railmaster Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Názory sa najlepšie vyjadrujú pri pive, ale to neznamená, že ten najradikálnejší diskutér sa radikálne bude aj správať. Moja žena má plno rasistických rečí a poznámok, ale obyčajne pomôže známemu etniku s kočíkom, kŕdľom detí pri bežných situáciách v MHD, vo vlaku a inde, kde sa väčšina otočí a "nešpiní si ruky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Je tedy pravda kluci, že manželky zapomenuté TH ve sprše v kempu se vrátili, můj zapomenutej foťák na výletě se vrátil, kolo zapomenuté před hospodou se vrátilo, musím tedy doposud přiznat samou dobrou zkušenost v ČR a zároveň to zaklepat oproti druhému trvalému pobytu a to Africe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Bechyně poprvé (respektive podruhé) v životě, ale jako nakrkli mě fést. Zase se jeden základ otřásl, no fajn, však jsou i jiné slušné hodinářské značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Co se stalo kámo? Jsi tajemnej, jedna hrůza ... Bechyně poprvé (respektive podruhé) v životě, ale jako nakrkli mě fést. Zase se jeden základ otřásl, no fajn, však jsou i jiné slušné hodinářské značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Co se stalo kámo? Jsi tajemnej, jedna hrůza ... Heleď jel jsem v tý slotě a předvánočním chaosu na otočku do Prahy, jenom abych zjistil, že si za výměnu baterky naúčtují o 20% víc a do toho štelovacího šroubečku, do kterýho pravděpodobně rýpli při poslední výměně (protože před tím to nedělalo) si tentokrát nerýpli i přes to, že jsem jim o zpoždění říkal.Tak jsem přijel domů, vytáhnu je a 6minut v minusu, teď se naschvál mrknu znovu, no a je tam, prostě konstantní zpoždění cca 14min/den...Výsledek - cena v lednu 380, dnes 460,- hodinky "v defektu" a důvěra v to, že bych je nenechal otevřít u nikoho jinýho (když tam byli od doby, co Bechyně otevřel) je v tahu, stejně tak celej den..Tak si je otevřu sám a sešteluju, je to primitivní úkon, jsou to quartzky Ale sakra, jak tohle může opustit servis a proč budu mít zase tlakovku v tahu, když si je otevřu sám?V tom lednu jsem to ani nezjistil, byly celou dobu nenošený v sejfu... Až teď, když se prodávají.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Pani upadla voňafka na dlazbu v koupelne. Ausgerechnet ta nejoblibenejsi a skoro plna. Milovana Coco Chanel. Vsude smrad, střepy, pláč, vzlyky. A že ji měla ráda a že je blbá a že si koupí ňákou za vosum stovek. A já smrdím od uklízení střepů, nemám rád, když bulí, a ještě tu voňafku budu shanet ted před Vanocema. Kurwa fix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ja bych to vzal pozitivne, Romane. Budes hrdina a milacek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Pani upadla voňafka na dlazbu v koupelne. Ausgerechnet ta nejoblibenejsi a skoro plna. Milovana Coco Chanel. Vsude smrad, střepy, pláč, vzlyky. A že ji měla ráda a že je blbá a že si koupí ňákou za vosum stovek. A já sm.dím od uklízení střepů, nemám rád, když bulí, a ještě tu voňafku budu shanet ted před Vanocema. Kurwa fix :lol2: Promin, ale to se nedá jinak ... soucítím, je to fakt síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Dovedes si predstavit říznout decinkou šanelu o dlažbu? Z toho normálně bolí hlava. Jdu si dát rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Je to silnej parfém ... škoda toho, pokud to bylo téměř plný, se nedivím, že se to neobešlo bez slz, nějaký flakony vydržej i pád z větší výšky, ale při pádu na dlažbu je to většinou KO. Kupujete to v kamenný prodejně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ptám se, protože ted mají v Sephora přes O2 nějakou akci -25% na parfémy, takže se ji chystám využít na můj velmi oblíbený Allure Homme Sport, kde 150ml stojí skoro 3.500,-Kč, takže ta slevička s tou cenou příjemně zacvičí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Já nevím, objednal jsem to na netu. Nejake atparfemy. Doufam, ze mi neposlou nakej fejk. To by me definitivne jeblo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Hele, já na netu ted objednal poprvé a zdá se mi to cajk, jinak nakupuji v kamenné prodejně, ale ptám se proto, že i na internetu je Chanel za velmi podobný peníz, jako v kamenné prodejně, jako jeden z mála, nevím proč, ale cena je velmi podobná. Proto to u dražšího parfému neriskuji a jak jsem psal, slevička je to příjemná z takové ceny. A ten od Tvé ženy nebude o nic levnější ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 No cena je skoro stejna, 3 litry. A to mam jit do prodejny a co tam mam prosim delat? Teda myslim jako koupit to umim, tech 25 procent je dalsi flaska rumu, jak se ji domoci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Prosímtě pokud máš operátora O2, tak pošleš SMS a přijde Ti SMS s kodem, který předložíš a oni Ti automaticky odečtou z ceny -25%, což je v Tvém případě pěkných a nezanedbatelných 750,-Kč doma. Když chvilku vydržíš mrknu ve vedlejším okně, jak to je přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Jo, takže zde to je přesně popsáno: http://www.o2extravyhody.cz/cz/detail/vyhody-sephora-x25_sleva_na_vune_v_parfumeriich_sephora.html?show#9 Připomínám, že to platí pouze v Sephora. A je to do 24.12.2014, ale moc bych neotálel, protože tyhle slevy se nejvíc vyplatí právě a především na tyto dražší parfémy od 3000,-Kč výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Díkec, uz to mam :-) a 750,- je pro tatinka Diplomatico, protoze je milášek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 No vidíš, tyhle obchody s bonusem mám nejradši . Faktem je, že byla velká náhoda, že jsem tam vlezl se záměrem koupit Chanel pro sebe a šel jsem se ujistit o ceně, jinak bych to nevěděl . Tak si aspon vychutnáš Diplomatico, jako "bolestné" za smradlavý střepy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Názory sa najlepšie vyjadrujú pri pive, ale to neznamená, že ten najradikálnejší diskutér sa radikálne bude aj správať. Moja žena má plno rasistických rečí a poznámok, ale obyčajne pomôže známemu etniku s kočíkom, kŕdľom detí pri bežných situáciách v MHD, vo vlaku a inde, kde sa väčšina otočí a "nešpiní si ruky". Jo, také jsem kdysi pomáhal příslušnici známého etnika s kočárkem do myší díry. Jenže jsem se také, bohužel, chvilku předtím díval do peněženky, páč jsem potřeboval něco koupit a nebyl jsem si jistý, jestli na to mám. Peněženku jsem pak vrátil zpátky do kapsy na tašce přes rameno, zapnul zip a překryl další pojistkou na suchý zip. A jal se pomáhat matce onoho etnika, která mne o to poprosila těsně před schody. Kolem se přitom motaly další haranti tohoto etnika. Přišel jsem do Vaňkovky, vzal si to, co jsem chtěl koupit a chystám se platit. Šáhnu tedy automaticky po peněžence v kapse tašky... a nic. Pro jistotu si ještě zkontroluju kapsy kraťasů... a také nic. Peněženka v čudu. A vzhledem k tomu, že se jednalo o pár kroků, bylo mi jasné, kde skončila. Pokud by mi ji ukradli někde v tramvaji, čert to vem. Moje blbost. Ale aby mě poprosili o pomoc, já jim vyhověl a oni mě při tom okradli? Nakonec jsem to vzal sportovně a pozitivně, jak je mi bytostně vlastní. Jednak jsem den předtím zvažoval, jestli si do peněženky vrazit dvoutisícovku... a neudělal jsem to, takže jsem přišel jen o pár stovek a peněženku. Jednak jsem si díky tomu koupil novou, mnohem hezčí peněženku, kterou mám doposud. Tak to berte třebas jako varování. Že těm černým kundám se někdy ani pomáhat nevyplácí... (Jen pro jistotu - rozhodně nemám tendenci házet je všechny do jednoho pytle. A když jsem tuto svou zkušenost svého času prezentoval ve své tehdejší práci na obědě před kolegy, tak se strhla taková rasistická názorová smršť, že jsem nakonec coby okradený paradoxně skončil jako obhájce tohoto známého etnika.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Díkec, uz to mam :-) a 750,- je pro tatinka Diplomatico, protoze je milášekNo vše zlé je nakonec k něčemu dobré......................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky