Conrad Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 ach jo, to mělo ukázat, že průměrná mzda nebyla 10 000 tehdy...nic víc, nic míň, žádný koše varhan ani ceny nájemných vražd tam opravdu nejsou
gerhard Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Iz som zazil vselico , ale ze dostanem ponuku od sku...eneho filipinskeho smrada na plavarni, ku...a to ma n....l ze po mojej odpovedipalil do pi.e z posilky mozno sa aj zosral cestou...
mechano Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Iz som zazil vselico , ale ze dostanem ponuku od sku...eneho filipinskeho smrada na plavarni, ku...a to ma n....l ze po mojej odpovedipalil do pi.e z posilky mozno sa aj zosral cestou... No, kamaráde, ten tě fakt rozhodil. Uvažoval bych o aplikaci Hystepsu.
Dantechno Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Dovedeš si představit tak leda h...o. ..az ted jsem si precetl tvoji reakci. A mas pravdu, h...o si predstavit dokazu, a dokonce ho umim i vyrobit. Nehodlam do kazdeho sveho prispevku davat smajliky - bud jsi byl nastvanej a nebo sis ho spatne vylozil... Nemusis hned vsechno brat jako utok na svoji osobu. Kazdopadne te beru takoveho jaky jses...
gerhard Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 No uz som kludnejsi,ale tymto si sikmooki generalne vzato u mna len prihorsili...
gerhard Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 (upraveno) Ha ha nechci pocut:-),ked spomenul ..If You like *******.. tak som zo seba vysypal tolko anglickych nadavok ( to sa rychlo uci ) ze fakt na gentlmensku odpoved som sa nezmohol. To sa mi na stare kolena stanu veci,ku..a drat . A to je miesto kam akoze mas chodit za relaxom, nastavit mysel na harmoniu a upravit si ju na styl jazero bez vln. Odisiel som ako Niagara falls. Upraveno 1. března 2011 uživatelem gerhard
Dantechno Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 (upraveno) Prisel s nabidkou kvalitniho sexu? EDIT: Furt nevim co po tobe chtel Gerharde.... Upraveno 1. března 2011 uživatelem Dantechno
gerhard Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 (upraveno) No Roleksky mi neponukol. To by som zniesol jakztakz To sa deju veci kde to zijeme... Upraveno 1. března 2011 uživatelem gerhard
Dantechno Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Na druhou stranu te muze tesit , ze jsi stale atraktivni Skoda , ze pro stejne pohlavi.... Zitra se tomu zasmejes.
gerhard Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 He,he 95kg v dobrej forme. Hej uz ma to prechadza, ale mam look dobreho tatu rodinky tak neviem ...
Josef01 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Buď v pohodě Gery, naopak si můžeš říct, že Ti to asi sluší, když jsi pro ně hezká "holka"
Conrad Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 (upraveno) No, kamaráde, ten tě fakt rozhodil. Uvažoval bych o aplikaci Hystepsu. Lepší klystýr,aby přišel na jiné myšlenky Upraveno 1. března 2011 uživatelem Conrad
sureshot Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Geri a mal aj nejaku stylovu kerku?
gerhard Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 (upraveno) Fock off Upraveno 1. března 2011 uživatelem gerhard
gerhard Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 To nic chlapci, slaba kava. Ten tyzden zrejme hodim pribeh ako ma obtiahol clen fora o znacnu sumu, poslal som mu peniaze 1058? este v decembri a dodnes sme si vymenili okolo 120 mailov pisal smsky volal a dodnes hodinky ani peniaze nemam. Este mu davam poslednzy tento tyzden. Znechutil mi vsetko co sa hodiniek tyka . Stale to ale riesime . Dufam vam o 3 dni napisem ako som sa mylil.
Dantechno Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 (upraveno) Tak tohle je horsi nez ten otravnej homosexual ! Upraveno 1. března 2011 uživatelem Dantechno
gerhard Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 No je mi z Toho mizerne, je to kalvaria.
Dantechno Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Snad se to vyresi. Jestli ne, dej vsem vedet at nenaleti nekdo dalsi. Vzhledem k tomu , ze to byla takova castka predpokladam ze neslo o novacka.
gerhard Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Tak jasne. Posledna sms je o tom ze tento tyzden . Tak pani rikala, ze odeslani z uctu je OK, orientacni doby na prevod do tydne, zalezi pres kolik korespondencnich bank ta platba jde(jeji slova), do USA pry bezne 14dnu!!!! Ofotim ten doklad doma budu az zitra
jankoxxx Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 (upraveno) gery, toto sa este taha? uz si to sem mal davno postnut. zaloz hned vlakno (on si ho zasluzi..) v hodnoteni predajcov, mozno mu to pomoze vymacknut sa. Upraveno 1. března 2011 uživatelem jankoxxx
Doporučené příspěvky