Corvus corone corone Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října Čím dál tím líp! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 4. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Slíbený lumi shot. Díky za radu s režimem PRO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 6. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Pracovní neděle už se u mě stává klasikou. A protože rád začínám něčím příjemným rozhodl jsem se udělat první losování o výhru na mém Herohero. Losovat teď budu každou první neděli. Tenhle kanál beru jako takové zpestření kde chci ukázat zajímavosti z mé dílny a celkově vše okolo mého projektu. Co z toho dostanu to do toho vrátím v podobě výher v pravidelném losování. Když bude dostatečný počet odběratelů budu losovat i hodinky. Takže jestli se chcete podívat na video jak se co dělá a co je nového a zároveň mít možnost vyhrát něco z mé dílny dejte mi odběr. A samozřejmě mě sledujte i zde protože finišuje montáž a postupně sem přidám fotky různých variant. Video zde. Odběr můžete dát zde : https://herohero.co/provokewatch?postId=xlidymjiwmxjfkdlkizpbsfhnmxkagja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 6. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Tohle fakt naštve. Jdu vyfotit hodinky a říkám si ta lumi v indexech má jiný odstín. Během nanášení jsem si musel namíchat další várku a asi jsem netrefil stejný poměr prášku a laku. Tak jsem hodinky rozebral a výškrábl lumi z indexů. No a během toho se mi povedlo udělat flek na druhé hodině. Takže cifr opískovat a znovu černit. Mě tak hrozně sere když se něco pokazí a dvojnásob když ve finále! A ještě k tomu v neděli. Tohle je první pokažená věc v téhle sérii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 6. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Dnes fakt nemám dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října V neděli se nepracuje už od stvoření světa. Business je bussines, víkend je víkend 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 7. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Limitka je ready a zitra půjde do krabiček a na poštu. Ostatní jsou připravené na plnění olejem. Krátké video zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 7. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Další varianta smontována. Zde leštěné indexy a stříbrné ručičky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 8. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října (upraveno) Bronzové už jen zabalit a odeslat a ostatní v týdnu naplnim olejem a také se rozjedou do světa příští týden další plato. Upraveno 8. října uživatelem Czechgun 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Tak tyhle hodinky mě baví... Klobouk dolů! Hned bych o nich přemýšlel, ale bohužel na mě moc velké, 42mm ještě OK, ale L2L 49mm je na mě už moc. No nic, počkám si, až v budoucnu najedeš na něco 39mm s kratšími nožkami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 8. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Dnes jsem předal první hodinky. Vlastně jsem byl celkem nervózní 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 9. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Dnešní výroba kompenzátorů tepelné roztažnosti olejové náplně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 10. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října (upraveno) Krátké povídání o tom jak testuji vodotěsnost. Video navazuje na předchozí post na mém Facebooku. Upraveno 10. října uživatelem Czechgun 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 10. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října První olejovky jsou ready a zítra si je vyzvedne zákazník. Jak smontuji další udělám video a ukážu je v plné parádě Mám obří radost! Fotku zepředu neukazuji protože je ještě neviděl ani zákazník. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Jen se zeptám, ta korunka je hladká, nemá žádný hrubší povrch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 10. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 10 minutami, Zdenek1307 napsal: Jen se zeptám, ta korunka je hladká, nemá žádný hrubší povrch? Zde je úplně hladká na přání zákazníka. Jinak je jemně pískovaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 11. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Pojďte se pokochat Video zde. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Volba je jasná... I přes tu komplikaci s výměnou baterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 13. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Další kousek už je u zákazníka Postupně se daří vyřizovat zakázky. Krátké video hodinek zde. V týdnu přidám povídání co je nového, co se povedlo a taky nepovedlo. V dílně teď skoro bydlím a děje se toho hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 14. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Po zveřejnění olejovek mi přišlo hodně dotazů které se opakují takže jsem natočil krátké video. V týdnu přidám video o plnění olejem a celkově o tom co a proč se děje na dílně. Minulý týden se také pár věcí nepovedlo ale i to k tomu patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se