Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Gilius: Díky za podporu, ale začínám přicházet na to, že když někdo zbraň nemá, tak si prostě nenechá vysvětlit proč jí někdo jiný má nebo chce mít.

A jak vás proboha mohlo napadnout, že budu se zbraní chodit do školy? Napadlo vás třeba někoho, že se musí taková zbraň třeba chovávat do trezoru, když jí nemáte u sebe? Kde bych asi na kolejích vzal trezor? Víte jaké jsou postihy za to, když zbraň ztratíte nebo vám jí nezabezpečenou ukradnou?

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Gilius: Díky za podporu, ale začínám přicházet na to, že když někdo zbraň nemá, tak si prostě nenechá vysvětlit proč jí někdo jiný má nebo chce mít.

A jak vás proboha mohlo napadnout, že budu se zbraní chodit do školy? Napadlo vás třeba někoho, že se musí taková zbraň třeba chovávat do trezoru, když jí nemáte u sebe? Kde bych asi na kolejích vzal trezor? Víte jaké jsou postihy za to, když zbraň ztratíte nebo vám jí nezabezpečenou ukradnou?

Hele a není lepší prostě zbraň vůbec nemít? I když tě někdo napadne a ty ji použiješ v čisté sebeobraně přesně dle zákona , tak následné pojicejní prošetřování ti připraví neskonale větší nervy, než případné ukradené hodinky nebo taška... Málokdo se pohybuje v prostředí, kdy by mu někdo usiloval o samotný život. Když už tě někdo napadne, tak kvůli prachům.

Ženská nejseš, takže napadení z tohoto důvodu ti asi hrozit nebude.

• Dát hlas 2
Návštěvník Tada
Odesláno

Donuts: Nojo, holt přecejenom Olomouc je jiná než Praha a studenti práva ne tak prachatí :)

Hele a není lepší prostě zbraň vůbec nemít? I když tě někdo napadne a ty ji použiješ v čisté sebeobraně přesně dle zákona , tak následné pojicejní prošetřování ti připraví neskonale větší nervy, než případné ukradené hodinky nebo taška... Málokdo se pohybuje v prostředí, kdy by mu někdo usiloval o samotný život. Když už tě někdo napadne, tak kvůli prachům.

Ženská nejseš, takže napadení z tohoto důvodu ti asi hrozit nebude.

Napsal si to dobře a ten důvod pořídit si zbraň skutečně mám.

• Hlasovat proti 4
Odesláno

Olomouc je jiná než Praha a studenti práva ne tak prachatí :)

To bude zřejmě něco podobného jako práva v Plzni - jen skromní lidé, žijící na kolejích bez trezorů  :crying_anim:

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 2
Odesláno (upraveno)

hrozne ma dnes nastvalo ze hned prve vlakno ktore som tu otvoril na mna vyblaflo tuto "diskusiu" kde je admin abu to premazal? toto je fakt :offtopic:

Upraveno uživatelem jankoxxx
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Donuts: Nojo, holt přecejenom Olomouc je jiná než Praha a studenti práva ne tak prachatí :)

Napsal si to dobře a ten důvod pořídit si zbraň skutečně mám.

pak asi není do řešit.

Odesláno

ten důvod pořídit si zbraň skutečně mám.

A která z disciplín ti je nejmilejší?

* Vzduchová puška na 10 metrů (40 ran ženy dorostenky 60 ran muži junioři

* Malorážka na 50 metrů v leže (60 ran)

* Malorážka na 50 metrů - 3 polohy v leže, ve stoje, v kleče (3 x 20 - ženy dorostenky 3 x 40 - muži junioři)

* Vzduchová pistole na 10 metrů

* Rychlopalná pistole na 25 metrů

* Pistole na 25 metrů (ženy)

* Pistole na 50 metrů (muži)

* S k e e t

* Trap

* Double trap (muži)

* IPSC - praktická střelba

* LOS - lidová obranná střelba

• Dát hlas 2
Návštěvník Tada
Odesláno

A která z disciplín ti je nejmilejší?

...

LOS a Trap.

Trap jen proto, že praděda byl myslivec a docela dost jsem toho s ním z brokovnice nastřílel :)

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

LOS a Trap.

Trap jen proto, že praděda byl myslivec a docela dost jsem toho s ním z brokovnice nastřílel :)

Kdybys byl Tado opravdu znalý víš, že ta pravá disciplína je ***** a a dvojitý trap. Bohužel to s mírně zvláštními lidmi ze sdružení mysliveckého asi nezažiješ. Je pravda, že pro velkou část členů těchto sdružení, je problém zasáhnout i jednoho letícího holuba s plně naládovanou poloautomatickou brokovnicí.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Nojo, četl jsem blbě. Co naplat. Recht máš v tom, že o účinku střel víš až když je použiješ. :)

Tado děsíš mě. Nechceš raději, aby ti rodiče koupili mrtvého metrákového pašíka. Toho pak můžete s kamarády na dvorku do mrtě roztřílet. Do lidí se totiž běžně nestřílí, to ti rodiče neřekli?
  • Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Tado děsíš mě. Nechceš raději, aby ti rodiče koupili mrtvého metrákového pašíka. Toho pak můžete s kamarády na dvorku do mrtě roztřílet. Do lidí se totiž běžně nestřílí, to ti rodiče neřekli?

moc ho neprovokuj :)
  • Dát hlas 1
Odesláno

Vydrž, musíme se dohodnout s Chronomagen na definitivní verzi.

Jak to vypada s tvou ambici nastavit jasna, srozumitelna a korektni pravidla pro tuto oblast? diky predem za info.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

kurna... odkedy som si kupil airmany tak k nim hladam remen ktory by dobre vyzeral a ktory by bol zaroven aj pohodlny. vcera mi dosla zasielka z panatime s dvoma remenmi a zase nic. jeden sa mi spracovanim vobec nepaci, a druhy mi poslali v zlom farebnom prevedeni s tym ze pohodlny tiez neni velmi... fakt uz neviem co mam robit :suicide_anim:

Odesláno

kurna... odkedy som si kupil airmany tak k nim hladam remen ktory by dobre vyzeral a ktory by bol zaroven aj pohodlny. vcera mi dosla zasielka z panatime s dvoma remenmi a zase nic. jeden sa mi spracovanim vobec nepaci, a druhy mi poslali v zlom farebnom prevedeni s tym ze pohodlny tiez neni velmi... fakt uz neviem co mam robit :suicide_anim:

Nechat si je usit u Roba Montany, remeny pro velky kluky, tlusty jako prst a presto extra pohodlny. Chlapci okolo Panerai a B&R uz vedi. Cena samozrejme oproti Panatime radove vyssi.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Nechat si je usit u Roba Montany, remeny pro velky kluky, tlusty jako prst a presto extra pohodlny. Chlapci okolo Panerai a B&R uz vedi. Cena samozrejme oproti Panatime radove vyssi.

ja moc velky kluk niesom :) moja idealna hrubka je okolo 3-4mm

doma sa mi vala uz 8 remenov a to som za niektore vyvalil dost penazi a ani jeden jednoducho nesedi. mam 2 ktore su super ale nikde neviem najst 22mm verzie.

na mieru by som si uz dal spravit len po osobnom stretnuti a osobnom omakani materialu z akeho bude...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...