Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dnešní hodinky na křižovatce před letištěm.

Vyjel jsem z letiště, projel kolem benzinky, sjel na dalnici smer Zlicin a po par kilometrech odbocil na vyjezd z dalnice do centra. Klasicky vyjezd do kopce je zakoncen velkou krizovatkou, takze jedu pekne pomalu. Na svetlech zelena, tak normalne zatocim o 90 stupnu do doprava a ....krasne hodiny.....predni naraznik se seznamil s obrubnikem...a ja koukal jak puk...

Dnes jsem mel dovolenou a do prace do ČSA jsem jel protlacit jeden maly projekt. Projekt jsem sice protlacil, společně s cestou tam a zpět ztratil půl dne a výsledek ...minus par tisic za predni naraznik....

Upraveno uživatelem safi
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každý den se mi s těmito e-maily úspěšně pere anti-spam, občas ovšem některý proklouzne a nestačím se divit, kam až lidskej hyenismus sahá:

Tato zprava je z Evropske unie, aby vas na nahradu povodni obeti za rok 2010. Vase e-mailova adresa a jmeno bylo na nasem seznamu povodni, to je duvod, proc jsme v?s kontaktovali.

Herman pro vase kompenzace Hodnotne 500,000.00 Euro ATM

Swift karty. Poslete sve jmeno, adresu a telefonni cislo ihned.

Nazev banky: Xero banka

Jmeno: Reverent Hansley Herman

Cislo: +22997224965

Odkaz ke komentáři

Teď jsem se málem zvrátil, když jsem si přečetl příspěvek Tady, který chce nosit každodenně pistoli nebo revolver neb se necítí bezpečně. Když si představím člověka typu Tady ozbrojeného, dělá se mi šoufl a jsem vzteky bez sebe. Doufám, že zaberou psychotesty, ovšem obávám se, že papíry na zbraň už má, teď mu schází jen papíry na hlavu.

Doufám, že mi tentokrát nevynadáte, že zase do někoho ryju. Tohle mi prostě nedá, nedokážu se srovnat s tím, že může nosit zbraň a ohrožovat okolí. Myslím si, že na to není zralý a domnívám se, že na to, aby se po ulicích procházel jako Steve Carella nebude zralý nikdy.

Upraveno uživatelem Columbus
  • Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři

Teď jsem se málem zvrátil, když jsem si přečetl příspěvek Tady, který chce nosit každodenně pistoli nebo revolver neb se necítí bezpečně. Když si představím člověka typu Tady ozbrojeného, dělá se mi šoufl a jsem vzteky bez sebe. Doufám, že zaberou psychotesty, ovšem obávám se, že papíry na zbraň už má, teď mu schází jen papíry na hlavu.

Doufám, že mi tentokrát nevynadáte, že zase do někoho ryju. Tohle mi prostě nedá, nedokážu se srovnat s tím, že může nosit zbraň a ohrožovat okolí. Myslím si, že na to není zralý a domnívám se, že na to, aby se po ulicích procházel jako Steve Carella nebude zralý nikdy.

Hehe, ze se neciti bezpecne se ani nedivim ...

Odkaz ke komentáři

Tada je ještě mladej a hledá se. Potkal jsem ho dvakrát v životě a ani poté nehodlám docházet k nějakejm závěrům stran jeho duševní dospělosti/nedospělosti. Přesto soudím, že jestli splní patřičný podmínky, má nárok na to, aby si bouchačku pořídil. A věřím, že si uvědomuje důsledky, který z toho plynou, a je plně odpovědnej za svý jednání.

To, že se občas projevuje jako infantil a sociální negramot, je v daný věci irelevantní.

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Před dvěma týdny: OK, smlouvu tedy rušíme (poznámka autora: ano, cestovka, že...), peníze vám vrátíme na účet do deseti dnů

Pondělí: Paní J., která může kouknout na účet, tady bude ve čtvrtek, tak se vám ozve.

Čtvrtek: Tady J., víte, ona účetní z té druhé agentury je nemocná, tak vám to pošleme asi v pondělí.

Zatím asi nejméně fantazie ve výmluvě. Už jsme zažili omylem skartovanou fakturu, účetní zničehonic na mateřské dovolené, dokonce účetní, které zemřel pes a je příliš citlivá, bude až za dva týdny....

Taky mám ve firmě účtárnu. Taky občas prošvihneme splatnost - to se prostě stane. Ale dělat z lidí blbce takhle? No nic. Taky mám ve firmě právníka.....

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tady, který chce nosit každodenně pistoli nebo revolver neb se necítí bezpečně. Když si představím člověka typu Tady ozbrojeného, dělá se mi šoufl a jsem vzteky bez sebe. Doufám, že zaberou psychotesty, ovšem obávám se, že papíry na zbraň už má, teď mu schází jen papíry na hlavu.

Souhlas. Všechny zbraně přetavit na mírovou ocel, včetně keramických.

Odkaz ke komentáři

Tada je ještě mladej a hledá se. Potkal jsem ho dvakrát v životě a ani poté nehodlám docházet k nějakejm závěrům stran jeho duševní dospělosti/nedospělosti. Přesto soudím, že jestli splní patřičný podmínky, má nárok na to, aby si bouchačku pořídil. A věřím, že si uvědomuje důsledky, který z toho plynou, a je plně odpovědnej za svý jednání.

To, že se občas projevuje jako infantil a sociální negramot, je v daný věci irelevantní.

Tas, když můžeš...

Předpovídám tuto budoucnost. Tada při večerním průchodu lesem v Horní Dolní, směřujíc k latifundiím svých rodičů, potká ruského veterána z Afgánu, toho času byvše u paní Beatrice  zahradníkem, taktéž v Horní Dolní. Veterán, ač zocelen několika průstřely různých kalibrů, jehož chůze je již  lehce klátivá, zvlášťě zapojujíc svalstva, z větší větší části chybějící, skládá hrůzný obraz agresora. To vše podpořeno lahví levné Pražské vodky , jenž nyní kolujíce v jeho ruských žilách, zapříčiňuje to, že  krok agresora je ještě hrozivější. K smrti vylekaný Tada tasí svou čerstvě nabytou zbraň a známým stylem noha, břicho, hruď a několikrát skorohlava vyprázní do ožralého veterána celý zásobník. Znechucený ageresor, byvše pro tuto chvíli znova v afgánském pekle, reaguje okamžitě. Chopivše se nejbližšího šutru rozmázne Tadův mozeček do jehličí v Horní Dolní.... 

Upraveno uživatelem Sekhmet
  • Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Tas, když můžeš...

Předpovídám tuto budoucnost. Tada při večerním průchodu lesem v Horní Dolní, směřujíc k latifundiím svých rodičů, potká ruského veterána z Afgánu, toho času byvše u paní Beatrice  zahradníkem, taktéž v Horní Dolní. Veterán, ač zocelen několika průstřely různých kalibrů, jehož chůze je již  lehce klátivá, zvlášťě zapojujíc svalstva, z větší větší části chybějící, skládá hrůzný obraz agresora. To vše podpořeno lahví levné Pražské vodky , jenž nyní kolujíce v jeho ruských žilách, zapříčiňuje to, že  krok agresora je ještě hrozivější. K smrti vylekaný Tada tasí svou čerstvě nabytou zbraň a známým stylem noha, břicho, hruď a několikrát skorohlava vyprázní do ožralého veterána celý zásobník. Znechucený ageresor, byvše pro tuto chvíli znova v afgánském pekle, reaguje okamžitě. Chopivše se nejbližšího šutru rozmázne Tadův mozeček do jehličí v Horní Dolní.... 

Hele měl by sis udělat nějakej research kolem účinku střelných zbraní na lidské bytosti. Konkrétně náboje .45 ACP. Abys pak nepsal blbiny :)

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Hele měl by sis udělat nějakej research kolem účinku střelných zbraní na lidské bytosti. Konkrétně náboje .45 ACP. Abys pak nepsal blbiny :)

Tys to asi špatně čet, on napsal žes minul. Kde máš účinek?

Taková úvaha, vůbec mě neber vážně... Až uvidíš ležet někde prvního "lumpa", kterýho sejmeš svojí chromovanou pistolkou od Colta, tak teprve potom budeš znát opravdový účinek ráže 45 ACP. Zatím znáš jen teoretické "bláboly", které jsi někde vyčetl. Dnešní svět mi stejně trochu uniká, studentíci práv si jezdí semo tamo MX-5kou místo MHD, místo učení sbírají hodinky a místo brigád lozí po střelnicích a vybíraj si pistolku. Taky ti to Tado přijde divný? Doufám, že aspoň celý prázdniny makáš, abys zaplatil čtivo a tak vůbec věci kol studia, samo zbyde i na dražší, ale přesto cenově velmi výhodné střelivo do Colta. :D Znám už bohužel mnoho právníků, ale ani jeden bouchačku nenosí, asi dělaj špatný právo.Posted Image

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Tys to asi špatně čet, on napsal žes minul. Kde máš účinek?

Nojo, četl jsem blbě. Co naplat. Recht máš v tom, že o účinku střel víš až když je použiješ. :)

Odkaz ke komentáři

Dnešní svět mi stejně trochu uniká, studentíci práv si jezdí semo tamo MX-5kou místo MHD, místo učení sbírají hodinky a místo brigád lozí po střelnicích a vybíraj si pistolku. Taky ti to Tado přijde divný? Doufám, že aspoň celý prázdniny makáš, abys zaplatil čtivo a tak vůbec věci kol studia, samo zbyde i na dražší, ale přesto cenově velmi výhodné střelivo do Colta. :D Znám už bohužel mnoho právníků, ale ani jeden bouchačku nenosí, asi dělaj špatný právo.Posted Image

Ja uz mam teda par let po promoci, ale minimalne ve vyssich rocnicich velka cast spoluzaku parkovala pred skolou BMW ci Mercedes. V mem kruhu (okolo 40 lidi) jsem vedel minimalne o dalsich dvou, kteri pravidelne nosili zbran.

Odkaz ke komentáři

Ja uz mam teda par let po promoci, ale minimalne ve vyssich rocnicich velka cast spoluzaku parkovala pred skolou BMW ci Mercedes.

Pokud jsi studoval právo v místě bydliště, není se co divit, je třeba chápat, že se nechtěli moc ukazovat, ono by to vypadalo blbě.. ;)
Odkaz ke komentáři

Ja uz mam teda par let po promoci, ale minimalne ve vyssich rocnicich velka cast spoluzaku parkovala pred skolou BMW ci Mercedes. V mem kruhu (okolo 40 lidi) jsem vedel minimalne o dalsich dvou, kteri pravidelne nosili zbran.

Jsem asi z jiné planety, to vykonávali právní praxi? BMW stojí v průměru dejme tomu kolem 1,2 mega. Já osel myslel, jak je právní vzdělání náročné a že bez něj se samotná profese vykonávat nemůže. I když to u práva chápu, každej si ho stejně vyloží tak, aby se mu v dané chvíli hodilo po jeho (říká se tomu tuším "aplikace práva" a výsledek je například ten, že obě strany jdou do právního sporu s přesvědčením, že mají pravdu a podporu v zákoně :D) To se modlím, aby aspoň budoucí doktoři operovali až po složení závěrečné zkoušky. Chodil jsem na školu, kde byli samí budoucí "ochránci zákona aktivního typu" tedy ne právníci a nikdo z celé školy, pokud vím, zbraň mimo výuku nenosil, na VUT ji taky nikdo, co jsem slyšel a viděl, nemá. Skoro mám pocit, jako by se do školy ani nosit neměla...

Nerad bych tady filozofoval moc, já třeba jezdil do školy na kole, sem neuměl udržet volant u Škody 105. Takže zbyly řídítka. Posted Image

Upraveno uživatelem B.F.G.
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Trochu silná slova,ne??? Znáš ho osobně??? Totéž mohu napsat o Tobě......jak by se Ti to líbilo?

Ani nie, už tu na jeho adresu padli oveľa horšie výrazy. Len to, že sa tu prezentujeme na v podstate anonymnom virtuálnom fóre neznamená, že príspevky nevypovedajú o tom, akí sme. Ja som si naňho názor vytvoril a nemusel som ho ani vidieť (a keď bude chodiť ozbrojený ani nechcem).

Kľudne o mne napíš, že som zmetek. Tiež som tu popísal veci, ktoré som si mohol odpustiť. Od teba a ľudí, ktorých si za pôsobenie na fóre vážim to prijmem v pohode.

• Dát hlas 6
Odkaz ke komentáři

4 emte - Ale já Tě nechci urazit,nebo tak něco. Taky proč,že?! :cheers:

Tada se pídil po informacích o lidech,kurzech a podobně......pár odkazů a osobních info jsem mu předal.....nestačí jen nosit zbraň. Když už ji chci pro sebeobranu,nejprve bych si zjistil věci okolo. O prevenci,pre-konfliktní fázi střetu,o střetu jako takovém,o post-konfliktních fázích.....spirála násilí,psychologie boje atdatd. Je toho fakt mraky a mraky. Z toho,co jsem si s Tadou psal,jsem získal dojem,že to bere vážně a osobně si nemyslím,že rozšíří řady kovbojů ala Kočkovci a spol. Že se tu Tadeáš projevuje,jak se projevuje....no,uznávám,že to občas trochu přehání. Že tu panují antipatie mezi některými členy,to je též pravda.....

A jestli opravdu Tada půjde k Martinovi Mikoláškovi v Olomouci,tak se není čeho bát. Ten mu pytloviny vytluče z hlavy :) Jestli má v republice někdo zmáknutou metodiku a věci okolo,tak je to on,Standa Gazdík a chlapi v Aegis.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...