Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Televizní stanice ČT4 Sport mimořádně zařadila do večerního programu přímý přenos zápasu hokejového MS Slovensko - Rusko. Původně plánované semifinále Ligy mistrů Barcelona - Real Madrid poběží živě na internetu.

Taky mě ten Otta Čé-té pěkně sé-ré. To maj z toho, že nechtějí dávat sport na ČT2.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Televizní stanice ČT4 Sport mimořádně zařadila do večerního programu přímý přenos zápasu hokejového MS Slovensko - Rusko. Původně plánované semifinále Ligy mistrů Barcelona - Real Madrid poběží živě na internetu.

Tak to ma nasralo tiez,vecer sa chystam na LM pekne do hospudky a ono prd...

Odkaz ke komentáři

OMFG ty jsou dmt :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

ale my tam nejsme tak to nebude předčasné finále :D :D

no jsem zvědavej kolik vám nasází Rusáci,tipuju že víc jak Němci :D

Rusakov dojebeme jak Cigan lopatu,ale to stejne nic nemeni na fakte,ze to pojebkali s tou LM.Citim,ze dneska to bude bomba.Muríňo niekoho minimalne zastreli::gunsmilie:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

Já mám docela radost, Real versus Barcelona je takrka hotova zalezitost, zatimco Rus a Slo to bude bitva - nebo by alespon mela byt. A ja se tesim, protoze nebudu mít nervy a budu si moct uzit hokej. Mam trochu problem komu fandit - bez urazky Rusy nemam rad, ale uznavam jejich kvality a zase u Slovaku mam problem s jejich namachrovanosti a mindrákem. No uvidime, hlavne at vyhraje hokej! Posted Image

Odkaz ke komentáři

Já mám docela radost, Real versus Barcelona je takrka hotova zalezitost, zatimco Rus a Slo to bude bitva - nebo by alespon mela byt. A ja se tesim, protoze nebudu mít nervy a budu si moct uzit hokej. Mam trochu problem komu fandit - bez urazky Rusy nemam rad, ale uznavam jejich kvality a zase u Slovaku mam problem s jejich namachrovanosti a mindrákem. No uvidime, hlavne at vyhraje hokej! Posted Image

to si asi robis srandu :) mindrak a pudova namachrovanost je vlastnost 90% populacie kazdeho statu a neobmedzuje sa geografickou lokalizaciou...

v kazdom pripade to bude bitka a konecne pekny hokej. aj ked musim uznat ze velmi pekny hokej uz predviedli aj nemci v nedelu. ich efektivita a rychlost boli naozaj desive a som zvedavy ako tento rok dopadnu.

Odkaz ke komentáři

Nene, u Slovenskeho hokeje to plati obzvlast. Jen u hokeje, nemam nic proti Slovakum ani proti Slovensku. Ale jak jde o hokej, jsou jako vymeneni Posted Image

Ale v podstate vam preju uspech!

my sme posrany len z vas bo vasi hraci na nas skaredo pokrykuju pocas zapasu :) Upraveno uživatelem jankoxxx
Odkaz ke komentáři

my sme posrany len z vas bo vasi hraci na nas skaredo pokrykuju pocas zapasu :)

No z nás taky, ale zbytecne. Už mockrát jste ukazali že máte na to, hrát dobrej hokej, navic ted máte poslední šanci s teamem hvezd něco uhrát, ale zase mám pocit, že něco není v pořádku.
Odkaz ke komentáři

No z nás taky, ale zbytecne. Už mockrát jste ukazali že máte na to, hrát dobrej hokej, navic ted máte poslední šanci s teamem hvezd něco uhrát, ale zase mám pocit, že něco není v pořádku.

moc to analizujes.. je to sport a tam je hrozne vela momentalnych faktorov... v prvom rade je to hlavne o zabave takze dufam, ze sa bude dnes na co pozerat nech uz to dopadne akokolvek.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...