Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To já když jsem byl ještě na střední, tak u našich přijeli chlapy z ČEZu , že jdou něco dělat na sloupu, který máme na pozemku. No a borec vylezl na žebřík a asi po deseti minutách dostal šupu jako prase. No a ten co byl dole na něho volal ať si sleze pro ochranné rukavice. A ten nahoře na to, že ne, že se mu kvůli tomu nechce lézt dolů a pak zase nahoru....

Jak to dopadlo nevím, poněvadž jsem musel do školy, ale jak jsem se vrátil, tak žádný mrtvý elektrikář pod sloupem neležel. Takže ho buď stihli uklidit nebo jsou kuci odolní :D 

Ještě si počkám na radu pro koumáka jako jsem já- co dokáže připojit repráky do rádia obráceně, i když to má barevně rozlišený. Z elektriky celkově mám respekt a do zásuvek nelezu, ale když jsem viděl ty vyučené borce elektrikáře, co jsem si objednal, tak se to snad ještě naučím :-)).

Odesláno

Naštvala mě pro změnu Francouzská pošta. Zásilku, kterou mi měla doručit, poslala někam do Turecka a teď se tam toulá. Jsem zvědav, kdy mi bude balíček doručen :(

... a co v něm bude tikat ...

Odesláno (upraveno)

Pokud někdy dorazí, tak 7015-8000 ;)

Hm, tak to jsem zvedav, ja myslel, ze te chronografy uz nebavej:-)

A navic, tyhle na tu tvoju pazouru budou mrnavy:-) Kup si nejaky tunaky, ty ti budou sluset.

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Hm, tak to jsem zvedav, ja myslel, ze te chronografy uz nebavej:-)

A navic, tyhle na tu tvoju pazouru budou mrnavy:-)

Ještě jsem je neměl v ruce naživo, tak jsem byl zvědavý ;)

Odesláno

Ja jsem zvyklý. Alespoň se chvilku pomazlím a pustím je dál...

No, proti tem bilejm Sumo budou fakt malinky, me to treba nevadi, ja nosim klidne 34mm hodinky, ale uvidis, treba si budete rozumet...

Odesláno

Teď mám doma Monaco 7016 a i když jsou malé, tak si je nasadím celkem rád. Teda teď ne, jsou zrovna u hodináře, ale příští týden se snad už vrátí :modlící_se_smajlík: :)

Odesláno

Teď mám doma Monaco 7016 a i když jsou malé, tak si je nasadím celkem rád. Teda teď ne, jsou zrovna u hodináře, ale příští týden se snad už vrátí :modlící_se_smajlík: :)

jakou barvu?

Odesláno

Jako fakt?-zniceho nic???

Kua jak to?

Už to nějakou dobu trvá,jen jsem tak nějak doufal,že se to ještě vyvrbí.Bohužel když se snaží jen jeden,tak to neklapne.

Už dávno jsem jí říkal,ať to probere i se svými rodiči a nejen s kamarádkami no a dnes se tak po půl roce stalo a konečně to rozsekla.

I tak to nějak nemůžu rozdejchat :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...