VS Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Dnes sem vytočil sám sebe ,dnes mohu v klidu spát jak dlouho chci a presto se vzbudim ve 5:45!To je fakt v ... No ještě, že jsem si to tady přečetl. V pátek ráno vstávám, típnu budík, aby přes víkend nebudil. Když jsem šel večer spát, znovu jsem típnul budík, aby nebudil. A v sobotu ráno v 4:25 píííííííííp píííííííp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 TOTO Resp. z toho mám takové smíšené pocity, zrovna nedávno se mě pokoušela stopnout bílá oktávka s modrým majákem a nějakejma dvěma blbečkama vevnitř. Těžko říct, co to bylo zač, jestli poldové nebo nějakej takovejhle chytrák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Tada: Jakože jsi jim ujel? Chlapský rozhodnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Tada: Jakože jsi jim ujel? Chlapský rozhodnutí Tak měl jsem na výběr 3 možnosti a jedna mi přišla lepší než ty druhé dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Hmmm... Ujet - jasne, co dal?Zastavit a vytahnout kver je druha moznost. A ta treti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Hele ale to by mě zajímalo, Tado, ty jsi tady právník, jak to je? Když má maják, musíš/nemusíš zastavit, jak to funguje? Páč s civilníma autama jezděj a zastavujou celkem často.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Hmmm... Ujet - jasne, co dal? Zastavit a vytahnout kver je druha moznost. A ta treti? Zastavit a risknout, že je to rumunskej gang, kterej tě bací po hlavě a sebere ti auto To je ta třetí. Micey: Policajti si ten zákon vykládaj tak, že musíš. Asi ho tak vykládaj i správní orgány, mám pocit, že lidem, kteří nezastavili Passatum, s tím, že nepoznali že to je PČR to pak neprošlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Jestli je Tada právník, tak já jsem stavební inženýr... taky mám absolvováno několik semestrů ČVUT ...sorry, nedalo mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 lidem, kteří nezastavili Passatum, s tím, že nepoznali že to je PČR to pak neprošlo. Jenže passati mají nápis "policie" v tý červený stopce ne? To by se mohlo za "označení" považovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Jenže passati mají nápis "policie" v tý červený stopce ne? To by se mohlo za "označení" považovat... Jenomže jak dokazuje tenhle případ, může to mít kdekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Hele ale to by mě zajímalo, Tado, ty jsi tady právník, jak to je? Když má maják, musíš/nemusíš zastavit, jak to funguje? Páč s civilníma autama jezděj a zastavujou celkem často.. Pokud máš oprávněné obavy, že se nejedná o policii, tak klidně můžeš ujet, ale měl by jsi zajet k nejbližší služebně policie a tam to říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Jenomže jak dokazuje tenhle případ, může to mít kdekdo Zadní blikačku "policie/stop" nemá. Nemá žádný označení, který by ho usvědčilo, že je to fejk policajta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Pokud máš oprávněné obavy, že se nejedná o policii, tak klidně můžeš ujet, ale měl by jsi zajet k nejbližší služebně policie a tam to říct... Jojo, normálka zavolat 158 (samozřejmě s HF sadou) a podle značky se zeptat, jestli je to auto jejich. Já bohužel HF v autě nemám, tak jsem telefonovat nemohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Zadní blikačku "policie/stop" nemá. Nemá žádný označení, který by ho usvědčilo, že je to fejk policajta. To, jsou takové detaily, které při té situaci ani nepostřehneš. To je jak poznávat jestli na tebe míří plynovka nebo ostrá zbraň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 To je fakt, v reálu, v provozu, za jízdy člověk pozná rumuny od ostatních a to je asi tak vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 To je fakt, v reálu, v provozu, za jízdy člověk pozná rumuny od ostatních a to je asi tak vše. Rumuni jsou pro mě všichni, kteří nemají na autě polské SPZ, to jsou pak poláci - ještě horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Jinak dneska ouplne vsechno.Kombinace alergie (kvetou lipy, repka, nejaky debilni travy) a nachlazeni stoji pekne za guwno. K tomu se mrnousovi prorezavaji nejak divoce zuby. K tomu moc prace, jako fakt hodne. A o vikendu jsem si moc neodpocinul, byt byl fajn. Kurwa, uz abych byl v duchodu. Nebo aspon na dovoleny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Jinak dneska ouplne vsechno. Kombinace alergie (kvetou lipy, repka, nejaky debilni travy) a nachlazeni stoji pekne za guwno. K tomu se mrnousovi prorezavaji nejak divoce zuby. K tomu moc prace, jako fakt hodne. A o vikendu jsem si moc neodpocinul, byt byl fajn. Kurwa, uz abych byl v duchodu. Nebo aspon na dovoleny... být rentiérem je řešení, které hledáš:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Jestli je Tada právník, tak já jsem stavební inženýr... taky mám absolvováno několik semestrů ČVUT ...sorry, nedalo mi to A já arcibiskup-jednou jsem šel kolem theologické fakulty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Sami lepsi lide koukam, arcibiskup, inzenyr ... Conrad: vyzadujes tedy osloveni monsignor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky