Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

nastvala me chripka :( a taky vyse popsany cim dal castejsi Service Temporarily Unavailable

Na chrípku hrianky /topinky/ s cesnakom, veľa bylinkového čaju, pre zmenu chlieb s maslom a cibuľou a sem tam to striedať s nakladanou kapustou /zelím/ zo suda. Popritom ležať a za 3-5 dní je po chrípke. Ale s tým serverom nepomôžem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na server tiez len cesnak ale samotny bez chleba (zaroven funguje ako ochrana pred virtualnym vampirizmom)

Na chrípku hrianky /topinky/ s cesnakom, veľa bylinkového čaju, pre zmenu chlieb s maslom a cibuľou a sem tam to striedať s nakladanou kapustou /zelím/ zo suda. Popritom ležať a za 3-5 dní je po chrípke. Ale s tým serverom nepomôžem.

Odkaz ke komentáři

Na chrípku hrianky /topinky/ s cesnakom, veľa bylinkového čaju, pre zmenu chlieb s maslom a cibuľou a sem tam to striedať s nakladanou kapustou /zelím/ zo suda. Popritom ležať a za 3-5 dní je po chrípke.

Když budu 5 dní ležet, tak tu chřipku taky mít nebudu. A nejím ty zvláštní kombinace - nejim teda skoro nic, protože mi bejvá blbě.

Ale neber to ve zlym, možná na tom jídle něco bude - jen mě to pobavilo. Přišlo mi to jako návod ve stylu "Musíš si přečíst 2x Kytici od Erbena, přitom ležet v posteli a za 5 dní je po chřipce". :cheers:

Odkaz ke komentáři

Když budu 5 dní ležet, tak tu chřipku taky mít nebudu. A nejím ty zvláštní kombinace - nejim teda skoro nic, protože mi bejvá blbě.

Ale neber to ve zlym, možná na tom jídle něco bude - jen mě to pobavilo. Přišlo mi to jako návod ve stylu "Musíš si přečíst 2x Kytici od Erbena, přitom ležet v posteli a za 5 dní je po chřipce". :cheers:

Ano, ale vďaka tej kombinácii a následnej vôni mám na pár dní samostatnú izbu a tým dostatočne zamedzím daľšiemu šíreniu vírusu. :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

1. V "neprodejní" diskusi probíhal nedávno lynč chlápka, kterej ani netušil, co má v ruce a nikdo to nesmáznul

2. V "PRODEJNÍ" sekci proběhne prodej FEJKU - bez jakéhokoliv upozornění a nic se vlastně neděje? Za to je snad OKAMŽITEJ BAN, ne?

... jděte do pytle s obhajobama!

Nevím kolik je tady z nás expertu na vintage IWC, ale tady prodává německý prodejce se 100% ní reputací NOS vintage stejnou sponu jen plague, a taky za hubičku,

ony totiž vintage trnové spony nejsou zrovna artikl, na němž by se dalo zbohatnout :

http://cgi.ebay.com/IWC-GENUINE-BUCKLE-NEWOLDSTOCK-GOLD-PLATED-18mm-/390289024438?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5adf09e5b6#ht_1964wt_1141

IWCcek jsem neměl zdaleka tolik, abych mohl hodnotit jestli ja ta spona originál, nebo ne. Ovšem při pohledu na dvacet, třicet let starý spony Rolex, Omega, mě taky často

napadne, že z dnešního hlediska by to každý považoval za fejk. Myslím, že pokud někdo neprokáže, že to opravdu je fejk vintage spony, tak by měl mlčet, a ne někoho

bez důkazu obviňovat.

Apropo, tohle by měl být taky original, a neřekl bych to do něj:

http://cgi.ebay.com/Authentic-new-IWC-18k-solid-white-gold-750-buckle-16mm-/330414219248?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cee38dff0#ht_2257wt_1141

Odkaz ke komentáři

jenze tady je problem trosicku jinde-to ze nekdo naseka za x let tisic prispevku-NEZNAMENA automaticky ze je lepsi "clovek" nez nekdo kdo sem chodi x let a ma prispevku 10-coz zde byva preferovano docela casto-jak nekdo muze posuzovat "kvalitu" cloveka podle poctu prispevku? copak x tisic prispevku dela snad nekoho lepsim,poctivejsim ci co?

spoustu lidi zde moralizuje o poctivosti a podobne a pak vyplave na povrch v x vlaknech jak se masiruji nekde z MM a podobne-osobne jsem narazil zde pri procitani starsich temat na nekolik vazenych clenu kteri radi jdou ihned proti sebemensimu provineni novacku a sami by si meli zamest pred vlastnim prahem,dukazu je zde dost,kdo chce tak si je najde - jenze nekteri zde nad tim jen zaviraji oci a delaji ze nic nevidi-jen pro to aby se nahodou nedotkli nekoho kdo ma x tisic prispevku

da se mluvit v tomto pripade o gentlemanstvi ?

je to boj s vetrnymi mlyny-ale rozhodne to vede akorat k neustalym hadkam protoze je to spatny priklad pro novejsi cleny-kteri nejsou vsichni ani tupci ani slepi-jak si nekteri mysli

chapu,je to soukrome forum,nikdo nikoho nenuti aby sem chodil,ale nemyslim si ze soucasny stav je v poradku

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

...na nekolik vazenych clenu kteri radi jdou ihned proti sebemensimu provineni novacku a sami by si meli zamest pred vlastnim prahem,dukazu je zde dost,kdo chce tak si je najde - jenze nekteri zde nad tim jen zaviraji oci a delaji ze nic nevidi-jen pro to aby se nahodou nedotkli nekoho kdo ma x tisic prispevku

Nemohl bys být konkrétnější?
Odkaz ke komentáři

Nemohl bys být konkrétnější?

mohl,ale nechci

IMHO od toho jsou tu admini aby zjednali napravu-me nikdo nedal pravo soudit nekoho kdo tu je dele nez ja-ale prave proto by si zaslouzilí clenove,takove to zdrave jadro meli sjednat napravu mezi sebou-kdyz nekdo "ujede" tak by ti ostani meli aspon neco rict a ne kryt neci chyby a tvarit se jako by nic

chodim sem na chronomag s prestavkami tak 3 roky,zaregistroval jsem se nedavno,protoze jsem vetsinou cerpal jen informace a kochal se fotkami ,ktere jsou nektere velmi pekne a spoustu lidi zde se venuje tomuto foru na "urovni"-ale posledni dobou se zde deje neco co by mezi gentlemany se dit nemelo-a spoustu lidi dela ze nic nevidi-ale pritom to vsichni vedi-jen pro to aby se pri pripadne kritice na ne nekdo nenastval-protoze zde ma dotycny spoustu kamaradu

Odkaz ke komentáři

Víš co Lexo, mě by zajímalo, co by jsi dělal na mém místě ty?

M916 znám osobně ze srazů, vím, že je to férový člověk a že by fejky hodinek nikdy neprodával. Navíc já osobně, ani nikdo jiný tady na fóru, nebyl schopný na 100% poznat, jestli ta spona je pravá nebo není. To v tom vlákně mimochodem taky zaznělo, prostě se to nedá poznat.

Tady nejde o nějaké kamarádíčkování jak naznačuješ ve svém příspěvku, pokud tady někdo jednoznačně nabídne fejk, tak ho trest nemine. A není to tak dávno, co se to stalo i moderátorovi.

Problém je v tom, identifikovat false positives a false negatives a zachovat se správně. Já jsem tady na fóru 14 hodin denně a pokud než jdu spát někdo nabídne sponu s nejasným původem, velmi těžko se zhodnocují aspekty FP a FN jak jsem zmínil. A co nadělá víc škody? Dát BAN někomu neprávem (false positive) a nebo nedat ban někomu, kdo si ho zaslouží (false negative)? Pochop, že tohle rozhodování ve světle všech aspektů fóra není snadné a výše zmíněné argumenty mě prostě utvrdili v tom, mu ho nedat a vlákno nachat být. Možná je to chyba, ale pochop taky mojí situaci tady a následky, které každé z těch rozhodnutí může mít!

Odkaz ke komentáři

Víš co Lexo, mě by zajímalo, co by jsi dělal na mém místě ty?

M916 znám osobně ze srazů, vím, že je to férový člověk a že by fejky hodinek nikdy neprodával. Navíc já osobně, ani nikdo jiný tady na fóru, nebyl schopný na 100% poznat, jestli ta spona je pravá nebo není. To v tom vlákně mimochodem taky zaznělo, prostě se to nedá poznat.

Tady nejde o nějaké kamarádíčkování jak naznačuješ ve svém příspěvku, pokud tady někdo jednoznačně nabídne fejk, tak ho trest nemine. A není to tak dávno, co se to stalo i moderátorovi.

Problém je v tom, identifikovat false positives a false negatives a zachovat se správně. Já jsem tady na fóru 14 hodin denně a pokud než jdu spát někdo nabídne sponu s nejasným původem, velmi těžko se zhodnocují aspekty FP a FN jak jsem zmínil. A co nadělá víc škody? Dát BAN někomu neprávem (false positive) a nebo nedat ban někomu, kdo si ho zaslouží (false negative)? Pochop, že tohle rozhodování ve světle všech aspektů fóra není snadné a výše zmíněné argumenty mě prostě utvrdili v tom, mu ho nedat a vlákno nachat být. Možná je to chyba, ale pochop taky mojí situaci tady a následky, které každé z těch rozhodnutí může mít!

no v prvni rade by kazdy prodavajici mel byt soudny a chovat se dle sveho svedomi-uplne mi je jasny ze to nemyslel zle,spise obracene,nelze hovorit o nejakem vydelku nebo tak neco,ale zcela jasne priznal o co se jedna,o tom neni pochyb-ale na druhou stranu,a uprimne,dat takovy inzerat novacek s 50 prispevky tak uz ma banana-a rekni ze ne? a o to tady jde

chapu ze admini to nemaji vubec lehke,o tom zadna- ale neskodilo by obcas se zastat nekterych novacku,kteri at nevedomky se dopusti nejakeho prestupku a jsou hned kamenovani-pritom by neskodilo je trosku usmernit,vest sparvnym smerem-ono totiz neni lehke zapadnout mezi tuto komunitu zde-prece jen je to dost specificke forum,s urcitou hirearchii-a stylem-a ono precist x set prispevku aby clovek pochopil co muze a co ne a kdo je kdo je docela casove narocne,a ne vsichni maji tu trpelivost-podstata problemu je pro vsechny stejny metr-i kdyz je to nemozne-jsou zde clenove kteri se o neco zaslouzili-delaji toto forum a na nich to tu stoji-logicky museji a maji jiste vysady-o tom zadna

ale ne u vsech je kvantita prispevku taky kvalita-a to je potreba posuzovat objektivne

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

mohl,ale nechci

Takže se něčeho bojíš nebo jsi zbabělec?

...se zde deje neco co by mezi gentlemany se dit nemelo

Nechápu, proč se všichni ohánějí "gentlemany", když se jim něco nelíbí. Název "fórum gentlemanů" vznikl na základě toho, že si někteří z nás věří, nedělají na sebe boudy, prostě jsou koretktní navzájem. To, jestli někdo prodává a nakonec po útocích ochránců spravedlnosti dá zadarmo sponu, o jejímž původu nemá jasno, s tím nemá mnoho společného. Položme si otázku jinak. Koupil bych si od onoho člena hodinky nebo příslušenství, poslal bych mu hodinky před zaplacením, počítal bych v případě omylu s vrácením? Má odpověď zní ve všech případech ano.
Odkaz ke komentáři

ono papir snese vsechno,mam v planu prijit na sraz v Praze,pokud mi to prace a cas dovoli,tak treba o tom vseobecne muzeme promluvit i s ostatnimi-treba se mylim,kazdopadne se tesim ze poznam par clenu zde osobne,je to prece jen neco jineho nez takto na "papire"

Odkaz ke komentáři

Takže se něčeho bojíš nebo jsi zbabělec?

To, jestli někdo prodává a nakonec po útocích ochránců spravedlnosti dá zadarmo sponu, o jejímž původu nemá jasno, s tím nemá mnoho společného

trosku me zarazi zrovna tvuj pristup

to je presne styl AUKRO

ja neprodavam fejk-proste napisu ze si originalitou nejsem jist a jsem z obliga? tak takovymhle stylem tu za chvilku bazar bude vypadat pekne-jak vidim,opravdu to nema cenu

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

...argumentace v duchu "kdyby to byl original, tak bych ji preci neprodaval za 350,-" je hodna clena...

A tebe je hodno překrucovat něčí výroky?

... máš návod, jak to poznat? Kdybych ji koupil u Dušáka, neprodával bych ji za 350,-

Podle me to byl okamzik, kdy mel M916 stahnout ocas a uzavrit to prohlasenim v tom smyslu, ze si originalitou neni jisty, prodej rusi, a prip. zbozi vystavi, pokud se jako prave prokaze.

A co bylo tohle?

edit: pokud by tento předmět spadal do kategorie "fejk", prosím moderátory, aby inzerát smazali...

Dobabral jsem se k tomu, odkud tu sponu mám. Můj kamarád ji dostal na přestavbách od člena našeho klubu, který je zde velmi kreditní a kterého i na pranýři nebudu jmenovat, protože já osobně jsem na vlastní oči neviděl hodnotnější sbírku, než má on. Byl jsem prostředníkem obchodu a za to jsem dostal tu "výhodu", že můžu sponu prodat. Bylo mně blbý ji prodávat, tak jsem mu za ní dal 400 a tvářil se, že to byl dobrý obchod. Teď jsem na tu sponu v rámci úklidu narazil...

EDIT: A celá anabáze se uzavřela tady.

Odkaz ke komentáři

Ten problem je hlubší, téměř dialektický :oneeyed02: Soukromé fórum je stejný protimluv, jako boj za mír. Na to bych nehrál. Fórum je prostor pro vyjádření, už jen jako terminus technicus. Pravidla jsou věc jiná. Jsou-li stanovena, může nad jejich dodržováním bdít kdokoliv, třeba, že je tu účasten 5 minut a hoří mu cigareta nevím kde a kdo to řekl... Už jen tím popírá princip fóra. Oslovování konkrétních kolegů, které osobně znám je v pohodě, ale je -li zveřejněno na FÓRU, není to soukromá konverzace, to ať se na mě nikdo nezlobí a ani na toho, kdo na to reaguje. Kultura a pravidla diskuze jsou dávno stanovená, nečetl jsem tu nikoho, kdo by měl na to je změnit... Tož tak.

Odkaz ke komentáři

Kamile, nerozumis psanemu slovu. :wallbash:

Bud se nauc cist, nebo se na to vyser.

Ja se do tehle diskuse vtahnout nenecham - na jejim konci zase stojis Ty a ban. Fakt me to nelaka. Co jsem k tomu mohl rict, to jsem rekl; nekdo to pochopil, nekdo s tim nesouhlasi, nekdo s tim souhlasi. Ty tomu bud nerozumis, nebo rozumet nechces. Jestli si z toho vezme neco nekdo jiny, feel free.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...