Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neříkám, že se chováš nevhodně. Jenom je to podezřelý, když máš registraci 2 dny a tolik toho o místním osazenstvu víš.

Řeknu to tak,

1. V tomto případě mám jasno.

2. Opravdu nemám rád, když ze mě někdo dělá vola

Odesláno

Neříkám, že se chováš nevhodně. Jenom je to podezřelý, když máš registraci 2 dny a tolik toho o místním osazenstvu víš.

Řeknu to tak,

1. V tomto případě mám jasno.

2. Opravdu nemám rád, když ze mě někdo dělá vola

Kašli na to, důležitější je držet pár kámošům pěsti.

Odesláno

Já musel bejt v minulém zivote hrozná svine. Jaka je pravděpodobnost, ze během 3 let prodelam raka a RS :-)

Ahoj Frantíku,abych tě alespoň trochu potěšil mám tak 10 pacientek s dg.RS chodí ke mě řadu let a jejich stav se nemění,psychicky i fyzicky :smile_anim: jsou OK.

Odesláno

Ahoj Frantíku,abych tě alespoň trochu potěšil mám tak 10 pacientek s dg.RS chodí ke mě řadu let a jejich stav se nemění,psychicky i fyzicky :smile_anim: jsou OK.

Díky, taky to musím zvládnout :-)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Franto na RS je tráva. Udělám ti cenu - dcera to dealuje.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Vy jste fykanej. Takhle vas s dcerou jen tak nedostanou...

No úplně blbej nejsem, to bych jsem lhal. Navíc dcera zatím prodává výhradně nezletilejm, a ti, jak známo, nejsou trestně zodpovědní. Posted Image Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník ?po
Odesláno

akorát jim vysychá pochva - nebo jaxe to jmenuje - takže Franto buď v klidu páč ty máš jenom tu od meče z pána prstenů

Odesláno

Já musel bejt v minulém zivote hrozná svine. Jaka je pravděpodobnost, ze během 3 let prodelam raka a RS :-)

Držím palce! A věřím, že zase vyhraješ!
Odesláno

Mam tuhle diagnozu pet let, takze kdyby te zajimalo neco "z praxe" tak se ptej.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...