Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ach jo, to mělo ukázat, že průměrná mzda nebyla 10 000 tehdy...nic víc, nic míň, žádný koše

varhan ani ceny nájemných vražd tam opravdu nejsou

:cheers:

Odesláno

Iz som zazil vselico , ale ze dostanem ponuku od sku...eneho filipinskeho smrada na plavarni, ku...a to ma n....l ze po mojej odpovedipalil do pi.e z posilky mozno sa aj zosral cestou...

Odesláno

Iz som zazil vselico , ale ze dostanem ponuku od sku...eneho filipinskeho smrada na plavarni, ku...a to ma n....l ze po mojej odpovedipalil do pi.e z posilky mozno sa aj zosral cestou...

No, kamaráde, ten tě fakt rozhodil. Uvažoval bych o aplikaci Hystepsu. :smile_anim:
Odesláno

Dovedeš si představit tak leda h...o.

..az ted jsem si precetl tvoji reakci. A mas pravdu, h...o si predstavit dokazu, a dokonce ho umim i vyrobit. Nehodlam do kazdeho sveho prispevku davat smajliky - bud jsi byl nastvanej a nebo sis ho spatne vylozil... Nemusis hned vsechno brat jako utok na svoji osobu. Kazdopadne te beru takoveho jaky jses...
Odesláno (upraveno)

Ha ha nechci pocut:-),ked spomenul ..If You like *******.. tak som zo seba vysypal tolko anglickych nadavok ( to sa rychlo uci ) ze fakt na gentlmensku odpoved som sa nezmohol. To sa mi na stare kolena stanu veci,ku..a drat :gunsmilie: . A to je miesto kam akoze mas chodit za relaxom, nastavit mysel na harmoniu a upravit si ju na styl jazero bez vln. Odisiel som ako Niagara falls.

Upraveno uživatelem gerhard
Odesláno (upraveno)

No, kamaráde, ten tě fakt rozhodil. Uvažoval bych o aplikaci Hystepsu. :smile_anim:

Lepší klystýr,aby přišel na jiné myšlenky :smile_anim:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

To nic chlapci, slaba kava. Ten tyzden zrejme hodim pribeh ako ma obtiahol clen fora o znacnu sumu, poslal som mu peniaze 1058? este v decembri a dodnes sme si vymenili okolo 120 mailov pisal smsky volal a dodnes hodinky ani peniaze nemam. Este mu davam poslednzy tento tyzden. Znechutil mi vsetko co sa hodiniek tyka . Stale to ale riesime . Dufam vam o 3 dni napisem ako som sa mylil.

Odesláno

Tak jasne. Posledna sms je o tom ze tento tyzden .

Tak pani rikala, ze odeslani z uctu je OK, orientacni doby na prevod do tydne, zalezi pres kolik korespondencnich bank ta platba jde(jeji slova), do USA pry bezne 14dnu!!!! Ofotim ten doklad doma budu az zitra

Odesláno (upraveno)

gery, toto sa este taha? uz si to sem mal davno postnut. zaloz hned vlakno (on si ho zasluzi..) v hodnoteni predajcov, mozno mu to pomoze vymacknut sa.

Upraveno uživatelem jankoxxx
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...