romanm Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 Dnes závodí naši veslaři o medaile,dnes jsem kvůli tomu ani pořadně nemohl spát.Asi to bude tím,že jsme také kdysi vesloval..Tak snad cinkne i to kýžené zlato..
rorda Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 Dnes závodí naši veslaři o medaile,dnes jsem kvůli tomu ani pořadně nemohl spát.Asi to bude tím,že jsme také kdysi vesloval..Tak snad cinkne i to kýžené zlato..Škoda, málem cinkalo, ale přijde mi, že u nás máme trenéry na h...o ... Knapková a její trenér to totálně prokaučovali, stejně tak jako Synek, kterej na to zlato měl ...
romanm Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 Škoda, málem cinkalo, ale přijde mi, že u nás máme trenéry na h...o ... Knapková a její trenér to totálně prokaučovali, stejně tak jako Synek, kterej na to zlato měl ... U Knapkové bych možná i souhlasil,po startu to nápálila nepochopitelně,ale Synek jel dobře,tam už to nebylo o kaučovani,síly měl rozložené dobře a v konci prostě měl Nor navrch..Mimochodem u čtyřek,kde jsme skončili patí, měli vítězní britové na ruce všichni stejné hodně dobře vypadající hodinky,tipl bych to na nejekae Breitle v chronu,možná Avenger..
Návštěvník Kamil Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 ..Mimochodem u čtyřek,kde jsme skončili patí, měli vítězní britové na ruce všichni stejné hodně dobře vypadající hodinky,tipl bych to na nejekae Breitle v chronu,možná Avenger.. Taky jsem se na ně díval, přišly mi jako Omegy Seamaster.
Alessio Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 A jaké hodinky měl na sobě Usain Bolt? Nikdo neví!!! On se tam totiž jenom tak nepostřehnutelně, vypuštěně mihnul ve světovém rekordu :notworthy:
maxs Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 A jaké hodinky měl na sobě Usain Bolt? Nikdo neví!!! On se tam totiž jenom tak nepostřehnutelně, vypuštěně mihnul ve světovém rekordu :notworthy: Mne ten chlap pripadal ako z inej planéty. Vykračuje si tam na 100 m vo svetovom rekorde a ešte pri tom šaškuje. Klobúk dole, nezabudnuteľný výkon.
romanm Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 (upraveno) Taky jsem se na ně díval, přišly mi jako Omegy Seamaster. Tak Avenger to nejsou určitě..Jsou to nejspíš Seamaster.. Upraveno 16. srpna 2008 uživatelem romanm
redd Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 Bolt po WR na 100m také WR na 200m: 19,30!
spiderer Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 Tak Avenger to nejsou určitě..Jsou to nejspíš Seamaster.. Vzdyt to jsou Planet Oceany ne?
maxs Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Viděli jste Špotákovou? Neskutečné! Gratulujem. Európsky rekord, je dobrá.
Mike. Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Viděli jste Špotákovou? Neskutečné! JJ, paráda!
lolohh Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Poslední (vítězný) hod a chvíle poté jsou vidět tady.
maxs Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Inak my máme pre zmenu bronz: David Musuľbes - zápasenie voľný štýl do 120 kg. Rodák z Vladikavkazu
rorda Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Škoda toho koně, jinak mohla bejt další medaile ...
mengelis Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 (upraveno) Nejlepší , porazila i toho rusáka . Když už tady říkáme tak dospělé názory, tak bych toho Rusáka ohnul rozhodně raději než ji :-) Upraveno 21. srpna 2008 uživatelem mengelis
HonzaX Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Když už tady říkáme tak dospělé názory, tak bych toho Rusáka ohnul rozhodně raději než ji :-) Tak to je mi Tě líto .
mengelis Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Tak to je mi Tě líto . Tak jestli upřednostňuješ mužatky, tak proti gustu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se