Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aha :lol2: dík, to mi stačí.

mě taky. Ty smajlíky navíc. Jestli jsi chtěl slyset jaký sou ženský mrchy a ty skvělý tak promiň. Ale neboj. Určitě ses úžasný a tvoje žena to jen neocenila.
Odesláno

Ne,ne, to nic. Já se nezlobím. Úžasný jsi Ty- máš můj kompliment a Tvoje bývalá taky. Určitě budeš mít příště zase šťastnou ruku a nebudeš muset svůj názor změnit. Ze srdce Ti přeju aby to tak bylo.

Odesláno

po 12 letech jsem se nedávno rozešel

Tvl, jako fakt? Co se stalo?

Jak to tady pročítám a přidám si k tomu info od kluků na srazech tak se dělíme na ty co to mají za sebou a ty co to mají před sebou

Odesláno

Jak to tady pročítám a přidám si k tomu info od kluků na srazech tak se dělíme na ty co to mají za sebou a ty co to mají před sebou

Nestraš. I když... znáš to- koupíš pár hodinek a najednou je to tady..

Odesláno

Ne,ne, to nic. Já se nezlobím. Úžasný jsi Ty- máš můj kompliment a Tvoje bývalá taky. Určitě budeš mít příště zase šťastnou ruku a nebudeš muset svůj názor změnit. Ze srdce Ti přeju aby to tak bylo.

nebudu. Naučil jsem se nejdřív hledat chyby u sebe a světe div se já je tam vždy najdu.
Odesláno

Co se tyce svojich to vim moc dobre.Snazil jsem se pul roku to nejak dat dohromady,bohuzel snaha byla jen z me strany a to sem na sebe nakydal vic hnoje nez si myslim bylo treba a ani to nepomohlo.Snazime se to vyresit v klidu,bohuzel se jjen zak tvari,podle toho co zjistuju.Jinak mala ma 6,rozum z toho moc nema,coz je na jednu stranu dobre,jen se bojim co bude az ji to dojde.Nejhorsi na tom je,ze jako holka je pod velkym vlivem matky a jen mam stach co bude do budoucna :(

U nas je to tak,ze ja jsem ten prisnej,coz stezuje mou situaci.

Jeste nez se mala narodila,prisla zena s tim,ze ve vychove budem stat vzdy pri sobe.Bohuzel kdyz male neconedovolim,nebo ji vycinim a ona s tim nesouhlasi,tak mi to dava sezrat pred ni,misto toho aby mi to rekla bokem.A tohle jsem treba ja nikdy neudelal,bo si myslim,ze to neni spravne

Odesláno

2Juraj11: Drž se chlape, věřím že pro člověka s Tvou náturou který touží mít doma všechno v klidu a pod kontrolou je takové "překvápko" kruté - ale na druhou stranu, všecko zlé bývá i pro něco dobré. Do příštího vztahu už teď aspoň víš že být jenom hodný, slušný a pouštět jí hezké filmy nestačí, ale že ženské se neustále musíš snažit "dostat do hlavy" dřív, než si nechá z bedny/od kolegyní/kamarádek/maminky nakukat nějakou volovinu. Jisté a nafurt nemáme nikdo nikdy nic, tak jak naznačuje Tom...  -_-

Odesláno

jsem včera zakopnul v hospodě vo psa, v letu jsem rukou zavadil o hrací automat a rozstřelil jsem si titanovej tah na hodinkách, vyrval stěžejku a takovej ten zajišťovací trn.............debil, normálně jsem toho psa přehlídl, si musel zrovna ustlat pod mojí barovou židlí................

dofuám, že bude mít hodinář novou, je totiž nějak tenká............

Odesláno (upraveno)

Zkus i Bachroně. Sem čučel, že opravuje i Seamastery.

no na toho jsem taky myslel, si ho pamatuju ještě když začínal.

Upraveno uživatelem mondeo2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...