sect Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Naštvalo mně, že jsem si dneska přivezl "nové" hodinky, u kterých jsem zjistil, že je už někdo nosil, že byly nejspíš otevřené, pak jsem dumal nad tím, jestli náhodou nejsou fejkové a když jsem se rozhodl že jsou originály a vzhledem k celkem dobré ceně že mi nevadí, že byly nošené tak šly na ruce cca 20 vteřin a pak se zastavily. Už chápu proč byly otevřené....ještě že mám až ve středu dát peníze, nebo hodinky zpět.... A tak dlouho jsem se na ně těšil...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 (upraveno) Za to servis nemůže, kolo si sedne a cca po 10 km je nutné šrouby překontrolovat a případně dotáhnout. Ano s dotáhnutím nemám problém,ale tady to levý kolo drželo na jednom šroubu a ostatní jsme utahovali o 5 otočení šroubem.Takže to nemá s dotažením po pár km žádnou spojitost,navíc takto byly nedotažený min. 2 šrouby na každým kole.No nic,už tam nikdy nejedu Upraveno 16. dubna 2011 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Mě právě naštvalo, že mi ani v jednom servisu neřekli, abych po pár kilometrech přijel na kontrolu šroubů. to máš jedno, mě to v servise říkají, sám to vím tod tchána, který mě učil přezouvat auto a stejně jsem to ani po sobě na svým ani na služebním po pneuserviu nikdy nekontroloval:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Tak to nejseš sám, mě to také nikdy neřekli, ale jenom proto, že je to pěkná blbost, protože pokuď kola dotáhneš tak jak máš, tak se ti prostě nepovolí!! A pokud ano, tak je dobré se tam vrátit a dát jim pár facek Tak jak je to--- dotahovat po 50 km nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Tak jak je to--- dotahovat po 50 km nebo ne Kašlat na to, dyť maj ty momenťáky a časem to zaroste bordelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 (upraveno) Včera jsem si byl pro Tajgra, se za pouhopouhou čtyřku vopraveným ráfkem, a když jsme ho vytlačili tak koukám, že je bouchlej i přední a nikdo jsme si toho nevšim. Asi si koupím novou motku do zásoby. Upraveno 16. dubna 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Včera jsem si byl pro Tajgra, se za pouhopouhou čtyřku vopraveným ráfkem, a když jsme ho vytlačili tak koukám, že je bouchlej i přední a nikdo jsme si toho nevšim. Asi si koupím novou motku do zásoby. týjo, dyť druhou máš, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 týjo, dyť druhou máš, ne No nemám, jak sem si jel na tý druhý pro tu první, tak sem ji tam nechal rovnou v bazáru a zpátky mě odvez mechanik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Tak jak je to--- dotahovat po 50 km nebo ne Před chvílí mi říkal chlápek z pneuservisu (z jinýho, než kam jezdím), že pokud mají dobře nastavený momenťáky, tak by vše mělo držet na první utáhnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 (upraveno) Před chvílí mi říkal chlápek z pneuservisu (z jinýho, než kam jezdím), že pokud mají dobře nastavený momenťáky, tak by vše mělo držet na první utáhnutí. Další úžasná ptákovina na fóru , prej dodatečné utahování šroubů . Kde na to chlapi chodíte? Co tak přesunout do sekce humor: Upraveno 16. dubna 2011 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Další úžasná ptákovina na fóru , prej dodatečné utahování šroubů . Kde na to chlapi chodíte? Co tak přesunout do sekce humor: Jo, taky mi to přišlo jako ptákovina, ale když to tady psalo tolik lidí, tak jsem se na to musel zeptat. Budilo by mě ze spaní, kdybych nevěděl, jak to je. Jinak u stodvacítky jsem si kola přehazoval vždycky sám, nikdy jsem to potom už nedotahoval a nikdy neupadly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 (upraveno) neni to ptakovina, nestava se to, ale stat se to muze. me se to jednou taky stalo, a nema to nic spolecnyho s momentem, menil sem kola na puntu kdysi kdysi plechace a dotah sem je krizem nafest a stejne jedno kolo po nekolika km zaclo hazet, tak sem to zved a zjistil, ze jsou fakt dva srouby volnejsi. Pokud ti to v servisu reknou, tak se proste chrani. Ale fakt se to stat muze, byt to neni moc pravdepodobny.. A nevim, kde ste dosli na momentaky, maj normalne pneumaticky razovy utahovaky vetsinou.. Upraveno 16. dubna 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 ...... A nevim, kde ste dosli na momentaky, maj normalne pneumaticky razovy utahovaky vetsinou..Jo to mají, ale myslím si, že pneumatické rázové utahováky mají nastaveny tak, aby se šrouby dotáhly ale neurvaly, a potom to, pokud je to dobrý pneuservis, dotahují ručně momentovým klíčem. Alespoň dva pneuservisy, do kterých jezdím, to tak dělají a já jsem rád, že to tak dělají, protože se mi to zdá profi přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 (upraveno) neni to ptakovina, nestava se to, ale stat se to muze. me se to jednou taky stalo, a nema to nic spolecnyho s momentem, menil sem kola na puntu kdysi kdysi plechace a dotah sem je krizem nafest a stejne jedno kolo po nekolika km zaclo hazet, tak sem to zved a zjistil, ze jsou fakt dva srouby volnejsi. Pokud ti to v servisu reknou, tak se proste chrani. Ale fakt se to stat muze, byt to neni moc pravdepodobny.. A nevim, kde ste dosli na momentaky, maj normalne pneumaticky razovy utahovaky vetsinou.. No vždyť říkám ptákovina " menil sem kola na puntu" . Tomu se přece nedá věřit.(sorry sibirnaya máme tu dobré víno, ale Punto si u Tebe neumím moc představit) Upraveno 16. dubna 2011 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Vikhro, ty si myslíš, že Sibiř se narodil s vrostlými klíčky k BMW a s Roládama na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 (upraveno) Vikhro, ty si myslíš, že Sibiř se narodil s vrostlými klíčky k BMW a s Roládama na ruce? Chraň bůh, já si nic nemyslím a ani babičku jsem nečet.To byla jenom taková má úvaha, či spontální myšlenka při sobotním večeru. Upraveno 16. dubna 2011 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 (upraveno) Jo to mají, ale myslím si, že pneumatické rázové utahováky mají nastaveny tak, aby se šrouby dotáhly ale neurvaly, a potom to, pokud je to dobrý pneuservis, dotahují ručně momentovým klíčem. Alespoň dva pneuservisy, do kterých jezdím, to tak dělají a já jsem rád, že to tak dělají, protože se mi to zdá profi přístup. razovej utahovak ti sroub neurve, to by ti prvne asi urval pracky, nez by ten zavit zlomil.. profi pristup to neni, spis to zdrzuje a je to takovy divadlo. No vždyť říkám ptákovina " menil sem kola na puntu" . Tomu se přece nedá věřit.(sorry sibirnaya máme tu dobré víno, ale Punto si u Tebe neumím moc představit) Punto 1,1 prvni generace bylo moje prvni auto a nedam na nej dopustit, tak vaz slova Vikine Upraveno 16. dubna 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Punto 1,2 bylo moje druhe auto a taky na nej nedam dopustit. Obzvlaste po te, co za komancu nase rodinna 127 najela pres 300k km. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Další úžasná ptákovina na fóru , prej dodatečné utahování šroubů . Kde na to chlapi chodíte? Co tak přesunout do sekce humor: Jo, taky mi to přišlo jako ptákovina, ale když to tady psalo tolik lidí, tak jsem se na to musel zeptat. Budilo by mě ze spaní, kdybych nevěděl, jak to je. Jinak u stodvacítky jsem si kola přehazoval vždycky sám, nikdy jsem to potom už nedotahoval a nikdy neupadly :-) A vy dva tomu jako rozumite jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Skrabanec na sklicku u Sinnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky