl štěstí, došli v pořádku v orig. etuji i s papírama. No a co se týká originál versus fake jak uvedl rorda riziko nákupu fake se sníží, když si necháš nakupované hodinky i s jeho prodejcem proklepnout na zdejších vláknech od zkušených playerů.
Baker Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Prosim nekoho kdo ma virtualni schranku o pomoc s nakupem na eBay. Prodejce neposila mimo USA. Diky.
People Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 ma niekto aktualne prenajatu postovu schranku? Potrebujem 1 malicku tikajucu vec dostat z usa do CR.
JJ Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 ma niekto aktualne prenajatu postovu schranku? Potrebujem 1 malicku tikajucu vec dostat z usa do CR. No jestli nevadí, že nemám schránku, ale kancelář přímo v srdci světového imperialismu na Wall street, tak se ozvi. Přeposlat poštou není problém, pokud bys to chtěl dovézt osobně, tak by to chvíli trvalo.
babaq Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Jsem z Ostravy a schránku mám u Shipito... posílali mi hodinky 2x, vždy bez problémů (s výjimkou nenechavých celníků, kterým ale stačilo poslat pár scanů a screenshotů). Proti kanclu v NY to není nic moc, ale ptal ses, tak si i vyber
tmoris Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Jsem z Ostravy a schránku mám u Shipito... posílali mi hodinky 2x, vždy bez problémů (s výjimkou nenechavých celníků, kterým ale stačilo poslat pár scanů a screenshotů). Proti kanclu v NY to není nic moc, ale ptal ses, tak si i vyber predpokladam, ze touto cestou se neda poresit snizeni ceny a neplaceni cla+dph, co?
babaq Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 predpokladam, ze touto cestou se neda poresit snizeni ceny a neplaceni cla+dph, co? Myslím, že ne. Oni když budou mít pochybnosti, tak to můžou otevřít a vyžádat si další doklady, asi. Nevím jak přesně to funguje, v zahraničí nakupuju málo a tak to moc neřeším. Tohle byl můj první konflikt se státní rukou chmatalkou v oboru "zahraniční obchod"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se