Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Datum 23.2.11 Cas: 14:02:48 Platebni prikaz: 25500,00 CZK, z 268*****832/3500, na 3902000000001648390958SK, zprava pro prijemce: Omega, splatnost 28.02.11 - Mobilni klic: 13224844

Toto mi poslal rano a zajtra ze posle fotokopiu prevodu. Tak neviem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Iz som zazil vselico , ale ze dostanem ponuku od sku...eneho filipinskeho smrada na plavarni, ku...a to ma n....l ze po mojej odpovedipalil do pi.e z posilky mozno sa aj zosral cestou...

No uz som kludnejsi,ale tymto si sikmooki generalne vzato u mna len prihorsili...

ponuku ?? to jako, že to byl zahušťovač čokolády ? no já nevim, ačkoliv bych o jeho ponuku nestál, bral bych to jako kompliment.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

To nic chlapci, slaba kava. Ten tyzden zrejme hodim pribeh ako ma obtiahol clen fora o znacnu sumu, poslal som mu peniaze 1058? este v decembri a dodnes sme si vymenili okolo 120 mailov pisal smsky volal a dodnes hodinky ani peniaze nemam. Este mu davam poslednzy tento tyzden. Znechutil mi vsetko co sa hodiniek tyka . Stale to ale riesime . Dufam vam o 3 dni napisem ako som sa mylil.

On ten "tom faktor" je celej nějak divnej. 4. prosince nahonil spoustu příspěvků do 50, večer hned prodával Omegy a od té doby má jen 2 příspěvky. To totiž založil vlákno, aby se pochlubil novými PO, jejichž fotky ukradl někomu jinému z fóra.

Jestli ti ty prachy nepřijdou zpátky, ozvi se a můžeme podniknout nějaké právní kroky k vyřešení situace.

Odkaz ke komentáři

To nic chlapci, slaba kava. Ten tyzden zrejme hodim pribeh ako ma obtiahol clen fora o znacnu sumu, poslal som mu peniaze 1058? este v decembri a dodnes sme si vymenili okolo 120 mailov pisal smsky volal a dodnes hodinky ani peniaze nemam. Este mu davam poslednzy tento tyzden. Znechutil mi vsetko co sa hodiniek tyka . Stale to ale riesime . Dufam vam o 3 dni napisem ako som sa mylil.

tak drzim palce, ja som o svoje peniaze prisiel, dufam ze to poriesis lepsie :sniper:

Odkaz ke komentáři

On ten "tom faktor" je celej nějak divnej. 4. prosince nahonil spoustu příspěvků do 50, večer hned prodával Omegy a od té doby má jen 2 příspěvky. To totiž založil vlákno, aby se pochlubil novými PO, jejichž fotky ukradl někomu jinému z fóra.

Jestli ti ty prachy nepřijdou zpátky, ozvi se a můžeme

podniknout nějaké právní kroky k vyřešení situace.

Dakujem, vazim si to. Snad vsetko bude dobre. Je to vsak nadstandartna cakacia doba, to fakt ....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...