Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Je to normální.Myslím,že už to tu voyage...nechrlí a automat postupně odčerpává ze starých"zásob"a odečítá.

Počítá to příspěvky za posledních 24 hodin, řekl bych.
Odesláno

Este nie ja ani obed a ta zena ma 26 prispevkov za dnes, 52 za vcera .. je to normalne?

Neni. Podival jsem se, co pise a je to honicka prispevku. tecka

Také jsem se tomu včera podivoval. Byl jsem upozorněn, že její příspěvky jsou smysluplnější než příspěvky mnoha jiných členů a jelikož jsem vztahovačnej, tak jsem radši opustil pole. :bag:

A to nepočítám invektivy od jiných členů :gora:

A obavy abych nedopadl jako Horhe :ban: , já jsem závislej srab - já bych to odloučení nevydržel :hang: .

Návštěvník ?po
Odesláno

čtrnáct dní sem tu nebyl a tady se dějou věci :D - jestli to takhle půjde dál, tak jsem za chvílku v mínusu ........ to sem vlastně celou dobu co jsem tady - he he

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kdyby asoň ukázala kozy !

Ohromně vtipný. Psal bys to o své mámě, manželce nebo přítelkyni?

čtrnáct dní sem tu nebyl a tady se dějou věci :D - jestli to takhle půjde dál, tak jsem za chvílku v mínusu ........ to sem vlastně celou dobu co jsem tady - he he

Došlo k přepočítávání příspěvků.:)
Odesláno

Sice jsem se už nechtěl zapojovat, ale nedá mě to a chtěl bych vám pánové "gentlemani" sdělit, že když nic jiného měli by jste si zopakovat zásady slušného chování. Třeba to, jak se chovat ke slabšímu pohlaví a jak s nimi komunikovat! Některé vaše výroky jsou už za hranou. No a když ani to vám nic neříká, tak by jste si mohli uvědomit, že to tady čtou i náhodní návštěvníci, kteří si jistě udělají obrázek o tomto "gentlemanském fóru", jak je zde s hrdostí prezentováno.

Děláte si z toho srandičky, největší "geroj" je ten, kdo nejvíce porušuje pravidla, popřípadě zvolí drsnější výraz! Stále se tady rojí posty na téma "tohle fórum jde do ......" . Chtěl bych vám připomenout, že i vy k tomu úspěšně přispíváte.

PS - co na to moderátoři? O několi stránek zpět jsem nesměle připomínkoval, aby se s novými pravidly nezačaly hony na čarodejnice. No a je to tady. Mám takový pocit, že někteří členové listují fórem jen proto, aby nahlašovali nové příspěvky a "honče".

Návštěvník ?po
Odesláno

Došlo k přepočítávání příspěvků.:)

a proč to nesedí na obou frontách ? :)

Odesláno (upraveno)

beru na vědomí

Osobně jsem nikdy neporozuměl lidem, kteří někde zůstávají s hroší kůží i přesto, že o ně evidentně není zájem. Buď trpí nedostatkem sebereflexe, nebo to dělají naschvál. Na nic jiného nepřicházím. Aby nedošlo k dezinterpretaci, o mne tu vůbec nejde. Občas sem nakouknu, když něco nevím (což je téměř pořád), zeptám se a zase jdu. Ale opravdu ti stojí za to, provokovat na tomto místě a způsobem, z kterého pramení jenom rozepře? Nikam tě nevyháním, to bych si ze své (žádné) pozice ani nedovolil, nicméně menší zamyšlení o stylu prezentace by ti určitě prospělo. Upraveno uživatelem JII.
Návštěvník Kamil
Odesláno

a proč to nesedí na obou frontách ? :)

To nevím nebo neumím, možná se to upraví na konci roku. Vznikla tady dohoda v souvislosti s prodejním vláknem, že příspěvky z vláken Prodám, Koupím, Vyměním a Ostatní diskuze a zábava se nebudou započítávat. Tak jsem dal ručně přepočítávání celého fóra a tohle je výsledek..
Návštěvník ?po
Odesláno

To nevím nebo neumím, možná se to upraví na konci roku. Vznikla tady dohoda v souvislosti s prodejním vláknem, že příspěvky z vláken Prodám, Koupím, Vyměním a Ostatní diskuze a zábava se nebudou započítávat. Tak jsem dal ručně přepočítávání celého fóra a tohle je výsledek..

jasný ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...