Návštěvník Tada Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Gilius: Díky za podporu, ale začínám přicházet na to, že když někdo zbraň nemá, tak si prostě nenechá vysvětlit proč jí někdo jiný má nebo chce mít. A jak vás proboha mohlo napadnout, že budu se zbraní chodit do školy? Napadlo vás třeba někoho, že se musí taková zbraň třeba chovávat do trezoru, když jí nemáte u sebe? Kde bych asi na kolejích vzal trezor? Víte jaké jsou postihy za to, když zbraň ztratíte nebo vám jí nezabezpečenou ukradnou? 1 1
Donuts Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Aha, kolej. No ty byly vzdycky pro strojare, moc pravniku kolej obvykle neobyvalo.
safi Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Gilius: Díky za podporu, ale začínám přicházet na to, že když někdo zbraň nemá, tak si prostě nenechá vysvětlit proč jí někdo jiný má nebo chce mít. A jak vás proboha mohlo napadnout, že budu se zbraní chodit do školy? Napadlo vás třeba někoho, že se musí taková zbraň třeba chovávat do trezoru, když jí nemáte u sebe? Kde bych asi na kolejích vzal trezor? Víte jaké jsou postihy za to, když zbraň ztratíte nebo vám jí nezabezpečenou ukradnou? Hele a není lepší prostě zbraň vůbec nemít? I když tě někdo napadne a ty ji použiješ v čisté sebeobraně přesně dle zákona , tak následné pojicejní prošetřování ti připraví neskonale větší nervy, než případné ukradené hodinky nebo taška... Málokdo se pohybuje v prostředí, kdy by mu někdo usiloval o samotný život. Když už tě někdo napadne, tak kvůli prachům. Ženská nejseš, takže napadení z tohoto důvodu ti asi hrozit nebude. 2
Návštěvník Tada Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Donuts: Nojo, holt přecejenom Olomouc je jiná než Praha a studenti práva ne tak prachatí Hele a není lepší prostě zbraň vůbec nemít? I když tě někdo napadne a ty ji použiješ v čisté sebeobraně přesně dle zákona , tak následné pojicejní prošetřování ti připraví neskonale větší nervy, než případné ukradené hodinky nebo taška... Málokdo se pohybuje v prostředí, kdy by mu někdo usiloval o samotný život. Když už tě někdo napadne, tak kvůli prachům. Ženská nejseš, takže napadení z tohoto důvodu ti asi hrozit nebude. Napsal si to dobře a ten důvod pořídit si zbraň skutečně mám. 4
maty Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Olomouc je jiná než Praha a studenti práva ne tak prachatí To bude zřejmě něco podobného jako práva v Plzni - jen skromní lidé, žijící na kolejích bez trezorů 3 2
jankoxxx Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 (upraveno) hrozne ma dnes nastvalo ze hned prve vlakno ktore som tu otvoril na mna vyblaflo tuto "diskusiu" kde je admin abu to premazal? toto je fakt Upraveno 17. září 2010 uživatelem jankoxxx 1 1
safi Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Donuts: Nojo, holt přecejenom Olomouc je jiná než Praha a studenti práva ne tak prachatí Napsal si to dobře a ten důvod pořídit si zbraň skutečně mám. pak asi není do řešit.
haslermetra Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 ten důvod pořídit si zbraň skutečně mám. A která z disciplín ti je nejmilejší? * Vzduchová puška na 10 metrů (40 ran ženy dorostenky 60 ran muži junioři * Malorážka na 50 metrů v leže (60 ran) * Malorážka na 50 metrů - 3 polohy v leže, ve stoje, v kleče (3 x 20 - ženy dorostenky 3 x 40 - muži junioři) * Vzduchová pistole na 10 metrů * Rychlopalná pistole na 25 metrů * Pistole na 25 metrů (ženy) * Pistole na 50 metrů (muži) * S k e e t * Trap * Double trap (muži) * IPSC - praktická střelba * LOS - lidová obranná střelba 2
Návštěvník Tada Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 A která z disciplín ti je nejmilejší? ... LOS a Trap. Trap jen proto, že praděda byl myslivec a docela dost jsem toho s ním z brokovnice nastřílel 1 2
Sekhmet Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 LOS a Trap. Trap jen proto, že praděda byl myslivec a docela dost jsem toho s ním z brokovnice nastřílel Kdybys byl Tado opravdu znalý víš, že ta pravá disciplína je ***** a a dvojitý trap. Bohužel to s mírně zvláštními lidmi ze sdružení mysliveckého asi nezažiješ. Je pravda, že pro velkou část členů těchto sdružení, je problém zasáhnout i jednoho letícího holuba s plně naládovanou poloautomatickou brokovnicí. 2 2
Sekhmet Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Nojo, četl jsem blbě. Co naplat. Recht máš v tom, že o účinku střel víš až když je použiješ. Tado děsíš mě. Nechceš raději, aby ti rodiče koupili mrtvého metrákového pašíka. Toho pak můžete s kamarády na dvorku do mrtě roztřílet. Do lidí se totiž běžně nestřílí, to ti rodiče neřekli? 2 1
911 Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Tado děsíš mě. Nechceš raději, aby ti rodiče koupili mrtvého metrákového pašíka. Toho pak můžete s kamarády na dvorku do mrtě roztřílet. Do lidí se totiž běžně nestřílí, to ti rodiče neřekli? moc ho neprovokuj 1
tmoris Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Vydrž, musíme se dohodnout s Chronomagen na definitivní verzi. Jak to vypada s tvou ambici nastavit jasna, srozumitelna a korektni pravidla pro tuto oblast? diky predem za info. 2 1
jankoxxx Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 kurna... odkedy som si kupil airmany tak k nim hladam remen ktory by dobre vyzeral a ktory by bol zaroven aj pohodlny. vcera mi dosla zasielka z panatime s dvoma remenmi a zase nic. jeden sa mi spracovanim vobec nepaci, a druhy mi poslali v zlom farebnom prevedeni s tym ze pohodlny tiez neni velmi... fakt uz neviem co mam robit
jankoxxx Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 Nech si ho usit. aj to som uz urobil...
Donuts Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 kurna... odkedy som si kupil airmany tak k nim hladam remen ktory by dobre vyzeral a ktory by bol zaroven aj pohodlny. vcera mi dosla zasielka z panatime s dvoma remenmi a zase nic. jeden sa mi spracovanim vobec nepaci, a druhy mi poslali v zlom farebnom prevedeni s tym ze pohodlny tiez neni velmi... fakt uz neviem co mam robit Nechat si je usit u Roba Montany, remeny pro velky kluky, tlusty jako prst a presto extra pohodlny. Chlapci okolo Panerai a B&R uz vedi. Cena samozrejme oproti Panatime radove vyssi. 1 1
jankoxxx Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 Nechat si je usit u Roba Montany, remeny pro velky kluky, tlusty jako prst a presto extra pohodlny. Chlapci okolo Panerai a B&R uz vedi. Cena samozrejme oproti Panatime radove vyssi. ja moc velky kluk niesom moja idealna hrubka je okolo 3-4mm doma sa mi vala uz 8 remenov a to som za niektore vyvalil dost penazi a ani jeden jednoducho nesedi. mam 2 ktore su super ale nikde neviem najst 22mm verzie. na mieru by som si uz dal spravit len po osobnom stretnuti a osobnom omakani materialu z akeho bude...
Columbus Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 Musím se přiznat, že mě trošku nazlobilo tohle vlákno a obzvláště kolega sharz. 1
miccalek Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 (upraveno) Musím se přiznat, že mě trošku nazlobilo tohle vlákno a obzvláště kolega sharz. Sharz to hodil i sem: link Upraveno 21. září 2010 uživatelem miccalek
Doporučené příspěvky