Rudykopalsson Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 a já bloud mám už letní gumy a ještě mě v servisu upozorňovali, že mám docela sjetej vzorek a během sezóny se budu muset stavit ještě na přezutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Televizní stanice ČT4 Sport mimořádně zařadila do večerního programu přímý přenos zápasu hokejového MS Slovensko - Rusko. Původně plánované semifinále Ligy mistrů Barcelona - Real Madrid poběží živě na internetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Televizní stanice ČT4 Sport mimořádně zařadila do večerního programu přímý přenos zápasu hokejového MS Slovensko - Rusko. Původně plánované semifinále Ligy mistrů Barcelona - Real Madrid poběží živě na internetu. Taky mě ten Otta Čé-té pěkně sé-ré. To maj z toho, že nechtějí dávat sport na ČT2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Televizní stanice ČT4 Sport mimořádně zařadila do večerního programu přímý přenos zápasu hokejového MS Slovensko - Rusko. Původně plánované semifinále Ligy mistrů Barcelona - Real Madrid poběží živě na internetu. Tak to ma nasralo tiez,vecer sa chystam na LM pekne do hospudky a ono prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Televizní stanice ČT4 Sport mimořádně zařadila do večerního programu přímý přenos zápasu hokejového MS Slovensko - Rusko. Původně plánované semifinále Ligy mistrů Barcelona - Real Madrid poběží živě na internetu. OMFG ty jsou dmt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Skoda slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 tak já doufám že to třebas budou dávat na ORF nebo DSF tu LM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 ale ved uz tolko nehundrite. hadam vas nebude mrziet nejaky ten staticky futbal ked mozete sledovat predcasne finale majstrovstiev sveta v LH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 ale ved uz tolko nehundrite. hadam vas nebude mrziet nejaky ten staticky futbal ked mozete sledovat predcasne finale majstrovstiev sveta v LH To si ma pobavil,chromi proti slepym... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 ale my tam nejsme tak to nebude předčasné finále no jsem zvědavej kolik vám nasází Rusáci,tipuju že víc jak Němci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 to čumím, tak ono to funguje:http://www.somvprahe.sk/forum/polootvoreny-list-ceskej-televizii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 (upraveno) ale my tam nejsme tak to nebude předčasné finále no jsem zvědavej kolik vám nasází Rusáci,tipuju že víc jak Němci Rusakov dojebeme jak Cigan lopatu,ale to stejne nic nemeni na fakte,ze to pojebkali s tou LM.Citim,ze dneska to bude bomba.Muríňo niekoho minimalne zastreli: Upraveno 3. května 2011 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Já mám docela radost, Real versus Barcelona je takrka hotova zalezitost, zatimco Rus a Slo to bude bitva - nebo by alespon mela byt. A ja se tesim, protoze nebudu mít nervy a budu si moct uzit hokej. Mam trochu problem komu fandit - bez urazky Rusy nemam rad, ale uznavam jejich kvality a zase u Slovaku mam problem s jejich namachrovanosti a mindrákem. No uvidime, hlavne at vyhraje hokej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Já mám docela radost, Real versus Barcelona je takrka hotova zalezitost, zatimco Rus a Slo to bude bitva - nebo by alespon mela byt. A ja se tesim, protoze nebudu mít nervy a budu si moct uzit hokej. Mam trochu problem komu fandit - bez urazky Rusy nemam rad, ale uznavam jejich kvality a zase u Slovaku mam problem s jejich namachrovanosti a mindrákem. No uvidime, hlavne at vyhraje hokej! to si asi robis srandu mindrak a pudova namachrovanost je vlastnost 90% populacie kazdeho statu a neobmedzuje sa geografickou lokalizaciou... v kazdom pripade to bude bitka a konecne pekny hokej. aj ked musim uznat ze velmi pekny hokej uz predviedli aj nemci v nedelu. ich efektivita a rychlost boli naozaj desive a som zvedavy ako tento rok dopadnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 (upraveno) Nene, u Slovenskeho hokeje to plati obzvlast. Jen u hokeje, nemam nic proti Slovakum ani proti Slovensku. Ale jak jde o hokej, jsou jako vymeneni Ale v podstate vam preju uspech! Upraveno 3. května 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 (upraveno) Nene, u Slovenskeho hokeje to plati obzvlast. Jen u hokeje, nemam nic proti Slovakum ani proti Slovensku. Ale jak jde o hokej, jsou jako vymeneni Ale v podstate vam preju uspech! my sme posrany len z vas bo vasi hraci na nas skaredo pokrykuju pocas zapasu Upraveno 3. května 2011 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 my sme posrany len z vas bo vasi hraci na nas skaredo pokrykuju pocas zapasu No z nás taky, ale zbytecne. Už mockrát jste ukazali že máte na to, hrát dobrej hokej, navic ted máte poslední šanci s teamem hvezd něco uhrát, ale zase mám pocit, že něco není v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 No z nás taky, ale zbytecne. Už mockrát jste ukazali že máte na to, hrát dobrej hokej, navic ted máte poslední šanci s teamem hvezd něco uhrát, ale zase mám pocit, že něco není v pořádku. moc to analizujes.. je to sport a tam je hrozne vela momentalnych faktorov... v prvom rade je to hlavne o zabave takze dufam, ze sa bude dnes na co pozerat nech uz to dopadne akokolvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 moc to analizujes.. je to sport a tam je hrozne vela momentalnych faktorov... v prvom rade je to hlavne o zabave takze dufam, ze sa bude dnes na co pozerat nech uz to dopadne akokolvek. no to jsem chtel říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Otík Černý, kterému bych nakopal řiť do špičata a pak toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky