PepaSFI Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 vidím že se mi podařilo tnout do živého. K citaci z Autowebu jen tolik že když nedokážu včas reagovat na brzdová světla, ať už je údajný důvod jakýkoliv, skutečným důvodem je nedodržení bezpečné vzdálenosti. A to vyhodnocení situace před vozidlem, hmm a jak se vyrovnat s tím když přede mnou pojede velké SUV, dodávka nebo kamion? Taky budu šílet v diskusích že velký auta jsou peklo a měly by se trestat? Jo jistě, mlhovka zbytečně rozsvícená (otázka je co to je zbytečně), nebo spíš zapomenutá může být nepříjemná, ale mám si kvůli tomu dělat nervy? Na světě je spousta nepříjemných věcí. Kdybych měl kvůli všemu vyvádět tak mi rupne cévka a budu tahat nohu. A ještě k těm věčně běžícím motorům. Dělají to výhradně diesely. Hodně benzinářů zháší dokonce i při poměrně krátkých zastávkách, například na železničním přejezdu. Ropáci naopak nechávají běžet motor i desítky minut. Opravdu jsem viděl takhle chrochtat starší, vytuněný Seat s mastnýma sazema na zadku 20 minut při čekání na myčku. Vlastně asi víc, já už pak přišel na řadu, umyl, odjel a on tam pořád chrochtychrochtybrblybrblygrrrrr.
Pcho Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 presne viem, co myslis? je to fakt otravne.ALE:bohuzial moderna ekologicka doba ( znizovanie objemov motora ) si ziada preplnovanie a s tym je spojena ucinna osveta - uz takmer kazdy motorista vie, ze ak ma v aute preplnovanie,( ktore dosahuje uzasne otacky vyse 150 000 za min a je navyse pohanane rozpalenymi vyfukovymi plynmi), tak zasadne NESMIE po zastaveni vozidla ( najme po zatazi ci rychlejsej jazde ) vypnut motor, lebo tym zvysuje moznost znicenia vozidla - tak preto sa husto tlaci do hlavy vodica ( tiez ako preplnovanie!?), aby napriklad pri tankovani alebo prijazd do ciela nechali par minut motor bezat ( chladit!). Samozrejme vyrobca to az tak nepropaguje ( tak isto ako to, ze diesel s filtrom je nepouzitelny v meste a na kratke trasy - odradilo by to dost vela zakaznikov!)To mas pravdu, i kdyz velka cast lidi povazuje za mimoradnou zatez pro motor i navstevu Billy 5 km od baraku jak to tak sleduju...
Jivl Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Ubohý způsob komunikace, když dojdou argumenty. Co bys chtěl? Abych tě trumfoval tvým stylem? Dal tu link na Bohnice? Na psychiatrii? Autoškolu?Na tento způsob komunikace nehraju.Ale zdá se, že semínko zaseto. Možná si někteří, až znovu sáhnout na tlačítko červené mlhovky, řeknou heršvec, mám či nemám......? a tady jeden pro tebe : http://dopravni-psycholog.com/
Návštěvník km.kmk Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Ja si prave myslim ze argumenty dosly tobe. Nejdriv tu nervis kvuli mlhovkam, pani co ji hned nazyvas pindou, pak radis pro me naprosto nebezpecny a nepochopitelny manevr nekomu jen jako rozsvitit brzdova svetla. A pak tu tvrdis neco o osvete a jak jsi zasel seminko poznani. Nevim nevim... Upraveno 14. září 2014 uživatelem km.kmk
FrantisekH Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 chlape trochu asertivity a nebo když prostě tě všichni ti řidiči tak serou tak si kup vrtulník a lítej.. kdybych měl takhle vyšilovat pokaždý když narazim na nějakýho blba tak už bych si to musel hodit.. ale toho psychologa zkus, třeba ti řekne proč jsi na všechny ty řidiče tak napruženej a třeba ti řekne, že jsi ten jedinej bezchybnej a budeš moct veřejně všechny kritizovat... joo a když už budu přemejšlet o tý mlhovce tak si na tebe vzpomenu a just jí tam pustim a nevypnu 1
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 A dokonce ono vypalování filtru ani moc nepopisuje, tak mnoho řidičů ani nepozná kdy začal filtr vypalovat. Chlazení turba a vypalování filtru, velkej kšeft na úkor neinformovaných.velka pravda - a este ten debilny Start-Stop system - to dava riadne zabrat motoru, starter, baterie?. a dalsi zdroj penazi, ako si spomenul! Pcho - to mas pravdu, je to vzdy zial v ludoch a je v tom aj urcita lenivost a bezohladnost!PepaSFI - tak ten tuning Seat by mu uz asi nenastartoval?.?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 chlape trochu asertivity a nebo když prostě tě všichni ti řidiči tak serou tak si kup vrtulník a lítej.. kdybych měl takhle vyšilovat pokaždý když narazim na nějakýho blba tak už bych si to musel hodit.. ale toho psychologa zkus, třeba ti řekne proč jsi na všechny ty řidiče tak napruženej a třeba ti řekne, že jsi ten jedinej bezchybnej a budeš moct veřejně všechny kritizovat... joo a když už budu přemejšlet o tý mlhovce tak si na tebe vzpomenu a just jí tam pustim a nevypnuFranta, bud dobry chlapec - ved on to mozno vobec nemyslel zle, a vies sam, ako to chodi - clovek v aute ( a na diskusiach!!! ) sa dost zmeni a reaguje inak, proste sme tu, aby sme sa vykecali a aj zasmiali!PS - a vypni tu kurva hmlovku, lebo ma fakt naseres!
Jivl Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Pánové, za sebe přestávám k tématu červených mlhovek přispívat. Vše, co jsem sdělit chtěl jsem sdělil a další polemika, zejména s některými, argumenty postrádajícími a proto impertinentními přispěvateli, jeví se z mé strany jako zcela zbytečná.Čao.
jungle Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 (upraveno) velka pravda - a este ten debilny Start-Stop system - to dava riadne zabrat motoru, starter, baterie?. a dalsi zdroj penazi, ako si spomenul! Auto se start stop systemem ma jiny starter i baterii nez auto bez start stop systemu Upraveno 14. září 2014 uživatelem jungle
Pcho Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Spousta lidi jezdi na spotrebu a naopak spousta se jaksi neobtezuje motor vypinat vubec. Coz ale nebrani vecnejm narkum jak je ten benzin - nafta draha. Rikam si bud ma strach, ze uz nanastartuje nebo do 10 minut umrzne.
FrantisekH Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Franta, bud dobry chlapec - ved on to mozno vobec nemyslel zle, a vies sam, ako to chodi - clovek v aute ( a na diskusiach!!! ) sa dost zmeni a reaguje inak, proste sme tu, aby sme sa vykecali a aj zasmiali!PS - a vypni tu kurva hmlovku, lebo ma fakt naseres! já jsem naprosto klidný a rovážný člověk.. teď jsem dokonce v peněžence našel 100 kč tak mam radost..chápu že velký auta dělaj z chlapů velký borce a každej kůň pod kapotou navíc lehce zabrzní přenos mezi částmi mozku a proto mam malý pomalý auto a a pokaždý se mi rozšíří úsměv když takovýho závodníka dojedu na první křižovatce nebo na světlech..
Honza.manta Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Koukám, je z toho opět plodná diskuze - ostatně jako vždy, když se tu téma řízení a chování v provozu probírá. Pojďme to trochu zklidnit, prosím.
mondeo2 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Koukám, je z toho opět plodná diskuze - ostatně jako vždy, když se tu téma řízení a chování v provozu probírá. Pojďme to trochu zklidnit, prosím.Viď taková krásná neděle, venku hezky prší, tak proč si ji kurvit hádkou.............
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 já jsem naprosto klidný a rovážný člověk.. teď jsem dokonce v peněžence našel 100 kč tak mam radost..chápu že velký auta dělaj z chlapů velký borce a každej kůň pod kapotou navíc lehce zabrzní přenos mezi částmi mozku a proto mam malý pomalý auto a a pokaždý se mi rozšíří úsměv když takovýho závodníka dojedu na první křižovatce nebo na světlech..ved ja to chapem a preto som ti to tak vtipnejsie napisal - ok, chlapec sa vytocil a chcel sa s nami o tom porozpravat, netreba si zbytocne robit zle?. ?.ja som prehladal vrecka, ziadna stovka nepribudla ( alebo niekto bol rychlejsi???)?.velke auto pouzivam ako hltac kilometrov a istota urciteho pohodlia a hodne muziky - ale nemysli si, ze take CLS 250 diesel je nejake rychle auto? je to len 2.2 objem a obrovska vaha ( a moje brucho!), doma uplne bezne pouzivame aj Focus 1.8 TDCI combi na nakupy a je to uplne suprove sikovne auto, kde aspon viem, kde mam vytocene kola, co uz dnes sa nenosi!Pohoda!
PepaSFI Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Viď taková krásná neděle, venku hezky prší, tak proč si ji kurvit hádkou.............asi využiju optimálního počasí a po obědě si pojedu užít na klouzací dráhu. To nemůže nikdy škodit, taková malá škola smyku.
mondeo2 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 já se tak maximálně po obědě sklouznu na gauč, nedá se tedy říct, že by mě to nějak naštvalo.........takže jsem vlastně v blbým vlákně......
straspol Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Ale on je v podstatě střední levý od pravého, v Německu je to pořád ta samá pokuta, za trvalou jízdu, takže pokaždé musíš jít až do pravého...Cifix, tak to abych se vrátil do autoškoly. Leze mi na nervy ta neplynulá jízda v pravém- pořád blinkr a předjíždění tak si říkám, zlatá střední cesta.. a to nemluvím o tom, v jakém bývá stavu ( a to i třeba v Německu..) . No, tak dík, zase jsem moudřejší ! A přišlápnutí brzdovek v žádném případě. Lepič může mít v autě kameru a za vybržďování padají veliké flastry. Pokutu za bliknutí mlhovkou bych asi klidně ustál a účinek bývá okamžitý, jako by můj Fordík smrděl
skalis Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Nechapu rady typu proslapnuti brzdovek. Clovek, co tohle dela se snizuje na uroven toho lepice na p...l. Aneb, kdyz uz se ten za mnou chova jako kokot, tak se jako kokot budu chovat taky... Mimochodem lepeni na prsel taky bytostne nesnasim stejne jako, kdyz se mi predjizdejici auto na poloprazdne dalnici zaradi do pruhu metr pred cumak - v rychlosti 140+ km/h je to ideal. Upraveno 14. září 2014 uživatelem skalis
Jivl Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Jen pro upřesnění. Myslím, že jsem nikdy nikoho brzdovkama nevychovával. To aby bylo jasno. Bylo to v nějakém filmu o vylupovačích bank a oni to použili, když je honili policisté.Jen pro další upřesnění. Najezdím tak 40 000 km ročně, aktivně od 1991, v devadesátých letech více než 50 000/rok a dosud jsem neobdržel jediný bod! A byl jsem 2x nabourán z cizí viny. Já jednou nedobrzdil na magistrále kvůli vybrzďovači alá Trpišovský, toť vizitka mne, jakožto piráta.P.S.: Musím to zaklepat na dřevo!
Jivl Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Ideál to je zejména, když máš v autě automatické udržování odstupu. Nechapu rady typu proslapnuti brzdovek. Clovek, co tohle dela se snizuje na uroven toho lepice na p...l. Aneb, kdyz uz se ten za mnou chova jako kokot, tak se jako kokot budu chovat taky... Mimochodem lepeni na prsel taky bytostne nesnasim stejne jako, kdyz se mi predjizdejici auto na poloprazdne dalnici zaradi do pruhu metr pred cumak - v rychlosti 140+ km/h je to ideal.
Doporučené příspěvky