montemar Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Hlavni mesto jednoho z clenskych statu EU sofie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 sofie ??, ????? ????! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 ??, ????? ????! to vole, normálně jsem si tě spletl s Honzou71... musím to přestat hulit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 co se týče panamery, má vkus. ..taky s Panamerou nemám extraproblém.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) převčírem jsem nad ní (panamerou) slintal.. (hnusný slovo, ale nechce se mi ho mazat - no co, bylo to jen v mý hlavě).. ... černej klavírní lak, béžovej vnitřek... manželka jen : "hmm"... a právě ta nenápadnost toho auta mi imponuje... Upraveno 13. února 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 to vole, normálně jsem si tě spletl s Honzou71... musím to přestat hulit Hele, vzdyt ty uz ale jednu holku mas, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 převčírem jsem nad ní (panamerou) slintal.. (hnusný slovo, ale nechce se mi ho mazat - no co, bylo to jen v mý hlavě).. ... černej klavírní lak, béžovej vnitřek... manželka jen : "hmm"... a právě ta nenápadnost toho auta mi imponuje... nenapadnost?!?!?!? v tom jezdej nejvetsi mastodonti v cele s mistrem Repkou prave proto, ze je to reklama na prachy a testosteron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 nenapadnost?!?!?!? v tom jezdej nejvetsi mastodonti v cele s mistrem Repkou prave proto, ze je to reklama na prachy a testosteron nene. když je celá "v soli" a stojí zaparkovaná mezi oktávkama a fokusama, ani si ji nevšimneš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) nenapadnost?!?!?!? v tom jezdej nejvetsi mastodonti v cele s mistrem Repkou prave proto, ze je to reklama na prachy a testosteron Jeden PAMista z našeho kraje Tě sežere i s chlupama. Upraveno 13. února 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Jeden PAMista z našeho kraje Tě sežere i s chlupama. Vod vás mě nikdo nezná a je to sem daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 nene. když je celá "v soli" a stojí zaparkovaná mezi oktávkama a fokusama, ani si ji nevšimneš.. No to je taky dobrá hláška To chápu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Mel by si updatovat informace, co ja vim nema PAMy aspon pul roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Mel by si updatovat informace, co ja vim nema PAMy aspon pul roku. Se neposer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 No to je taky dobrá hláška To chápu! no nevim, jen jsem rekl manzelce : hele, tamleto porsche by se mi libilo..,/ a ona : ktery? stalo tam 5 oktavek, nakej nevimco, a dalsi nevimco... :-( ... a aston martina by poznala, to jsem si jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 V par jsem sedel. Nova GTS v cervenym laku je hezka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Biker jsi drzy jak lazenska veverka, kdysi jsi aspon fotil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Biker jsi drzy jak lazenska veverka, kdysi jsi aspon fotil... Kdysi ses i Ty choval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 V par jsem sedel. Nova GTS v cervenym laku je hezka... aston martin nelakuje do cerveny. leda ze by na zvlastni prani lákli astru /wauxhalla/ G T S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Se neposer Raději příjď někdy na sraz a budeš v obraze, co se tu u nás děje. P.S. Nikdo Tě tam neukusne. Upraveno 13. února 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Cez víkend sme zapíjali kolegovu päťdesiatku a hlava sa mi akosi pomaly čistí. Väčšia smola, že quartzové hodinky Wenger, ktoré dostal ako jeden z darčekov a prišli kuriérom v piatok, došli porúchané - sekundovka myká na mieste. Utešil som ho, že má trojročnú záruku a nech to teda pošle predajcovi naspäť. Druhý pokus bude snáď úspešnejší. Jednou se mi stalo to samé u nových kvarcek. Prý pořádně protočit ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky