Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 19:35, 'tombed' napsal: To nas asi bude vic, koho to bude zajimat Kamile, bud konkretnejsi, neco me sice napada, ale... Já doufám, že se k tomu postaví čelem a přihlásí se sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Andrew: jo, je to mazec jak si to prepisuje po svem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 19:39, 'Zmizík' napsal: Kamil myslí asi mě, starýho dobrýho Zmizíka. Zas fakt je, že sem nic nekritizoval. Tebe ne. Hele nechceš mi napsat SZ a něco s tím zapomenutým heslem provedeme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) V 20. 4. 2012 v 19:40, 'Kamil' napsal: Tebe ne. Hele nechceš mi napsat SZ a něco s tím zapomenutým heslem provedeme? Dík, mně to takhle vyhovuje. Vychází mně člen jménem Frantík, ten je takovej divnej. Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 19:42, 'Zmizík' napsal: Dík, mně to takhle vyhovuje. Vychází mně člen jménem Frantík, ten je takovej divnej. Co kecas, já sem furt stejně divnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 19:56, 'Frantik' napsal: Co kecas, já sem furt stejně divnej :-) Seš. To byl test. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Pepahop asi taky nemá jedinej nick... Btw vteřinové kolo ty hodinky nejspíš mají, možná je spíš zalomená hřídel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Našel jsem je, vteřinovku zřejmě mít mají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 19:30, 'Kamil' napsal: Mě zase vadí, když se někteří členové schovávají za svou druhou identitu a nejsou schopni, když už kritizovat, tak přímo a pod svým nickem. Pro mě je jasným favoritem philipmorris, kterého jsem nikdy neviděl, nikdy jsem s ním nic neřešil, ale on přitom řeší moje osobní věci. SZ bez reakce, samozřejmě. Z toho důvodu si myslím, že je to někdo bez koulí. SZ pro člena pepahop také bez reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Jojo rozhodne ji mit maji. Ja spis myslel jako ze by ji melo stacit sehnat a nasadit. Ale z fotky takoveho typu je to fakt hadani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 19:56, 'Frantik' napsal: Co kecas, já sem furt stejně divnej :-) Proto Tě taky tenkrát nevzali do toho pionýra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Milis - hustá koláž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 (upraveno) S nejvetsi pravdepodobnosti mam zanet slachy v prave ruce. Jsem samozrejme pravak. Nemuzu hejbat zapestim, boli to jak svina, nejvice v klidu.Nenamazu si chleba, v aute vse jen levou rukou a to jsem jeste nebyl srat!Prislo to vcera jak blesk: rano nic, v poledne slaba bolest v zapesti, vecer se to uz skoro nedalo vydrzet, strili to az k lokti.Sorry, ze si tady foukam na bolistku, ale reknete mi nekdo, prosim, co s tim. Bandaz? Mazani? Edit: jo, a nick mam jenom jeden.... Upraveno 21. dubna 2012 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 6:36, 'Filipes' napsal: Milis - hustá koláž! Dík, sem na to moc pyšnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 (upraveno) V 21. 4. 2012 v 7:03, 'Murphy97' napsal: S nejvetsi pravdepodobnosti mam zanet slachy v prave ruce. Jsem samozrejme pravak. Nemuzu hejbat zapestim, boli to jak svina, nejvice v klidu. Nenamazu si chleba, v aute vse jen levou rukou a to jsem jeste nebyl srat! Prislo to vcera jak blesk: rano nic, v poledne slaba bolest v zapesti, vecer se to uz skoro nedalo vydrzet, strili to az k lokti. Sorry, ze si tady foukam na bolistku, ale reknete mi nekdo, prosim, co s tim. Bandaz? Mazani? Edit: jo, a nick mam jenom jeden.... Me jednou zacalo taky bolet predlokti, nejaky zanetek, doktor rikal, ze klid, chladit. Jo a nejcastejjsi pricinou tenisoveho lokte neni v soucasnosti tenis ani onanie, ale praces mysi na pocitaci. Holt jsme generace kriplu. Upraveno 21. dubna 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 7:30, 'Roman I.' napsal: Me jednou zacalo taky bolet predlokti, nejaky zanetek, doktor rikal, ze klid, chladit. Jo a nejcastejjsi pricinou tenisoveho lokte neni v soucasnosti tenis ani onanie, ale praces mysi na pocitaci. Holt jsme generace kriplu. S tenisovym loktem - ano, od prace s pocitacovou mysi - mam bohate zkusenosti. Chodil jsem na terapie, kde mi do toho busili takovym "el. kladivkem" + mam na to specialni bandaz s gelovou vyplni. Nosim ji prave na tenis. Tohle je ale uplne jiny. Vychazi to ze zapesti, se kterym ted uz vubec nepohnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Zeby karpaly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 (upraveno) V 21. 4. 2012 v 7:54, 'B.F.G.' napsal: Zeby karpaly? No nevim, na Wiki... Pisou, ze to casteji trapi zeny v tehotenstvi, nebo menopauze.... Edit: memopauza, neni menopauza... Upraveno 21. dubna 2012 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 nesmis bejt takovej erotoman http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/189832-sexualne-aktivni-muzi-casto-trpi-syndromem-karpalniho-tunelu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 8:05, 'sibirnaya' napsal: nesmis bejt takovej erotoman http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/189832-sexualne-aktivni-muzi-casto-trpi-syndromem-karpalniho-tunelu.html Budu o toho muset zacit lezet na zadech s rukama za hlavou, no... Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky