azeppelin Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Nic ve zlém Tado, ale kdyby jsi se náhodou nenarodil se stříbrnou lžičkou v ústech tak tě spíše vidím jak nadšeně zpíváš Již vzhůru psanci této země..... než jako chudého pravicového proletáře. Nerodí se s tou lžičkou v jiném otvoru? Upraveno 12. června 2011 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Nenarodil jsem se se stříbrnou lžičkou v ústech, řekl bych, normální vyšší střední třída. Všechno, co moji rodiče mají a od nich mám i já, si museli tvrdě odpracovat, často bez dovolených, bez keců o osmihodinové pracovní době. Chtějí se mít dobře a chtějí abych se měl dobře i já, tak nestávkují a makají. Každý se má tak dobře, jak se zařídí, nikdo nemůže čekat, že se o něj bude starat někdo jiný, než on sám nebo jeho rodina. Nic v zlom,ale vsetci v tejto krasnej zemi tvrdia,ze su poctivi,len je potom zahada kdo to tu vytunil,asi martani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jari Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Tu stříbrnou lžičku bych radši dál nerozebíral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Nic v zlom,ale vsetci v tejto krasnej zemi tvrdia,ze su poctivi,len je potom zahada kdo to tu vytunil,asi martani... Mě naštval tento příspěvek. Být moderátorem, už bys měl banána. Tadovy rodiče neznám, ale to, co tu v kontextu debaty podsouváš, je urážka jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Mě naštval tento příspěvek. Být moderátorem, už bys měl banána. Tadovy rodiče neznám, ale to, co tu v kontextu debaty podsouváš, je urážka jako prase. Nikoho neurazam,nemyslel som konkretne tadovych rodicov.Moj nazor je skor vseobecny,nikto predsa nepride a verejne nedonesie dokumenty policii o svojej vine.Taki proste sme vsetci.A Ty zbytocne gagas ako trafena kacica.... Upraveno 12. června 2011 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Nic v zlom,ale vsetci v tejto krasnej zemi tvrdia,ze su poctivi,len je potom zahada kdo to tu vytunil,asi martani... Tohle je přesně ten přístup... to že je někdo úspěšný "musí" být hned souběžné s tunelováním a kradením. Pravdou je opak ti "úspěšní" cpou do rozpočtu právě ty prachy díky kterým to tu může trochu fungovat. Upraveno 12. června 2011 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 (upraveno) azeppelin: 40 let komunistické indoktrinace nenávratně poznamenalo myšlení občanů téhle země... co naděláš... lib: Vidíš, málem bych to býval přešel, co myslíš, mám ho vyzvat na souboj? Upraveno 12. června 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Stávka bude nakonec ve čtvrtek, to mám státnice, tak doufám, že se komise dostaví, jinak mě asi m.dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 40 let komunistické indoktrinace nenávratně poznamenalo myšlení občanů téhle země... co naděláš... naštěstí už nám rostou ti rozumnější, nepoznamenaní - he he - Tado ty seš prostě vůl, nedá se nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Tado ty seš prostě vůl... Hele klídek YPO jo, přímé urážky se tady tolerovat nebudou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Hele klídek YPO jo, přímé urážky se tady tolerovat nebudou! omlouvám se velevážený kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 naštěstí už nám rostou ti rozumnější, nepoznamenaní - he he - Tado ty seš prostě vůl, nedá se nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Stávka bude legální,podle zákonů tak proč se čílíte? Děla, slzáky. Otázka pro všechny zastánce pravice , myslíte si ,že plat toho drážního ombudsmana a 20 měsíční zlatý padák jsou adekvátní v době kdy Přesčas má plnou hubu šetření ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Stávka bude legální,podle zákonů tak proč se čílíte? Děla, slzáky. Otázka pro všechny zastánce pravice , myslíte si ,že plat toho drážního ombudsmana a 20 měsíční zlatý padák jsou adekvátní v době kdy Přesčas má plnou hubu šetření ? Hele to jsou takové demagogické pseudoargumenty, kdy se apelem na pravici automaticky identifikuješ s tzv. "sociální spravedlností". U pravicových politiků a funkcionářů to konklinuje s přesvědčením o tržně-ekonomické hierarchii, já se spíš ptám jak jsou potom možné ty horentní sumy v socanské partaji? Jak se říká slibem nezarmoutíš... Upraveno 12. června 2011 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Co to meleš, bývalý ředitel ZOO, dnes ve zbytečné funkci, má větší plat než jeho šéf , ministerský předseda. Dráhy jsou snad ještě státní ? A co dělají socani ve své partaji ,do toho je Ti s odpuštěním h....! Upraveno 12. června 2011 uživatelem HonzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Jojo, se*e me tahle debata.A vubec, cely me to s..e. V mym prvnim jobu nam (nove vytvorenemu tymu, v te dobe temer vsichni uplny ucha a zelenaci) sef rekl, ze jestli nekdo vstoupi do odboru, tak bude mit ze zivota peklo. Penize mame domluveny a pokud budeme mit jinej problem, tak ho mame resit tak, ze se proste ozveme.Vzal jsem si to k srdci(a ze jsme v te firme meli hned tri odborove svazy + v cele toho nejsilnejsiho stal, jaky paradox, provozni manazer velici 100 lidem) a od te doby jsem o odbory ani nezavadil. Asi se nemam spatne, bydli se mi hezky, mam co jist, moje rodina taky, mame pejska, tu a tam pustime neco tem, kdo potrebujou, aby lidi, co muzou, pustili, v utery letim na dovolenou... ale, kua, nepracuju na to 8 hodin denne. Tohle by meli lidi pochopit, ze za 8 hodin prace denne si proste extraprijemny a pohodlny zivot nezajisti. Btw, v te firme, kde jsem mel prvni job, skladnici-udernici brali prachy srovnatelny se strednim managementem a nepracovali vic - proste stejne jako management 60-70 hodin tydne.s..e me, ze lidi nechapou, ze to takhle funguje. Jsem 100% presvedcenej, ze po autobusacich nikdo nechce, aby zadarmo pracovali dalsi 4 a vice hodin denne. A kdyz si ty 4 hodky denne navic daji, on ten zivotni standard bude jinde, z 12K bude najednou dvacka... A taky me s..e, ze je doba takova, ze musim pracovat moc, abych mohl na dovolenou a mel na hodinky a mel ze sebe dobrej pocit. Chtel bich delat styri hodyni dene abich mohl i na dovolenku. Nicmene... vybral jsem si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Tak já si vezmu na pondělí volno, abych se nemusel nikde rozčilovat v autě a oni to přesunou na čtvrtek, kdy jedu do Práglu. Boha jeho! Za starých dobrých časů by byli odboroví předáci pohozeni na útesy a tam se nechali zhynout. Ale v originále to zní mnohem libozvučněji, to přiznávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Tohle je přesně ten přístup... to že je někdo úspěšný "musí" být hned souběžné s tunelováním a kradením. Pravdou je opak ti "úspěšní" cpou do rozpočtu právě ty prachy díky kterým to tu může trochu fungovat. Myslis toho uspesneho Kozeneho,Krejcire,Pitra,Grossa,Bakalu a stovky dalsich?Ti skutocne hodne prispeli,aby chori,stari sa mali v tejto republike aspon trosku dostojne... Upraveno 12. června 2011 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Co to meleš, bývalý ředitel ZOO, dnes ve zbytečné funkci, má větší plat než jeho šéf , ministerský předseda. Dráhy jsou snad ještě státní ? A co dělají socani ve své partaji ,do toho je Ti s odpuštěním h....! Když nedokážeš udržet konverzaci v rovině slušné argumentace, tak se s tebou nehodlám překřikovat vulgarismy a "hospodskými tlachy". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 A co dělají socani ve své partaji ,do toho je Ti s odpuštěním h....! Ty se taky mírni HonzoX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky