mondeo2 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Tak já nevím, nějak se letos všechno s..e..........................tak se chlapi držte
African Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Znova a opět čerti" Ráno na třech úřadech, všude fronty, smrad a na něco si stěžují, po obědě se jedu projet na kole, a chvílema si myslím, že žiju v Rumunsku" Ty mladí kam se podíváš, tam něco demolujou, starý chlastaj a pokřikujou na Vás nadávky. A nakonec mě dorazila partička desetiletých, který házely flašky do potoka, já už se neudržel, vlítnul na ně a oni, že prej kdyby nebyli morgoši, že bych jim nikdy nevynadal, že pán je rasista Já si na tuhle pakáž prostě nikdy nezvyknu" No flame please, jenom jsem si chtěl ulevit
Andrew Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 750,- Kč za přišroubovanej šroubek, a protože pán neměl novej pant, tak mě to čeká ještě jednou
lastam Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 750,- Kč za přišroubovanej šroubek, a protože pán neměl novej pant, tak mě to čeká ještě jednou řemeslo má zlatý dno, jo co si sám neuděláš to draze zaplatíš:-)
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Teď mě pobavil chlapec, cca 3O let, co ke mě přišel do práce a že jelikož vozí invalidní maminku a musí se o ní starat, že chce vyhrazené místo pro invalidu. Koukám, ulice plná invalidů, tak se cukám, on tak nadává, že měknu a když se kouknu mamince do OP, tak zjistím, že maminka bydlí v domově s pečovateskou službou a ten p....s si jí vozí domů 1x měsíčně na víkend a místo chce vlastně pro sebe, protože nechce platit za hlídané parkoviště a nebo chodit daleko k autu od domu. Hnal jsem ho svinským krokem, nejradši bych ho poslal ze schodů. Denně mě sem choděj potřebný a já jim nemůžu pomoct ( ulice nejsou nafukovací a páni zastupitelé referendum o zonách nevyhlásej, protože stojí moc peněz ) a pak sem choděj takovýhle hajzlíci, co využívaj úplně všechno. Jen jsem to napsal, hned se mě trochu ulevilo.
zerrou Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 To neni smola,ale vyzva postuduj magnetoterapia,materske mlieko,aloe,je toho viac je to vysoko individualne. DRZIM PALCE. Diagnóza roztroušena skleróza! To je fakt smůla :-(
Andrew Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Dnešní honič st1g Prej z toho budou Fortisy
Onisau Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Znova a opět čerti" Ráno na třech úřadech, všude fronty, smrad a na něco si stěžují, po obědě se jedu projet na kole, a chvílema si myslím, že žiju v Rumunsku" Ty mladí kam se podíváš, tam něco demolujou, starý chlastaj a pokřikujou na Vás nadávky. A nakonec mě dorazila partička desetiletých, který házely flašky do potoka, já už se neudržel, vlítnul na ně a oni, že prej kdyby nebyli morgoši, že bych jim nikdy nevynadal, že pán je rasista Já si na tuhle pakáž prostě nikdy nezvyknu" No flame please, jenom jsem si chtěl ulevit Když to porovnáš s JAR tak nezbývá než říct "Zlatý, hodný Black people"
ggrand Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 mě spíš štve nečinnost lidí, kteří mají pravomoc zatočit s takovýma jako jsou st1g. Viz tady
FrantisekH Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Dnešní honič st1g a je to tu, ale není to tak strašný jako minule teď to jsou i hodinky
gougy Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 a je to tu, ale není to tak strašný jako minule teď to jsou i hodinky Za zasviněné fórum patří BAN a ne inzerát pro ideální cílovku.
koveras Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Dnes ma lehce naštval jeden kamionista. Keď už sa za ním vlečie 20-30 áut a on to v tom kopci proste neodstaví, tak mi nezostáva len si myslieť, že ho to baví...
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Prej z toho budou Fortisy Ahoj, jak jsi tohle uhodl? Klobouk dolů
Andrew Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Ahoj, jak jsi tohle uhodl? Klobouk dolů Ale né, on mi poslal SZ jako reakci na moji poznámku, že už to přehání. Znělo to nějak jako "ano, vím že to přeháním, ale chci urgentně prodat svoje Fortis", tak asi tak..
gas Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 ze jsem si o hranu skleneneho stolu doje.bal vintage inga ... doufam, ze Valis udela zazrak
mondeo2 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 ze jsem si o hranu skleneneho stolu doje.bal vintage inga ... doufam, ze Valis udela zazrak cítím s Tebou
spiderer Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 st1govo prodejni vlakno smazano, poslal jsem mu SZ s varovanim, ze takhle se to nedela..
Doporučené příspěvky