Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dnes sem vytočil sám sebe ,dnes mohu v klidu spát jak dlouho chci a presto se vzbudim ve 5:45!To je fakt v ...

No ještě, že jsem si to tady přečetl. V pátek ráno vstávám, típnu budík, aby přes víkend nebudil. Když jsem šel večer spát, znovu jsem típnul budík, aby nebudil. A v sobotu ráno v 4:25 píííííííííp píííííííp

:suicide_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

TOTO

Resp. z toho mám takové smíšené pocity, zrovna nedávno se mě pokoušela stopnout bílá oktávka s modrým majákem a nějakejma dvěma blbečkama vevnitř. Těžko říct, co to bylo zač, jestli poldové nebo nějakej takovejhle chytrák.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Hmmm...

Ujet - jasne, co dal?

Zastavit a vytahnout kver je druha moznost. A ta treti?

Zastavit a risknout, že je to rumunskej gang, kterej tě bací po hlavě a sebere ti auto :) To je ta třetí.

Micey: Policajti si ten zákon vykládaj tak, že musíš. Asi ho tak vykládaj i správní orgány, mám pocit, že lidem, kteří nezastavili Passatum, s tím, že nepoznali že to je PČR to pak neprošlo.

Odkaz ke komentáři

Hele ale to by mě zajímalo, Tado, ty jsi tady právník, jak to je? Když má maják, musíš/nemusíš zastavit, jak to funguje? Páč s civilníma autama jezděj a zastavujou celkem často..

Pokud máš oprávněné obavy, že se nejedná o policii, tak klidně můžeš ujet, ale měl by jsi zajet k nejbližší služebně policie a tam to říct...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Pokud máš oprávněné obavy, že se nejedná o policii, tak klidně můžeš ujet, ale měl by jsi zajet k nejbližší služebně policie a tam to říct...

Jojo, normálka zavolat 158 (samozřejmě s HF sadou) a podle značky se zeptat, jestli je to auto jejich. Já bohužel HF v autě nemám, tak jsem telefonovat nemohl.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Zadní blikačku "policie/stop" nemá.

Nemá žádný označení, který by ho usvědčilo, že je to fejk policajta.

To, jsou takové detaily, které při té situaci ani nepostřehneš. To je jak poznávat jestli na tebe míří plynovka nebo ostrá zbraň.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

To je fakt, v reálu, v provozu, za jízdy člověk pozná rumuny od ostatních a to je asi tak vše.

Rumuni jsou pro mě všichni, kteří nemají na autě polské SPZ, to jsou pak poláci - ještě horší :D

Odkaz ke komentáři

Jinak dneska ouplne vsechno.

Kombinace alergie (kvetou lipy, repka, nejaky debilni travy) a nachlazeni stoji pekne za guwno. K tomu se mrnousovi prorezavaji nejak divoce zuby. K tomu moc prace, jako fakt hodne. A o vikendu jsem si moc neodpocinul, byt byl fajn. Kurwa, uz abych byl v duchodu. Nebo aspon na dovoleny...

Odkaz ke komentáři

Jinak dneska ouplne vsechno.

Kombinace alergie (kvetou lipy, repka, nejaky debilni travy) a nachlazeni stoji pekne za guwno. K tomu se mrnousovi prorezavaji nejak divoce zuby. K tomu moc prace, jako fakt hodne. A o vikendu jsem si moc neodpocinul, byt byl fajn. Kurwa, uz abych byl v duchodu. Nebo aspon na dovoleny...

být rentiérem je řešení, které hledáš:-)

Odkaz ke komentáři

Jestli je Tada právník, tak já jsem stavební inženýr... taky mám absolvováno několik semestrů ČVUT :D

...sorry, nedalo mi to ;)

A já arcibiskup-jednou jsem šel kolem theologické fakulty :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...