Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
  V 20. 4. 2012 v 19:35, 'tombed' napsal:

To nas asi bude vic, koho to bude zajimat Kamile, bud konkretnejsi, neco me sice napada, ale...

Já doufám, že se k tomu postaví čelem a přihlásí se sám.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil
  V 20. 4. 2012 v 19:39, 'Zmizík' napsal:

Kamil myslí asi mě, starýho dobrýho Zmizíka. Zas fakt je, že sem nic nekritizoval.

Tebe ne.:D

Hele nechceš mi napsat SZ a něco s tím zapomenutým heslem provedeme?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík
  V 20. 4. 2012 v 19:40, 'Kamil' napsal:

Tebe ne.:D

Hele nechceš mi napsat SZ a něco s tím zapomenutým heslem provedeme?

Dík, mně to takhle vyhovuje. Vychází mně člen jménem Frantík, ten je takovej divnej. Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Našel jsem je, vteřinovku zřejmě mít mají.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 20. 4. 2012 v 19:30, 'Kamil' napsal:

Mě zase vadí, když se někteří členové schovávají za svou druhou identitu a nejsou schopni, když už kritizovat, tak přímo a pod svým nickem.

Pro mě je jasným favoritem philipmorris, kterého jsem nikdy neviděl, nikdy jsem s ním nic neřešil, ale on přitom řeší moje osobní věci. SZ bez reakce, samozřejmě. Z toho důvodu si myslím, že je to někdo bez koulí. SZ pro člena pepahop také bez reakce.
Odkaz ke komentáři

S nejvetsi pravdepodobnosti mam zanet slachy v prave ruce. Jsem samozrejme pravak. Nemuzu hejbat zapestim, boli to jak svina, nejvice v klidu.

Nenamazu si chleba, v aute vse jen levou rukou a to jsem jeste nebyl srat!

Prislo to vcera jak blesk: rano nic, v poledne slaba bolest v zapesti, vecer se to uz skoro nedalo vydrzet, strili to az k lokti.

Sorry, ze si tady foukam na bolistku, ale reknete mi nekdo, prosim, co s tim. Bandaz? Mazani?

:wheelchair:

Edit: jo, a nick mam jenom jeden....

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

V 21. 4. 2012 v 7:03, 'Murphy97' napsal:

S nejvetsi pravdepodobnosti mam zanet slachy v prave ruce. Jsem samozrejme pravak. Nemuzu hejbat zapestim, boli to jak svina, nejvice v klidu.

Nenamazu si chleba, v aute vse jen levou rukou a to jsem jeste nebyl srat!

Prislo to vcera jak blesk: rano nic, v poledne slaba bolest v zapesti, vecer se to uz skoro nedalo vydrzet, strili to az k lokti.

Sorry, ze si tady foukam na bolistku, ale reknete mi nekdo, prosim, co s tim. Bandaz? Mazani?

:wheelchair:

Edit: jo, a nick mam jenom jeden....

Me jednou zacalo taky bolet predlokti, nejaky zanetek, doktor rikal, ze klid, chladit. Jo a nejcastejjsi pricinou tenisoveho lokte neni v soucasnosti tenis ani onanie, ale praces mysi na pocitaci. Holt jsme generace kriplu. Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

V 21. 4. 2012 v 7:30, 'Roman I.' napsal:

Me jednou zacalo taky bolet predlokti, nejaky zanetek, doktor rikal, ze klid, chladit. Jo a nejcastejjsi pricinou tenisoveho lokte neni v soucasnosti tenis ani onanie, ale praces mysi na pocitaci. Holt jsme generace kriplu.

S tenisovym loktem - ano, od prace s pocitacovou mysi - mam bohate zkusenosti. Chodil jsem na terapie, kde mi do toho busili takovym "el. kladivkem" + mam na to specialni bandaz s gelovou vyplni. Nosim ji prave na tenis.

Tohle je ale uplne jiny. Vychazi to ze zapesti, se kterym ted uz vubec nepohnu....

Odkaz ke komentáři

V 21. 4. 2012 v 8:05, 'sibirnaya' napsal:

Budu o toho muset zacit lezet na zadech s rukama za hlavou, no...

Dik :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...