Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

převčírem jsem nad ní (panamerou) slintal.. (hnusný slovo, ale nechce se mi ho mazat - no co, bylo to jen v mý hlavě)..

... černej klavírní lak, béžovej vnitřek... manželka jen : "hmm"... a právě ta nenápadnost toho auta mi imponuje...

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 13. 2. 2012 v 18:57, 'montemar' napsal:

převčírem jsem nad ní (panamerou) slintal.. (hnusný slovo, ale nechce se mi ho mazat - no co, bylo to jen v mý hlavě)..

... černej klavírní lak, béžovej vnitřek... manželka jen : "hmm"... a právě ta nenápadnost toho auta mi imponuje...

nenapadnost?!?!?!? v tom jezdej nejvetsi mastodonti v cele s mistrem Repkou prave proto, ze je to reklama na prachy a testosteron Posted Image
Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2012 v 19:14, 'Frantik' napsal:

nenapadnost?!?!?!? v tom jezdej nejvetsi mastodonti v cele s mistrem Repkou prave proto, ze je to reklama na prachy a testosteron Posted Image

nene. když je celá "v soli" a stojí zaparkovaná mezi oktávkama a fokusama, ani si ji nevšimneš..
Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2012 v 19:24, 'Frantik' napsal:

No to je taky dobrá hláška Posted Image To chápu!

no nevim, jen jsem rekl manzelce : hele, tamleto porsche by se mi libilo..,/ a ona : ktery? stalo tam 5 oktavek, nakej nevimco, a dalsi nevimco... :-( ... a aston martina by poznala, to jsem si jistej
Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2012 v 18:32, 'railmaster' napsal:

Cez víkend sme zapíjali kolegovu päťdesiatku a hlava sa mi akosi pomaly čistí. Väčšia smola, že quartzové hodinky Wenger, ktoré dostal ako jeden z darčekov a prišli kuriérom v piatok, došli porúchané - sekundovka myká na mieste. Utešil som ho, že má trojročnú záruku a nech to teda pošle predajcovi naspäť. Druhý pokus bude snáď úspešnejší.

Jednou se mi stalo to samé u nových kvarcek. Prý pořádně protočit ručky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...