Návštěvník Kamil Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Je to normální.Myslím,že už to tu voyage...nechrlí a automat postupně odčerpává ze starých"zásob"a odečítá. Počítá to příspěvky za posledních 24 hodin, řekl bych.
Donuts Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Este nie ja ani obed a ta zena ma 26 prispevkov za dnes, 52 za vcera .. je to normalne? Je.
Peter78 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Je. Neni. Podival jsem se, co pise a je to honicka prispevku. tecka
Honza.manta Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Este nie ja ani obed a ta zena ma 26 prispevkov za dnes, 52 za vcera .. je to normalne? Neni. Podival jsem se, co pise a je to honicka prispevku. tecka Také jsem se tomu včera podivoval. Byl jsem upozorněn, že její příspěvky jsou smysluplnější než příspěvky mnoha jiných členů a jelikož jsem vztahovačnej, tak jsem radši opustil pole. A to nepočítám invektivy od jiných členů A obavy abych nedopadl jako Horhe , já jsem závislej srab - já bych to odloučení nevydržel .
voyageusedutemps Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Já zírám, co za uragán se tu rozpoutalo...
Frantik Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Taky ziram, co tu jedna pipina udělá za cirkus :-)
Dantechno Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 To se tu vetsinou rozpouta, kdyz prijde mamlas co obchazi nebo nerespektuje pravidla.
Peter78 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Já zírám, co za uragán se tu rozpoutalo... jj, vypada to, ze jses oblibena
Peter78 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Taky ziram, co tu jedna pipina udělá za cirkus :-)
Návštěvník ?po Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 čtrnáct dní sem tu nebyl a tady se dějou věci - jestli to takhle půjde dál, tak jsem za chvílku v mínusu ........ to sem vlastně celou dobu co jsem tady - he he
Qvido Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Taky ziram, co tu jedna pipina udělá za cirkus :-) Kdyby asoň ukázala kozy !
Návštěvník Kamil Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Kdyby asoň ukázala kozy ! Ohromně vtipný. Psal bys to o své mámě, manželce nebo přítelkyni? čtrnáct dní sem tu nebyl a tady se dějou věci - jestli to takhle půjde dál, tak jsem za chvílku v mínusu ........ to sem vlastně celou dobu co jsem tady - he he Došlo k přepočítávání příspěvků.
jirka404 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Sice jsem se už nechtěl zapojovat, ale nedá mě to a chtěl bych vám pánové "gentlemani" sdělit, že když nic jiného měli by jste si zopakovat zásady slušného chování. Třeba to, jak se chovat ke slabšímu pohlaví a jak s nimi komunikovat! Některé vaše výroky jsou už za hranou. No a když ani to vám nic neříká, tak by jste si mohli uvědomit, že to tady čtou i náhodní návštěvníci, kteří si jistě udělají obrázek o tomto "gentlemanském fóru", jak je zde s hrdostí prezentováno.Děláte si z toho srandičky, největší "geroj" je ten, kdo nejvíce porušuje pravidla, popřípadě zvolí drsnější výraz! Stále se tady rojí posty na téma "tohle fórum jde do ......" . Chtěl bych vám připomenout, že i vy k tomu úspěšně přispíváte.PS - co na to moderátoři? O několi stránek zpět jsem nesměle připomínkoval, aby se s novými pravidly nezačaly hony na čarodejnice. No a je to tady. Mám takový pocit, že někteří členové listují fórem jen proto, aby nahlašovali nové příspěvky a "honče".
Návštěvník ?po Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Došlo k přepočítávání příspěvků. a proč to nesedí na obou frontách ?
JII. Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 (upraveno) beru na vědomí Osobně jsem nikdy neporozuměl lidem, kteří někde zůstávají s hroší kůží i přesto, že o ně evidentně není zájem. Buď trpí nedostatkem sebereflexe, nebo to dělají naschvál. Na nic jiného nepřicházím. Aby nedošlo k dezinterpretaci, o mne tu vůbec nejde. Občas sem nakouknu, když něco nevím (což je téměř pořád), zeptám se a zase jdu. Ale opravdu ti stojí za to, provokovat na tomto místě a způsobem, z kterého pramení jenom rozepře? Nikam tě nevyháním, to bych si ze své (žádné) pozice ani nedovolil, nicméně menší zamyšlení o stylu prezentace by ti určitě prospělo. Upraveno 6. července 2012 uživatelem JII.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 a proč to nesedí na obou frontách ? To nevím nebo neumím, možná se to upraví na konci roku. Vznikla tady dohoda v souvislosti s prodejním vláknem, že příspěvky z vláken Prodám, Koupím, Vyměním a Ostatní diskuze a zábava se nebudou započítávat. Tak jsem dal ručně přepočítávání celého fóra a tohle je výsledek..
Návštěvník ?po Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 To nevím nebo neumím, možná se to upraví na konci roku. Vznikla tady dohoda v souvislosti s prodejním vláknem, že příspěvky z vláken Prodám, Koupím, Vyměním a Ostatní diskuze a zábava se nebudou započítávat. Tak jsem dal ručně přepočítávání celého fóra a tohle je výsledek.. jasný
Qvido Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Ohromně vtipný. Psal bys to o své mámě, manželce nebo přítelkyni? Nemam s tím problém, nevím co je na kozách špatného.
Doporučené příspěvky