autoEKOmotion Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Chtěl bych poprosit členy fóra, co mejí nějaké zkušenosti s padělky hodinek. Viděli jste někdy nějaký padělek CITIZEN ? Dnes jsem se byl třeba podívat v obchodě na Nighthawk BJ7019-54ET. Já jsem svoje koupil v Hong Kongu. Když jsem se dneka díval na případné rozdíly, trochu mě vyplašilo, že moje mají stříbrné dýnko. V obchodě bylo dýnko celé černé. Jinak na pohled nejsou patrné žádné rozdíly na ciferníku. Barva tahu taky stejná- matná černá. V tahu jsem se samozřejmě v obchodě nehrabal, ale když jsem si zkracoval svoje hodinky, tak po rozdělení článků bylo barvou nevyplněné místo, které je normálně zakryto následujícím článkem. Pokud budete potřebovat, přidám sem detailní fotku. Díky za konzultaci
Jeremy Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Citizen nikdo nekopíruje. Za cenu potenciálního faku se totiž dají koupit originály. Stejně tak nikdo nenajde nikde kopii Q&Q, TCM, SECCO a podobných věcí.
koblih69 Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Jeremy napsal: Citizen nikdo nekopíruje. Za cenu potenciálního faku se totiž dají koupit originály. Stejně tak nikdo nenajde nikde kopii Q&Q, TCM, SECCO a podobných věcí. Stačí se zajet podívat třeba na Haťě. Povětšinou se ale jedná o hodinky, které nic nepřipomínají. Prostě tam někdo jenom dotisknul Citizen aby dodal punc známé značky... Jinými slovy kopie jsem neviděl, ale hodinky, které nesly nápis Citizen ano.
spiderer Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Ja videl v Recku i fejky swatchu, ale z zadneho realneho modelu asi nevychazely Ta barva toho tahu by me celkem zajimala, mas foto?
autoEKOmotion Odesláno 8. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 spiderer napsal: Ja videl v Recku i fejky swatchu, ale z zadneho realneho modelu asi nevychazely Ta barva toho tahu by me celkem zajimala, mas foto? Myslis barva te odkryte casti clanku tahu, ktera je v barve kovu ? Je proste stříbrná v místech, kde se články navzájem překrývají. Všude kolem je matně černá. Vidět to není, pokud to nerozebíráš při zkracování. Foto bohužel nemám, ale kdybych vynaložíl určité úsilí, tak bych ho snad mohl sehnat. Co říkáš na to dýnko ? Model v ČR obchodě je opravdu s černým dýnkem ale z fotek je vidět, že dýnko je stříbrné. Jinak díky všem za odpovědi
Penca Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 (upraveno) Jeremy napsal: Citizen nikdo nekopíruje. Za cenu potenciálního faku se totiž dají koupit originály. Stejně tak nikdo nenajde nikde kopii Q&Q, TCM, SECCO a podobných věcí. Ale kopíruje a jsou alespoň podle fotky totožné s originálem. Brand : Citizen Watches Series : Citizen Calibre 2100 Watches Gender : Mens Case Material : Titanium Case Diameter : AV0021-52H, AV002152H, AV0021, Citizen-AV0021-52H, Citizen-AV002152H Dial Color : Bezel : Grey Movement : Fixed With Tachymeter Clasp : Eco-Drive Water Resistant : Titanium Item Variations : Mineral Our Price : $ 180.00 Upraveno 10. srpna 2008 uživatelem Penca
kubson Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 na různých fake stránkách jsou, ale myslím že to je tak, že na fotce je originál a pak přijde nějaká parodie..
autoEKOmotion Odesláno 10. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 kubson napsal: na různých fake stránkách jsou, ale myslím že to je tak, že na fotce je originál a pak přijde nějaká parodie.. Asi možné je všechno, ale spíš by mně zajímalo, jestli se to nějakému členovi fóra stalo nebo o někom ví, kdo by například po objednání z internetu musel hodinky nějakým způsobem reklamovat. Díky všem za příspěvky
GlenAffric Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 V Londýně jsem viděl nepodařenou kopii Nighthawku v černém provedení v hodinářství ve West Endu. Vypadaly úplně stejně, jen to šikmé vroubkované kolečko chybělo, také nebylo to bílé a červené letadélko na té hezké stupnici. Stály 46 librasů. Nápis Citizen chyběl také
klaucz Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 autoEKOmotion napsal: Chtěl bych poprosit členy fóra, co mejí nějaké zkušenosti s padělky hodinek. Viděli jste někdy nějaký padělek CITIZEN ? Dnes jsem se byl třeba podívat v obchodě na Nighthawk BJ7019-54ET. Já jsem svoje koupil v Hong Kongu. Když jsem se dneka díval na případné rozdíly, trochu mě vyplašilo, že moje mají stříbrné dýnko. V obchodě bylo dýnko celé černé. Jinak na pohled nejsou patrné žádné rozdíly na ciferníku. Barva tahu taky stejná- matná černá. V tahu jsem se samozřejmě v obchodě nehrabal, ale když jsem si zkracoval svoje hodinky, tak po rozdělení článků bylo barvou nevyplněné místo, které je normálně zakryto následujícím článkem. Pokud budete potřebovat, přidám sem detailní fotku. Díky za konzultaci Buď v klidu, BJ7019-54ET se v ČR neprodávají, v ČR jde o podobný model BJ7018-57E, takže rozdíly tam najdeš.
klaucz Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 kubson napsal: na různých fake stránkách jsou, ale myslím že to je tak, že na fotce je originál a pak přijde nějaká parodie.. Přesně tak, na těchto stránkách stojí všechny hodinky kolem 180 USD a to i u hodinek, které stojí v orig. 100 USD. Je tam kompl. katalog všech mysl. výrobců. Nedovedu si představit, že by měli vyrobeny tisíce faků, nebo že by snad dělali jeden přímo na objednávku.
JAR0 Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 Citizeny su podla mna prilis lacne na to, aby niekto robil repliku. Ja ich mam niekolko (asi 20) a vzdy som ich kupoval asi za 20% ceny v obchode na slovensku...
cody Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Hej. A fotka tech vsech hodinek s dnesnima novinama by prosim nebyla?
Návštěvník Ondra Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Jeremy napsal: Citizen nikdo nekopíruje. Za cenu potenciálního faku se totiž dají koupit originály. Stejně tak nikdo nenajde nikde kopii Q&Q, TCM, SECCO a podobných věcí. Tak osobně bych neřekl, že značky Citizen a Q&Q, TCM, SECCO jsou na stejné úrovni...
thubalek Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 kibi napsal: nejpresnejsi z mych mechanickych hodinek jsou Citizen diversky - cca 2-3sec/24hod... Mam velice podobnou zkusenost. Po zkusenostech s mymi predchozimi Vostoky, ktere delaly 10 az 15 sekund za den, je Citizen Divers na tom mnohem lepe.
dido Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Odesláno 18. října 2008 Mal som presne tieto iste Nighthawky, urcite su original, neni co riesit
Olda Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Odesláno 18. října 2008 To jsou ty co jsi kvůli jejich prodeji na Chronomagu honil příspěvky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se