Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 88
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Dnes závodí naši veslaři o medaile,dnes jsem kvůli tomu ani pořadně nemohl spát.Asi to bude tím,že jsme také kdysi vesloval..Tak snad cinkne i to kýžené zlato..
Škoda, málem cinkalo, ale přijde mi, že u nás máme trenéry na h...o ... Knapková a její trenér to totálně prokaučovali, stejně tak jako Synek, kterej na to zlato měl ...
Odesláno
Škoda, málem cinkalo, ale přijde mi, že u nás máme trenéry na h...o ... Knapková a její trenér to totálně prokaučovali, stejně tak jako Synek, kterej na to zlato měl ...

U Knapkové bych možná i souhlasil,po startu to nápálila nepochopitelně,ale Synek jel dobře,tam už to nebylo o kaučovani,síly měl rozložené dobře a v konci prostě měl Nor navrch..Mimochodem u čtyřek,kde jsme skončili patí, měli vítězní britové na ruce všichni stejné hodně dobře vypadající hodinky,tipl bych to na nejekae Breitle v chronu,možná Avenger..

Návštěvník Kamil
Odesláno
..Mimochodem u čtyřek,kde jsme skončili patí, měli vítězní britové na ruce všichni stejné hodně dobře vypadající hodinky,tipl bych to na nejekae Breitle v chronu,možná Avenger..

Taky jsem se na ně díval, přišly mi jako Omegy Seamaster.

Odesláno
A jaké hodinky měl na sobě Usain Bolt? Nikdo neví!!! On se tam totiž jenom tak nepostřehnutelně, vypuštěně mihnul ve světovém rekordu :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Mne ten chlap pripadal ako z inej planéty. Vykračuje si tam na 100 m vo svetovom rekorde a ešte pri tom šaškuje. Klobúk dole, nezabudnuteľný výkon.

Odesláno (upraveno)
Taky jsem se na ně díval, přišly mi jako Omegy Seamaster.

Tak Avenger to nejsou určitě..Jsou to nejspíš Seamaster.. :thumbsup_anim:

post-1922-1218910060.jpg

Upraveno uživatelem romanm
Odesláno (upraveno)
Nejlepší , porazila i toho rusáka .

Když už tady říkáme tak dospělé názory, tak bych toho Rusáka ohnul rozhodně raději než ji :-)

Upraveno uživatelem mengelis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...