Liqid Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Tak to bude ono, do říše raději přes ČP. A balení do Orbitek je jako dobrá ochrana, ale ven to pak asi moc dobře nešlo. Ber to jako poučení pro příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Nevím jak jinde, ale u DPD se hodinky opravdu posílat nesmějí. A mám pocit že ani přes Českou poštu. Možná nějaký větší prodejce si vyjedná vyjímku, ale jinak reklamace neuznávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Tak to bude ono, do říše raději přes ČP. A balení do Orbitek je jako dobrá ochrana, ale ven to pak asi moc dobře nešlo. Ber to jako poučení pro příště....no, dobře, stát se to mohlo, ale proč nic nepřiznali? Cítím se teď nějakej rozjebanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Nevím jak jinde, ale u DPD se hodinky opravdu posílat nesmějí. A mám pocit že ani přes Českou poštu. Možná nějaký větší prodejce si vyjedná vyjímku, ale jinak reklamace neuznávají. Nevim , zda ma DPD nejakou fičuru, ale ČP muzes hodinky normalne posilat jak u nas tak do zahranici. Jako cenny balik. Pojistit lze az do vyse 1 mil. Takze nejake lepsi vacherony asi ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 U DPD nevím přesně, DHL bez problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 (upraveno) ...cenné psaní(balík) čes. pošta do Německa nevede. Do USA ano. Upraveno 12. května 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Česká pošta běžně doručuje hodinky z ciziny (dutyfree apod.), takže to lze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 ...cenné psaní(balík) čes. pošta do Německa nevede. Do USA ano. Musí se to posílat s označením prioritní, postit lze do 15k Kč. ...no, dobře, stát se to mohlo, ale proč nic nepřiznali? Cítím se teď nějakej rozjebanej... Nepříjemná situace, zkus je víc otravovat. Škodu by snad měli uhradit, pokud teda nemají v podmínkách nějakou výjimku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 ...cenné psaní(balík) čes. pošta do Německa nevede. Do USA ano. Zvlastni, ja do nemecka cenny balik posilal... Musí se to posílat s označením prioritní, postit lze do 15k Kč. ................ Aha, to je mozne, ja posilal do Nemecka cenny balik ceskou postou a bylo to jen za 8000,- kc. Vychazel sem z ceniku ceske posty, kde udavaji cenny balik s cenou do milionu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 ...hele, dáma za přepážkou mi nabídla nějakou službu, ale už si to moc napamatuji, co přesně to bylo. Stálo to necelých 600,-Káčé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 (upraveno) balení do Orbitek je jako dobrá ochrana, ale ven to pak asi moc dobře nešlo. Ber to jako poučení pro příště....byly to ty s tím širokým hrdlem. Upraveno 12. května 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 ...hele, dáma za přepážkou mi nabídla nějakou službu, ale už si to moc napamatuji, co přesně to bylo. Stálo to necelých 600,-Káčé.Jo, to tak nejak sem platil aji ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 ...hele, dáma za přepážkou mi nabídla nějakou službu, ale už si to moc napamatuji, co přesně to bylo. Stálo to necelých 600,-Káčé.Nebylo to EMS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Nebylo to EMS?...nee. Automaticky jsem podal zásilku jako cenné psaní, tu odmítli poslat do Říše, nabídli mi něco za těch 600,-. To jsem odmítl a zašel na PPL. Hned druhý den jsem měl zásilku doma...rychlost parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Ok, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 ...ještě by mne zajímalo, jakého mají na PPL depu v Ostravě odborníka na to, jakou hodnotu mají ty či ony hodinky. U mne se jednalo o Seiko A965-4000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Blby je, ze i kdyby ti uznali skodu, tak nahrada bude minimalni a ten opruz te stejne uz sere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 ...ještě by mne zajímalo, jakého mají na PPL depu v Ostravě odborníka na to, jakou hodnotu mají ty či ony hodinky. U mne se jednalo o Seiko A965-4000.Obávám se, že žádného, resp. systém jen tak baj woko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 (upraveno) Blby je, ze i kdyby ti uznali skodu, tak nahrada bude minimalni a ten opruz te stejne uz sere....tak snad by měly uhradit alespoň částku, na kterou byly pojištěny, ne? Upraveno 12. května 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 (upraveno) Česká pošta Peníze, drahé kovy a kameny, cenné papíry, šperky a obdobně cenné předměty mohou být obsahem zásilky jen tehdy, je-li to u určité poštovní služby výslovně stanoveno. Cenný balík s Udanou cenou vyšší než 30 000 Kč nebo Cenný balík s Udanou cenou od 10 000 Kč s obsahem peněz, drahých kovů a kamenů, cenných papírů, šperků a obdobně cenných předmětů: ? musí být přelepen papírovou nebo průhlednou plastovou lepicí páskou o šířce nejméně 2 cm; není-li páska potištěna znakem jednoznačně identifikujícím odesílatele, opatří se nejméně dvěma podpisy nebo razítky odesílatele, které se uvedou přes papírovou pásku nebo pod plastovou pásku, ? není-li možno uzavřít spoje obalu tímto způsobem, převážou se pevným nenavazovaným motouzem. Konce motouzu se opatří plombou se znakem jednoznačně identifikujícím odesílatele. Motouz se v místech, kde se křižuje, zasmyčkuje; musí být utažen tak, aby jej nebylo možno bez porušení plomby sejmout. Upraveno 12. května 2017 uživatelem lukas.78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky